Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ici na ruske TG je kao da slusam Vucica, Brnabu i Vulina simultano.
Oho, pa baš imate pain in the rear, jel Vam brišu suze junačke Mr Msti?

1184857B-5AE7-425F-BA11-8C94529916CB.jpeg
P

U Srbiji ima manjina koliko oćeš. I za vreme sukoba u nesretnoj, glibavboj sfrj npr hrvatima nije fallila slaka sa glave osim u par slučajeva u vezi sa isto hrvatom šešeljem. Mi nismo pravili oluje komšijama, bilo kojim. Ako se slažeš.
A sada zamisli kako bi Hrvatima u BGD bilo da je RH krenula rušiti Zemun zilionima granata. Ni dlaka s glave? Fantaziraš.

NATO sa USA kao predvodnikom je to radio decenijama, napadao druge države i prolazio nekažnjeno. Misliš da ih briga što su agresori? :lol:
Drugo su oni. Za njih pravila ne važe. Oni su samoproklamovani svetski policajci koji znaju najbolje i koji su uvek u pravu i uvek na strani dobra i kada NATO nekoga napadne to je zato što je taj zao, opasan, diktator, terorista... To je priča koju ponavljaju decenijama i koju većina stanovništva Zapada prihvata kao činjenicu i kao nešto što tako i treba da bude. Zato ih je tako teško i probuditi, jer sanjaju lep san u kome su oni heroji koji spašavaju planetu. :D

Zalosno je ovo.Bili isti narod.Ista vjera.Sada ginu jedni od drugih.Neko ko nije peavoslavac niti hriscanin mjenja kalendar Bozica pravoslavnoj braci i oni cute.Ne znam kako ovo nazvati.
Privremena ludost koja će doći na svoje kad se sve ovo završi. Većina naroda to sigurno ne podržava, ali šta će u ovoj situaciji.

Ponekad se pitam hoće li uopšte i postojati narod Ukrajinci ili će se pretopiti što u Ruse, što u Poljake, što u neke druge narode...

ja da sam na mestu Putina, ja bi pre godinu dana obukao u uniforme turske vojske par jedinica sastavljenih od migranata, napao ukrajinu a potom dao Erdoganu par milijardi privatno i nastavio da finansiram oruzjem i migrantskom vojskom taj rat. Sada bi i Putin, ko i zapad, sedeo uz toplu pec i navijao za svoj tim na terenu.
Putin bi morao ponekad da prihvati americku taktiku ratova.

Putin 2016.: Rusija prihvaća američku globalnu nadmoć, a svijet treba vodstvo SAD-a; samo ne želimo da se miješaju u naše poslove.
Mečka uvek zaigra pred svačijim vratima. ;)

Nije ga taj pomirljiv stav ništa spasao...

Ni nama nisu pomogli kad nam je bilo potrebno i mislim da je dobro da svi sve osete na svojoj koži - da bi se opametili. :)

To važi za Ruse, kao i za sve druge. :)

Ofiraš se kao Slobista

Da li si sanjao da će Klutin da ti istovetno bude uhapšen?
Dok si u onom salonu ljudima uvaljivao onaj polufunkcionalni namestaj to je nije zanimao. Kako decko sa dalekog istoka? Jos se lozi na tu neku dark pank foru?
Pusti malo hard techno da se podsetis svoje mladosti i sanjaj o svojoj zelji da uradis oci. Mrnjauuuu

Vagner jedinica u rudniku soli.
Gotov je

Pogledajte prilog 1282443
Zao mi ih je sto moraju po tim rupetinamanda jure one nacisticke pacove sto se kriju po tunelima, ali sam siguran da ce ih sve pohvatati. Koliko sam saznao oko 500 su uvhatili i oko 140 likvidirali.
Mineri trenutno cesljaju tunele od postavljenih zamki, kazu mi da ce im trebati sigurno desetak dana jer je velika zona u pitanju. Imali su optimisticki stav da ce uspeti za nedelju dana ali nece stici. Mnogo posla.

Počeo se proizvoditi 1991. Počeo se proizvoditi 1991. godine, prestao 2006.Za petnaest godina 447 komada podjeljeno na 180 mjeseci ispada nešto manje od

Ukrajinska vojska demantovala da su ruske snage preuzele kontrolu nad istočnim gradom Soledar.

Razaranje ruskog nacionalnog bića se nastavlja. Ni najmanju slamku im ne dopuštaju!

Rabotajte, braćo Azov!
"Jedinice Vagnera su preuzele kontrolu nad celom teritorijom Soledara. U centru grada formiran je kotao u kome se vode urbane borbe.

tvoju bracu u kotao u samom centru drze braca njihova po moralu samo na ruskoj strani

kontrolu grada apsolutno drze ruske strane

sad ostaje ovo unistavanje pacovcica kao u mauriopolju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back