This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nisi... Ti na našem mestu, to bi bilo protivprirodno.Vi u svakom svjetskom ratu izginete u milijunima, ja se ne bih radovao novom ratu da sam na vašem mjestu![]()
Kako da ne, odbrana otadžbine je OK.
Posebno što se nanose ogromna krvoliptanja Putinovoj luzerskoj vojsci
Crn im Bozic. Jadne porodice ovog ruskog potrosnog mesa.
Na Kajmakčalanu, koji je obična stena, je poginulo oko 5000 srpskih boraca. I ti sad ovde prodaješ priču kako su svi oni bili debili što su poginuli i da bi ti to znao bolje. Ali koga briga šta ti serendaš, svejedno ih slavimo kao heroje.Nije poenta ko će sačuvati više teritorije koju drži već ko će sačuvati više ljudi sposobnih da nose oružje.
Meni je neshvatljiva taktika odbrane svake selendre po bilo koju cenu.
Da li recimo taj Bahmut vredi desetine hiljada mrtvih po bilo kom osnovu.
Imaju dovoljno svega. Sada će samo mleti Ruse u mašini za mlevenje mesaPa idi pomozi im, što da ginu sami
Nisu Židovi već je Židov glumac i to mu je uloga i nisu svi nacisti već mali deo koji vlada velikim delom ..Uvek je to tako kad extremima daš mogucnost da se dokopa dela vlasti .Ni Hitler nije imao 100% ali kad je dosao na vlast e onda ko se nije slagao zna se ...Kao kad 2ca jakih uđu i postroje celu kafanu a svi stoje I niko ne sme ni da pisne .. To se trazi
Izgleda da da҇ pošto nakon Artemovska, Soledara i Serverska Ukrajinci se moraju povući na poslednje utvrđeno područje a to je linija Konstantinovka-Kramatorsk-Slavjansk.
Mudre reci. Da su te na vreme culi SAD I EU. Bese ono nekoliko puta razbili sve zube na Rusiji.Ukazujem na činjenice kojih bi morali biti svjesni, jer tko ne poznaje povijest osuđen je na ponavljanje grešaka![]()
Време за дискусије је прошло. Украјина је имала шансу да сачува територију, није хтела, сад га фафајте нацисти.Meni još nije jasno kako vi ne shvaćate da nije Ukrajina napala Rusiju, nego obrnuto, ono, u čemu se očituje taj navodni extremizam Zelenog, u tome što je planirao uvesti u ustavnopravni poredak odmetnute dijelove teritorija svoje suverene i međunarodno priznate države?
Mudre reci. Da su te na vreme culi SAD I EU. Bese ono nekoliko puta razbili sve zube na Rusiji.
Време за дискусије је прошло. Украјина је имала шансу да сачува територију, није хтела, сад га фафајте нацисти.
Na Kajmakčalanu, koji je obična stena, je poginulo oko 5000 srpskih boraca. I ti sad ovde prodaješ priču kako su svi oni bili debili što su poginuli i da bi ti to znao bolje. Ali koga briga šta ti serendaš, svejedno ih slavimo kao heroje.Ista je situacija i sa ukrajinskim borcima. Tebi teško pada što se oni ne predaju, ali kao što rekoh, biće ti sve teže.
Morao je Zelenko biti odgovorniji.Ne ide da se tuče protiv Laosa, nego protiv Rusije.Kada je protiv tebe takav div, razmisliš da je pametnije po narod i državu možda prihvatiti i pridržavati se minskih sporazuma.Takođe, trebao bi bvoditi računa o ogromnoj zajednici ljudi u svojoj državi koji ne misle kao ti, žele da imaju pravo na svoju kulturu i jezik, jer to nisu pripadnici nacionalne manjine Konga, nego Rusije.Meni još nije jasno kako vi ne shvaćate da nije Ukrajina napala Rusiju, nego obrnuto, ono, u čemu se očituje taj navodni extremizam Zelenog, u tome što je planirao uvesti u ustavnopravni poredak odmetnute dijelove teritorija svoje suverene i međunarodno priznate države?
I ti si spao na medjunarodno pravo?Meni još nije jasno kako vi ne shvaćate da nije Ukrajina napala Rusiju, nego obrnuto, ono, u čemu se očituje taj navodni extremizam Zelenog, u tome što je planirao uvesti u ustavnopravni poredak odmetnute dijelove teritorija svoje suverene i međunarodno priznate države?
E upravo taj plan je izazvao plan da se zastite ljudi na tim "odmetnutim delovima".Meni još nije jasno kako vi ne shvaćate da nije Ukrajina napala Rusiju, nego obrnuto, ono, u čemu se očituje taj navodni extremizam Zelenog, u tome što je planirao uvesti u ustavnopravni poredak odmetnute dijelove teritorija svoje suverene i međunarodno priznate države?
patriotizam onda i sad nisu isti.Ista je situacija i sa ukrajinskim borcima. Tebi kao rusogu*u teško pada što se oni ne predaju, ali kao što rekoh, biće ti sve teže.
Pri cemu tebe bas zabole ona stvar sto se u tom rokanju i kokanju, mnogo vise Ukrajinaca nego Rusa, seli na onaj svijet...ko vas ne zna, skupo bi vas platio licemjeri kvarni....To se slažem, vrijeme za rasprave je prošlo, sad je došlo vrijeme za rokanje i kokanje...
Kao sto rekoh jednom od tvojih, ako ne vidis ja ti tu ne mogu pomoci.Pa jel vidiš da trče u rat? Ja baš ne vidim...
Treba da pogine bar još 10 miliona Ukrajinaca da bi se žrtve procenutalno izjednačile sa žrtvama Srbije iz PSR. Kad do toga dođe, možeš da nastaviš svoje.Kad već uzimaš u usta naše heroje iz WW1 uzmi knjigu u šake pa nešto nauči.
Da je naša vojna komanda imala "ukrajinsku taktiku" nas ne bi bilo više ni kao države ni kao naroda.
I kroz povlačenje u Kolubarskoj bitci kao i povlačenjem preko Albanije učinjeno je upravo ono što ja potenciram.
Nije se tvrdoglavo branio svaki kamen i ginulo do zadnjeg kao što sada rade u Ukrajini.
Srbija je bila 100% okupirana ali je na kraju pobedila jer je ipak ostala vojska koja se vratila i proterala okupatore.
Od svih primera koje si mogao da izabereš ti si izabrao onaj koji apsolutno ne ide u prilog tvojim tezama, zaista redak talenat