Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.369
Тенкови Јужног војног округа:

Напредовање на линију контакта Т-90М „Прорив“
Победа ће бити наша!
Победа ће бити наша!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta je ovo?
Ко пева ову 2гу ствар..Ukrajinski vojnik iz Bahmuta. Totalni nervni slom.
Daj Boze da rat sto pre prestane i da zbace ludaka Zelenskog i da kapituliraju da narod vise ne gine.
Kako cigansku facu ima za "ukrajinskog nacionalistu"Украјински националиста се жали да су украјинске оружане снаге побегле из Соледара и потврђује губитак контроле над градом:
„Наши солидарни [сарказам] ВСУшници, је*ени с*ебани, пид@раши. Наш солидар, наш... био је! Био је наш. Поздрављамо војску, која је јуче рекла да је Соледар наш" ©
Sve je gotovo.Рашчишћавање Соледара је у току: наши завршавају несрећне ВСУшнике у котлићу, а милитанти који су успели да побегну из даљине посматрају шта се дешава
To je 4.2 hiljade vojnika. Realna procena.Colonelcassad:
Видео одласка Оружаних снага Украјине из Соледара. Снимљено јуче или прекјуче. Саопштавају да је у одбрани Соледара изгубљено 14 батаљона!
Ja mislim da su spremili 1.2 miliona vojnika za ofanzivu.Silna ruska tehnika je u BeloRusiji. Izgleda da ce udariti i sa severa
Rusi spremili 600.000 vojnika za novu ofanzivu. Dali ultimatum Ukrajini da kapitulira ili ce se na bojnom polju odluciti sudbina NATO Pakta i Nacizma.
Duša moja, obožavam jeПортпаролка Министарства спољних послова ЗАХАРОВА о Русији након распада СССР-а: „Били смо гладни... чак и ја сам гладовала... никада нећемо дозволити повратак ових ужасних времена... пакла 1990-их.