Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://teleg.eu/intelslava/43286

Mlad dečko pogine radi ove stare budale.
Ovo je potpuni kolaps, maloljetnici i starci u rovovima.
Protiv glazbenika nemaju nikakve šanse.
konfuzija ,dosao je iza njih,prosao kroz linijumislili su da je hoholj.Zato je stari i govorio "svoji".Je8iga,pokusao je da ih razoruza, nije ih propucao na prvu.Ocigledno je Rus bio usamljen ispred svojih ,nije imao ko da mu pomogne pri zarobljavanju.Adrenalin je ucinio svoje i propucao ih je.Na stranu to sto je prethodno mogao sam da pogine pokusavajuci da ih zarobi.Stari je imao oko 60 godina,to govri da hoholji sve od reda izuzev bogatih mobilisu
Rat je njesra

-,

Kad se dogodi daj mi na pp tvoj kontakt da tu radost podijelimo drugarski muški. Prihvatam društvo Agafja, Branko L, Role.... dogovorit će mo se dalje.
Kompletne režije ja preuzimam za sve goste, ama baš sve komplet. Od puta do tri dana boravka.

ps
Ovo je ozbiljna ponuda kolega.
poz.

-.
A TIXIJA SPARTU i DARDU necete :sad2:
E jesi cicija tststststs

A tuge. Suza mi krene niz oko kad ovo čitam.

Ovo je najteže palo ovima u Europi koji imaju izbore ove godine jer im postaje jasnije da će se ovaj rat ipak nastaviti malo duže i neće prije tih izbora bit gotov a dok to traje inflacija, energenti, napetost, svašta nešto i onda im pada popularnost a izbori stižu.

Ovo je popis izbora u 2023 godini

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elections_in_2023#Europe
I sta sad sa tim? To ce nesto promeniti? Nece...

-,

Kad se dogodi daj mi na pp tvoj kontakt da tu radost podijelimo drugarski muški. Prihvatam društvo Agafja, Branko L, Role.... dogovorit će mo se dalje.
Kompletne režije ja preuzimam za sve goste, ama baš sve komplet. Od puta do tri dana boravka.

ps
Ovo je ozbiljna ponuda kolega.
poz.

-.
I tako prihvata covek sve, a zna da se to nikad nece desiti ::D hahahahhaah bravooooo

konfuzija ,dosao je iza njih,prosao kroz linijumislili su da je hoholj.Zato je stari i govorio "svoji".Je8iga,pokusao je da ih razoruza, nije ih propucao na prvu.Ocigledno je Rus bio usamljen ispred svojih ,nije imao ko da mu pomogne pri zarobljavanju.Adrenalin je ucinio svoje i propucao ih je.Na stranu to sto je prethodno mogao sam da pogine pokusavajuci da ih zarobi.Stari je imao oko 60 godina,to govri da hoholji sve od reda izuzev bogatih mobilisu
Rat je njesra
Ma stari je zasro sve. Umjesto da je bio sretan što ga Rus zarobljava, i time završava njegova agonija, on se junači za Amere.
Žao mi dečka što je poginuo ni za što.

https://teleg.eu/intelslava/43286

Mlad dečko pogine radi ove stare budale.
Ovo je potpuni kolaps, maloljetnici i starci u rovovima.
Protiv glazbenika nemaju nikakve šanse.
Nema to mnogo veze mlad ili mator, trenutni sok, losa reakcija u par sekundi i cao, pravo je cudo da je predaja uopste bila opcija.
Verovatno je Rus prisao sa ledja pa ovaj nije mogao da se opasulji da iza nisu njihovi.

Nesto mi se cini da je ovakvih situacija bilo na stotine, samo bez kamere..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back