Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto nema mesta razmisljanju,dobili su i vise upozorenja od potrebnih,matori se pravio pametan,mladji je vikao "nemoj,nemoj" ali kasno,u ruskog vojnika je kako god okrenes bila uperena puska matorog vojnika i tu je bio kraj rasprave.
Meci lete na sve strane on ce da raspravlja zasto ne da pusku.

Ovo kad se više puta gleda ispada kao da su u rovu bili Rusi, likovi doslovno gledaju u krivom smjeru, u smjeru u kojem se kreće ruski napad, i govore ovom napadaču da su njegovi, ono, čudna neka situacija...

Припреме за посету Зеленом у пуном јеку, али шта то вреди кад Пољаци шаљу чак 14 тенкова.

Poljaci se nisu brukali, poslali su maksimalno što su mogli, preko 250 tenkova.

Mnogo veće, moćnije i bogatije NATO zemlje nisu poslale ni približno svojim mogućnostima a posebno ne tenkove

Sta je poenta tvog pisanija? Razumes se u tematiku? Imas neko vojno obrazovanje? Sta mislis, dal se prva sila planete tek tako "odrice" tenkova? Sta mislis, ako im zatrebaju, koliko ce im trebati da ih ponovo sastave? Ne ko ruska beda, svoje tenkove drzala po livadama, pa sad kad im trebaju, nisu nizasta. A sto se tice eskalacije, toga se vise niko od 24.02.2022 ne boji. Samo se sprema da dodje do eskalacije. Nadam se iskreno da necemo ti i ja sijati u mraku zbog botoksiranog idiota u Kremlju.
penzionisani general razvodnik pita nekoga ima li vojnicku naobrazbu :lol:

A ko je rekao da jesu? A vec ako nisu, sta to rusima i njihovim agentima smeta da ih zapad posalje u Ukrajini? Sto se tice te tvoje "talionice" eno "tale" vec 3000 svojih tenkova... vise su ostavili Ukrajini, nego sto je do sad zapad poklonio. I ne budalasaj vise, idi radi nesto pametno.
A tuge. Suza mi krene niz oko kad ovo čitam.

Ovo je najteže palo ovima u Europi koji imaju izbore ove godine jer im postaje jasnije da će se ovaj rat ipak nastaviti malo duže i neće prije tih izbora bit gotov a dok to traje inflacija, energenti, napetost, svašta nešto i onda im pada popularnost a izbori stižu.

Ovo je popis izbora u 2023 godini

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_elections_in_2023#Europe

Nesto se suska da neki russki generali nisu bas zadovoljni sa Muzcarima :think:
Jos malo pa ce se izmedju sebe po kokat i srokat :mafijas::think:

Zanimljivo, do prestrojavanja je došlo nedugo nakon što je Prigožin izvijestio o navodnom zarobljavanju Soledara od strane " wagnerovaca " . Ministarstvo obrane Ruske Federacije nije potvrdilo ovu informaciju, navodeći da su borbe u tijeku, a dodatno je napomenulo da grad napadaju zračnodesantne jedinice. Stručnjaci smatraju da ove izjave još jednom svjedoče o konkurenciji između PMC "Wagner" i ruske regularne vojske.

читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/war/265848_1673453621

E da, to bi potvrdilo moju tezu o borbi za vlast i Prigožinovim političkim ambicijama, Putin će tome morati stati na kraj, jer ako se Prigožin prometne u ratnog heroja onda njegova politička težina može biti vrlo nezgodna za Putina...

To je tacno. Nema pregovora. Cela ukrajina ce biti integrisana u Rusiju. To mogu da ti potvrdim i to sam vec naglasio pre 7 meseci
-,

Kad se dogodi daj mi na pp tvoj kontakt da tu radost podijelimo drugarski muški. Prihvatam društvo Agafja, Branko L, Role.... dogovorit će mo se dalje.
Kompletne režije ja preuzimam za sve goste, ama baš sve komplet. Od puta do tri dana boravka.

ps
Ovo je ozbiljna ponuda kolega.
poz.

-.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back