Роле
Veoma poznat
- Poruka
- 12.379
Тенкови Јужног војног округа:

Напредовање на линију контакта Т-90М „Прорив“
Победа ће бити наша!

Напредовање на линију контакта Т-90М „Прорив“Победа ће бити наша!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Салут у част заузимања Соледара од артиљераца 42. гардијске дивизије. Момци ватром подржавају нашу пешадију у Маринки.
Салут у част заузимања Соледара од артиљераца 42. гардијске дивизије. Момци ватром подржавају нашу пешадију у Маринки.I šta je ovo?

Рашчишћавање Соледара је у току: наши завршавају несрећне ВСУшнике у котлићу, а милитанти који су успели да побегну из даљине посматрају шта се дешава
Рашчишћавање Соледара је у току: наши завршавају несрећне ВСУшнике у котлићу, а милитанти који су успели да побегну из даљине посматрају шта се дешава Видео одласка Оружаних снага Украјине из Соледара. Снимљено јуче или прекјуче. Саопштавају да је у одбрани Соледара изгубљено 14 батаљона!
Видео одласка Оружаних снага Украјине из Соледара. Снимљено јуче или прекјуче. Саопштавају да је у одбрани Соледара изгубљено 14 батаљона! Украјински информативни ресурси извештавају да Оружане снаге Украјине активно граде утврђења око Кијева, окружујући главни град Украјине „линијом Залужни“, обраћајући посебну пажњу на северни правац. Главни град Украјине се спрема за опсаду руских трупа, претпостављајући могућност офанзиве Оружаних снага РФ у овом правцу од фебруара до априла.
Украјински информативни ресурси извештавају да Оружане снаге Украјине активно граде утврђења око Кијева, окружујући главни град Украјине „линијом Залужни“, обраћајући посебну пажњу на северни правац. Главни град Украјине се спрема за опсаду руских трупа, претпостављајући могућност офанзиве Оружаних снага РФ у овом правцу од фебруара до априла.
 СБУ ће спроводити контраобавештајне активности у стамбеним зонама Кијева.
СБУ ће спроводити контраобавештајне активности у стамбеним зонама Кијева.Ко пева ову 2гу ствар..Ukrajinski vojnik iz Bahmuta. Totalni nervni slom.
Daj Boze da rat sto pre prestane i da zbace ludaka Zelenskog i da kapituliraju da narod vise ne gine.
Kako cigansku facu ima za "ukrajinskog nacionalistu"Украјински националиста се жали да су украјинске оружане снаге побегле из Соледара и потврђује губитак контроле над градом:
„Наши солидарни [сарказам] ВСУшници, је*ени с*ебани, пид@раши. Наш солидар, наш... био је! Био је наш. Поздрављамо војску, која је јуче рекла да је Соледар наш" ©
Sve je gotovo.Рашчишћавање Соледара је у току: наши завршавају несрећне ВСУшнике у котлићу, а милитанти који су успели да побегну из даљине посматрају шта се дешава
To je 4.2 hiljade vojnika. Realna procena.Colonelcassad:
Видео одласка Оружаних снага Украјине из Соледара. Снимљено јуче или прекјуче. Саопштавају да је у одбрани Соледара изгубљено 14 батаљона!
Ja mislim da su spremili 1.2 miliona vojnika za ofanzivu.Silna ruska tehnika je u BeloRusiji. Izgleda da ce udariti i sa severa
Rusi spremili 600.000 vojnika za novu ofanzivu. Dali ultimatum Ukrajini da kapitulira ili ce se na bojnom polju odluciti sudbina NATO Pakta i Nacizma.
Duša moja, obožavam jeПортпаролка Министарства спољних послова ЗАХАРОВА о Русији након распада СССР-а: „Били смо гладни... чак и ја сам гладовала... никада нећемо дозволити повратак ових ужасних времена... пакла 1990-их.
 Samo mudre reči izlaze iz njenih usta!
 Samo mudre reči izlaze iz njenih usta!