Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa hoću da kažem da ti ne zameram na glupostima, svi smo ih pravili kad smo bili mali.
brt nešto mi šište jajtsa da l mi ti zameraš ili ne.. ;)

Расцветали яблони и груши
Поплыли туманы над рекой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой
Выходила на берег Катюша
На высокий берег на крутой

Kakav otac nacije takva i nacija

FloIO_RX0AQxAJ0

šta sam reko?!??! šta sam reko?!?!?

Putin izdao naređenje: "Moćno oružje kreće u pohod"​

Predsednik Rusije Vladimir Putin je putem video-linka naredio da se fregata "Admiral Gorškov“, opremljena raketnim sistemima "cirkon“, pošalje u vojnu službu.

Putin je na ceremoniji izjavio da će Rusija nastaviti da razvija borbeni potencijal Oružanih snaga i proizvodi perspektivno naoružanje, a takođe je zahvalio stručnjacima odbrambene industrije koja je počela serijsku proizvodnju "Cirkona“.
Jel rekao kako Cirkonom namjerava poraziti ukrajinsku vojsku?

Dosvidanija ruski gas.

Germany’s Wilhelmshaven FSRU terminal welcomes first LNG tanker. The Wilhelmshaven facility is the first of six FSRU-based terminal in Germany that are expected to go online by the end of 2023.

HITLEROVCI CRNI VRANI - CRNI SU VAM DOSLI DANI :klap: :maramica: :klap:

У Артјомовску ликвидиран оснивач украјинске „Хитлер омладине“ Олег Јурченко

Јурченко је био познат као вођа свеукрајинске војно-патриотске игре „Соколови-Џура“, у којој је млађој генерацији усађиван нацизам и васпитавана мржња према Русима.

photo_2023-01-04_14-19-53.jpg

HITLEROVCI CRNI VRANI - CRNI SU VAM DOSLI DANI :klap: :maramica: :klap:

У Артјомовску ликвидиран оснивач украјинске „Хитлер омладине“ Олег Јурченко

Јурченко је био познат као вођа свеукрајинске војно-патриотске игре „Соколови-Џура“, у којој је млађој генерацији усађиван нацизам и васпитавана мржња према Русима.

Pogledajte prilog 1279432

Rusi poraženi? "Putinov čovek" priznao: "Na svakih 10 metara su..." VIDEO​

Šta je ovo, Prigožin javlja da ste vi pedonacoši poraženi

z:D

Podhitno stati u red za ove HIMARS-e, ocigledno je da vrede vise od dve divizije! Jedna mocna Rusija ne moze da izadje na kraj sa par sistema, zamislite da ih Ukrajina samostalno prozvodi npr. Ko bi rekao da ce napredna tehnologija doneti toliku premoc na terenu u 21.veku.. ? Nije mi samo jasno sta su radili stratezi Ruske vojske poslednjih decenija jer ocigleno nisu identifikovali HIMARS kao veliku pretnju, da jesu razvili bi slicne sisteme ili u krajnju ruku strategiju za odbranu od njega. E moji Rusi, ne prestajete da neprijatno iznenadjujete...
(Lars, 4. januar 2023 11:28) # Link komentara

Podhitno stati u red za ove HIMARS-e, ocigledno je da vrede vise od dve divizije! Jedna mocna Rusija ne moze da izadje na kraj sa par sistema, zamislite da ih Ukrajina samostalno prozvodi npr. Ko bi rekao da ce napredna tehnologija doneti toliku premoc na terenu u 21.veku.. ? Nije mi samo jasno sta su radili stratezi Ruske vojske poslednjih decenija jer ocigleno nisu identifikovali HIMARS kao veliku pretnju, da jesu razvili bi slicne sisteme ili u krajnju ruku strategiju za odbranu od njega. E moji Rusi, ne prestajete da neprijatno iznenadjujete...
(Lars, 4. januar 2023 11:28) # Link komentara
Si čuo za Tornado-S? Za Iskander?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back