F. Chief
Elita
- Poruka
- 23.685
Jel' si ti casual observer? Koliko naloga imaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel deIzbaciti iz svih međunarodnih organizacija![]()
Ako je izbace mogu odmah da zatvore kancelarije i raspuste se, UN neće imati nikakav značaj bez nje.Da, Rusiju treba izbaciti iz UN, permanentno
ne treba da jureZao mi ih je sto moraju po tim rupetinamanda jure one nacisticke pacove sto se kriju po tunelima, ali sam siguran da ce ih sve pohvatati. Koliko sam saznao oko 500 su uvhatili i oko 140 likvidirali.
Mineri trenutno cesljaju tunele od postavljenih zamki, kazu mi da ce im trebati sigurno desetak dana jer je velika zona u pitanju. Imali su optimisticki stav da ce uspeti za nedelju dana ali nece stici. Mnogo posla.
jel de
a kada demokratija iz vasingtona ide da uvodi bombardovanjem demokratiju po svetu za svoj interes, onda se izbacuju te zemlje koja ona bombarduje
nanu li vam licemernu
tacno, ostace u un nato tj zapadni deo na celu sa usa i britanijom... i njihove podguzne nebitne sluge...Ako je izbace mogu odmah da zatvore kancelarije i raspuste se, UN neće imati nikakav značaj bez nje.
neAmeričko bombardiranje ti smrdi, a rusko miriši?
Kao što sam već napisao, svaka međunarodna organizacija koja je zauzela stranu tokom ovog sukoba neće biti relevantna za 3-5 godina.Izbaciti iz svih međunarodnih organizacija![]()
Nasedanje na pricu o mirovnim pregovorima kada su naglo prekinuli operaciju.Kao recimo?
ne
tebi ocito da , po recenici napisanoj
ako nije usa nigde izbacivana za bombardovanje i otimanje nafte iraku libiji ... nece ni rusija biti izbacena
no no kroasancicu, ne biti licemer

Kao što sam već napisao, svaka međunarodna organizacija koja je zauzela stranu tokom ovog sukoba neće biti relevantna za 3-5 godina.

nije ni amaerika pouzdan medjunarodni kako kazes cimbenikPa vjerojatno neće, ali trebala bi biti izbačena, zbog eklatantnog kršenja međunarodnog prava kojem je trebala biti jamac, Rusija nije pouzdan međunarodni čimbenik i prema tome nema šta raditi u međunarodnim organizacijama, njezina riječ ne znači ništa, izbaciti ili barem zamrznuti njezino sudjelovanje u međunarodnim organizacijama, sve dok ne bude smijenjen režim koji je trenutno na vlasti
nije ni amaerika pouzdan medjunarodni kako kazes cimbenik
amerika je odavno trebala biti izbacena iz istih i jos vecih i cescih razloga
nije iozbacena tako da posto onda nisi kmecao sada mozes da poljubis ruse u dupence...
To se i najbolje i vidi kada su svajcarci se ponudili da budu "medijatori" izmedju Rusije i Ukrajine a kasnije i Italijani se ponudili da i oni hoce i mogu da budu ti koji ce.....pomoci obe strane .Kao što sam već napisao, svaka međunarodna organizacija koja je zauzela stranu tokom ovog sukoba neće biti relevantna za 3-5 godina.
Da li si svestan da kad povlačiš ove svoje "istorijske" paralele o sebi saopštavaš više nego što bi hteo? Što baš Zemun? Tiha čežnja...A sada zamisli kako bi Hrvatima u BGD bilo da je RH krenula rušiti Zemun zilionima granata. Ni dlaka s glave? Fantaziraš.
svi letovi u USA otkazani.. izgleda im neki ruski brat haker iz ra zjebao mrežu..milioni putnika po aerodromima satima sede i smrde.. kakva raspala država jbt pa ovog ni u Džibutiju nema

nema , ovde ikakvih vesti osvi letovi u USA otkazani.. izgleda im neki ruski brat haker za vreme velikog odmora iz neke srednje elektrotehničke škole u Rostovu ra zjebao mrežu..milioni putnika po aerodromima satima sede i smrde.. kakva raspala država jbt pa ovog ni u Džibutiju nema.. 4 kozojeba iz Pakistana im ukradu avione i razvale glavni grad.. sad ovo.. i kad napišem da su amerikanci glupi Paula me napadne
pa kad tim institucijama usa i anto vode glavnu rec. preko svojih enbitnih pudlica odrzavaju ameriku i njeno silenje.Pa šta ju nisu izbacili onda?
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=01&dd=11&nav_category=78&nav_id=2271808nema , ovde ikakvih vesti o
da su letovi otkazani
Ne mogu iz bezbedonosnih razloga.Sto si srca mekanoga.![]()