Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi ih je sto moraju po tim rupetinamanda jure one nacisticke pacove sto se kriju po tunelima, ali sam siguran da ce ih sve pohvatati. Koliko sam saznao oko 500 su uvhatili i oko 140 likvidirali.
Mineri trenutno cesljaju tunele od postavljenih zamki, kazu mi da ce im trebati sigurno desetak dana jer je velika zona u pitanju. Imali su optimisticki stav da ce uspeti za nedelju dana ali nece stici. Mnogo posla.
ne treba da jure

pusti vodu da gofna odu

ili lepo hemijskim otrovima

Krivični postupci za kolaboraciju sa Rusima

Marijana Reva, portparolka Nacionalne policije Ukrajine, rekla je da je otvoreno 2.300 krivičnih postupaka u vezi sa optužbama za kolaboraciju sa Rusima.

- U to spada pružanje podrške Rusiji na društvenim mrežama, opravdavanja agresije, do držanja pozicija pod okupacionim vlastima - rekla je Reva.

- Policija prati sve te slučajeve i istražuje ih - ističe ona.

DIKTAT NA VIDELU

nemoj slucajno da si iskazao svoje misljenje koje nije i nase misljenje!

ne

tebi ocito da , po recenici napisanoj

ako nije usa nigde izbacivana za bombardovanje i otimanje nafte iraku libiji ... nece ni rusija biti izbacena

no no kroasancicu, ne biti licemer

Pa vjerojatno neće, ali trebala bi biti izbačena, zbog eklatantnog kršenja međunarodnog prava kojem je trebala biti jamac, Rusija nije pouzdan međunarodni čimbenik i prema tome nema šta raditi u međunarodnim organizacijama, njezina riječ ne znači ništa, izbaciti ili barem zamrznuti njezino sudjelovanje u međunarodnim organizacijama, sve dok ne bude smijenjen režim koji je trenutno na vlasti :kafa:

Pa vjerojatno neće, ali trebala bi biti izbačena, zbog eklatantnog kršenja međunarodnog prava kojem je trebala biti jamac, Rusija nije pouzdan međunarodni čimbenik i prema tome nema šta raditi u međunarodnim organizacijama, njezina riječ ne znači ništa, izbaciti ili barem zamrznuti njezino sudjelovanje u međunarodnim organizacijama, sve dok ne bude smijenjen režim koji je trenutno na vlasti
nije ni amaerika pouzdan medjunarodni kako kazes cimbenik

amerika je odavno trebala biti izbacena iz istih i jos vecih i cescih razloga

nije iozbacena tako da posto onda nisi kmecao sada mozes da poljubis ruse u dupence...

Kao što sam već napisao, svaka međunarodna organizacija koja je zauzela stranu tokom ovog sukoba neće biti relevantna za 3-5 godina.
To se i najbolje i vidi kada su svajcarci se ponudili da budu "medijatori" izmedju Rusije i Ukrajine a kasnije i Italijani se ponudili da i oni hoce i mogu da budu ti koji ce.....pomoci obe strane .
ODGOVOR JE I BIO
Vi ste otvoreno naruslli svoje pozicije , ili sa sankcijama i ili sa slanjem oruzja ukrajini.
I gotovooooo.
OSCA se isto ponudila i oni su ..oterani sa recima
Imamo dokaza da ste , sve informacije o kretanjima ruske strane iz Donjecka i Luganska , dostavljali , ukrajinskoj strani

svi letovi u USA otkazani.. izgleda im neki ruski brat haker za vreme velikog odmora iz neke srednje elektrotehničke škole u Rostovu ra zjebao mrežu..milioni putnika po aerodromima satima sede i smrde.. kakva raspala država jbt pa ovog ni u Džibutiju nema.. 4 kozojeba iz Pakistana im ukradu avione i razvale glavni grad.. sad ovo.. i kad napišem da su amerikanci glupi Paula me napadne

svi letovi u USA otkazani.. izgleda im neki ruski brat haker za vreme velikog odmora iz neke srednje elektrotehničke škole u Rostovu ra zjebao mrežu..milioni putnika po aerodromima satima sede i smrde.. kakva raspala država jbt pa ovog ni u Džibutiju nema.. 4 kozojeba iz Pakistana im ukradu avione i razvale glavni grad.. sad ovo.. i kad napišem da su amerikanci glupi Paula me napadne
nema , ovde ikakvih vesti o
da su letovi otkazani

Cijena plina pada jer nema tražnje
Screenshot_20230111-122505_Chrome.jpg

Vjetroelektrane se vrte, podaci od jučer
Screenshot_20230111-122736_Chrome.jpg

Screenshot_20230111-122630_Chrome.jpg

Cijena struje niska
Screenshot_20230111-122813_Chrome.jpg

Europa u proljeću, Rusija u ledenom dobu
Screenshot_20230111-124236_Chrome.jpg

stanje