Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Могуће.

ФСБ и ГРУ их ликвидирају као бесне псе. Ради се о оним тајкунима који су против руске интервенције у Украјини и који су склони западу у својој 'прагматичности' да би сачували и увећали богатство које су стекли пљачком Русије (у чему им је својевремено помогао исти тај запад).

Значи потајно убијају сопствене грађане који размишљају другачије.

Звучи идеално. Било би супер да је и у Србији тако, зар не?

U INDIJI

Još jedan utjecajni Rus pronađen mrtav pod misterioznim okolnostima​

T. K.
38 min
15
komentara

15
dijeljenja
FacebookTwitterEmailEmail

Sergej Miljakov radio na brodu M B Aldnah (Screenshot: YouTube/ Hindustan Times)

Sergej Miljakov radio na brodu M B Aldnah (Screenshot: YouTube/ Hindustan Times)
Inžinjer brodogradnje Sergej Miljakov pronađen je mrtav u luci u istočnoj Indiji što je treća misteriozna smrt Rusa u toj zemlji u posljednje dvije sedmice.

Miljakov (51) je bio glavni inženjer na brodu usidrenom u luci Paradip u Jagatsinghpuru, Odisha.
Radio je na brodu M B Aldnah, koji je išao za Mumbai iz luke Chittagong u Bangladešu preko Odiše.
Predsjednik Paradip Porta rekao je da je pokrenuta istraga o smrti.
Krajem decembra, ruski magnat za kobasice koji je postao zastupnik Pavel Antov, koji je kritikovao Vladimira Putina, umro je nakon što je navodno pao sa trećeg sprata svog hotela.
Policijski zvaničnici su prvobitno izjavili da je ruski biznismen milijarder izvršio samoubistvo u okrugu Rayagada u Odishi, ali je u obdukcijskom izvještaju predstavljeno drugačije.
Uzrok Antovove smrti naveo je puknuće lijevog pluća, jetre i slezene što je dovelo do krvarenja, šoka i smrti, prema indijskim vlastima.

Umro je dva dana nakon što je njegov prijatelj i saputnik Vladimir Bydanov takođe podlegao srčanom zastoju 22. decembra.
Dok oba incidenta istražuje državna policija, zvaničnici su zabilježili Antovu smrt kao "neprirodnu", što uključuje smrtne slučajeve uslijed nesreća i samoubistva.

O cemu se ovde radi? Ili Putim tamani petu kolonu ili likvidiraju putinovce? Je li neko upucen
hm, neki dan sam izbacio post o ovoj dvojici tajkuna.
pada mi na pamet da je ovaj sa broda neka sirotinja ali je na neki nacin u sluzbi FSB ili nekoj drugoj slicnoj sluzbi, ko ga je vec poslao da likvidira onu prvu dvojicu, obavio je posao, a onda su ga smakli i nema svedoka.

McDonalds je oličenje zdrave hrane. Zato su Ameri svi redom vitki.
Значи потајно убијају сопствене грађане који размишљају другачије.

Звучи идеално. Било би супер да је и у Србији тако, зар не?
Nije nista lose ubiti gradjanina koji je izdajnik i koji koji zeli zlo celom narodu i svojim postupcima pomaze inostranim ineresnim centrima sprovodjenje hibridnog rata protiv tog istog naroda. Nekada su se takvi javno vesali. Mozda bi i tebe okacili da malo ulepsas pejzaz, ali sada su druga vremena. I bas mi je drago sto smatras idealnim takav scenario.

Nije nista lose ubiti gradjanina koji je izdajnik i koji koji zeli zlo celom narodu i svojim postupcima pomaze inostranim ineresnim centrima sprovodjenje hibridnog rata protiv tog istog naroda. Nekada su se takvi javno vesali. Mozda bi i tebe okacili da malo ulepsas pejzaz, ali sada su druga vremena. I bas mi je drago sto smatras idealnim takav scenario.
To Ukrajinci redovito rade pa frkćeš nosom i mrmljaš o "terorizmu"
A nisu još ozbiljno ni počeli

Ne podrzavam nikakvo namerno ludilo.
Stvar je samo biti realan i razdvojiti dobro i zlo.
Moja ćerka kad ne valja,ja kažem
Moja majka kad ne valja,kažem
Moj narod,kad čini zlo,ja kažem
Ja kad pogrešim nešto,priznam...
Ljude delim samo na dobre i zle,i nikako drugačije...
Mrzeti kolektivno neki narod koji se trenutno bori i gine za svoju slobodu,a veličati kolektivno drugi narod koji mu želi oduzeti zemlju i slobodu,je čisto ludilo...
Niko ih ne mrzi, samo im želimo što bržu kapitulaciju da ne ginu za našmrkanog i šaku budala iz Desnog Sektora.

Због чега сте ви балкано-нацисти опседнути Јеврејима? Код вас ни нема Јевреја.
Nema to veze sa temom , ja sam ti odgovorio na postavljeno pitanje ali ti teraš svoju priču.

Ukrajinci nisu moj narod, ali znam da barem mogu da budu pravi prijatelji , za razliku od ovih tvojih , koji me ni na ulici ne bi pogledali da im nije potrebna neka moja usluga.

Shvati da smo dva potpuno različita sveta - ti lepo idi u srednji vek sa tim stavom , tamo ćeš imati ogromnu podršku.
Ukrajinci su od skoro pravi prijatelji pedonacisticke horde jer imaju koristi od toga. A Rusi nikada nece biti prijatelji pedobacisticke horde jer njihova je sveta duznost da istrebe te iste pedonaciste.
Ukrajina je jednostavno povukla lose poteze i drugarski je raspasti se i nestati zajedno sa svojim pravim prijateljem i nadam se da ce cela ta pedonacisticka horda nestati

Pustite Janka izvor je klix.ba. :lol:
Ne možemo svakog smrtno postradalog Rusa u Rusiji ili van nje pripisati čistki ili čemu već.Malo mi je ovo histerično, svaka srčka svaki pad svako samoubistvo sumnjivo čak i onaj iz Lukoila liječen od depresije ubio se u elitnoj bolnici u Moskvi pa kao sluzba ga ubila nigdje veze.Rusi su generalno narod sa solidnom dijasporom po cijelom svijetu, nesrećan slučaj ili ubistvo ne vidim logiku da ruska služba ubija tamo neke inženjere na brodovima.

Poslednja izmena:
NATO se ni za inč neće širiti na istok.
Godina 1990.
FliR6EHXoAEbFes
pa kaze ako ostanu u Nemackoj, jurisdikcija se ne siri na istok ni jednog inca

vrlo jasno pise IF.

nije rekao tu, obecavam da necemo primiti Estoniju u EU ili NATO ako to budu trazili, necemo uvesti Euro valutu i necemo vam lupiti sankcije ako odlucite da bombardujete Zitomir i Zaporozje

SSSR je pukao hladni rat, raspali su se ko kula od karata, i Moskva nije u nikakvoj poziciji da postavlja uslove da li Poljska zeli da razvija ekonomske, prijateljske, pa i vojne odnose sa drugim zemljama i da li zele da putuju u Spaniju na more bez vize

postoji razlog zasto niko do svih bivsih republika SSSR nece u istu zemlju sa Moskvom, vec zele da zadrze svoju nezavisnost

da li vam je palo na pamet da nece ti ljudi koji tamo zive sa vama i ne mozete da okupirate Estoniju, Kazahstan, Ukrajinu i Tadjikistan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back