Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
image0.png

Zelenski je Židov rođenjem i ničim više. Djed da mu je živ, prvi bi ga likvidirao kao pripadnik Crvene armije koji je ubijao naciste. Sramio bi se unuka idiota.
-,
On je više ateista svih vjera ispovijesti. U startu "političke karijere" (ha ha ha) propagira je progresivne ideje.
U datom momentu profit orijentirane gazde koje su naravno daleko pametnije od njega zauzdali su ga kao pjaca i prodali ga
svijetu PR metodama kao super stara demokratskih vrijednosti...

U tom smislu je počeo kuvati i zakuvavati u UKR. Činjenica je da trenutno stanje u tom kotlu nije ni približno toliko loše
da ono ne može biti još mnogo gore,- opasnije. Kad realitet ispliva neće on biti jedini koga će ta prošlost početi daviti, gušiti.

-.

Kada Rusi gube ogromne teritorije onda se pregrupiraju, s kada osvoje dva sela onda su Ukrajinci u defanzivi..

Nije poenta ko će sačuvati više teritorije koju drži već ko će sačuvati više ljudi sposobnih da nose oružje.

Meni je neshvatljiva taktika odbrane svake selendre po bilo koju cenu.
Da li recimo taj Bahmut vredi desetine hiljada mrtvih po bilo kom osnovu.

Nije poenta ko će sačuvati više teritorije koju drži već ko će sačuvati više ljudi sposobnih da nose oružje.

Kako da ne, odbrana otadžbine je OK.

Posebno što se nanose ogromna krvoliptanja Putinovoj luzerskoj vojsci

Izgleda da da҇ pošto nakon Artemovska, Soledara i Serverska Ukrajinci se moraju povući na poslednje utvrđeno područje a to je linija Konstantinovka-Kramatorsk-Slavjansk.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back