Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zelenski tražio pomoć od američkih Jevreja, uporedio Ruse sa nacistima, dobio odlikovanje i ulicu​

Video snimkom iz predsedničke kancelarije opovrgao sumnje da je napustio Kijev i Ukrajinu

677z381_b33ea359.jpg

Улица Зеленског у Вашингтону (Фото AP/Carolyn Kaster)

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je sinoć da će ostati u kabinetu

Кад наши аналитичари кажу како Зеленски шаље свој народ у масовну погибију и својим анти-руским акцијама чини дав његов народ пати, не знам да ли бих се смејао или плакао на тим малоумним/идиотским изјавама. Украјинци нису народ Владимира Зеленског. Они није Украјинац, нити је Словен уопште, а није ни православац нити хришћанин. Његов народ је у Израелу већинско становништво.
Klovnovi na aktuelnostima pojma nemaju.
Rus je jednom unistio hazarsko kraljevstvo u Ukrajini i ponovo ce. A ovi Ukrajinci sto vriste pa to odavno nije njihova zemlja. Odavno su tamo zavladali Hazari jos u sovjetsko doba.

Hebrej hajca Ruse(pravoslavce) da ubijaju Ukrajince(pravoslavce). Zanimljivo

Kazu da su revoluciju u Rusiji pokrenuli Hebreji. Na milioni rusa pravoslavaca su tada izginuli
Има их разних... Јевреја, Руса, Украјинаца...
Неки ће и гомнима да се поспу ако треба. Велика је мука стећи вилу у Италији.

c4a4681e6d107bf8de09dbf923cda685.jpg

Pa zbog Marijupolja ste i izgubili rat

Prva 3 meseca su bila vreme da pobedite

Ali heroji Azovstala su vas zaustavili

Naknadno, čak ste bili primorani da ih pustite uz počasti
Pikac, odlika najvećih maloumnika je da svoje najgore poraze predstavljaju kao pobede. U Majuriopolju ste poniženi i pos.rani odvedeni u logore. A AZOV je sveden na lovačko društvo. "Herojski" su se držali svakako. Pustili smo, kako da ne. Pitaj svoje Rotkvice i Volove i slične. Ipak ne možete da ih pitate. Uče da plivaju u Sibiru po sistemu sekira pod ledom.
Pikac, jel i za novu godinu si morao da se izrokaš po nosu i surlici? Pa ti se pojavljuju žralovi i zmajevi.

Vidi se da nemaš pojma kako realan svet funkcioniše

Ja sam vlasnik Adidasa.
Odlučio sam FORMALNO ne prodavati više niti jedan par tenisica u Rusiju.
Imam distributere u svim krajevima sveta i baš sam pozitivno iznenađen drastičnim rastom prodaje u Kazakstanu, Tadžikistanu i nekim drugim zemljama koje se graniče sa Rusijom
Sankcije poštujem ali prodaja nije pala, win - win situacija
nije bas tako prosto

recimo adidas je prodao svoje prodavnice u Rusiji, reebok, najke, svejedno koja korporacija, nekoj drugoj firmi. te prodavnice vise nisu na platnom spisku maticne korporacije, niti korporacije salje tamo ista od robe

sada neki turci kao novi vlasnici fizickih prodavnica vrse maloprodaju, i oni ubiraju profit od direktnih kupaca, mogli su dovesti neke druge patike i majice, ne adidas ili reebok ili najke. ali oni nastavljaju da dovoze te brendove iz trecih zemalja koje nemaju ekonomskih sankcija sa Rusima i sa maticnim fabrikama u nekim trecim zemljama

brend kao brend i dalje vrsi veleprodaju u nekoj drugoj zemlji ali ne maloprodaju u Rusiji kao do februara, a veletrgovci to voze preko neke od zemalja koje nisu pod sankcijama gde god hoce, ne moze im se zabraniti niti ima logike u tome

najke, adidas, reebok etc, su stvarno izasli iz Rusije

profit izmedju veleprodajne i maloprodajne cene uzima neko drugi, a ne te firme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back