Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
inace sloboda je itekako i zagarantovana u Usra drzavi , jelte
narociti novinara ...belaca ali ako je to novinar crnac , e onda
policajac , belac ima pravo i da ga uhapsi..

ABC News
Follow

WSJ reporter handcuffed, detained by police​

29m ago
652 Comments

1673113114923.png

The Phoenix Police Department is investigating the actions of one of its officers after a Wall Street Journal reporter was handcuffed in public.

Fl4g1KkWIAMlqgp

2016. Leopard 2 uništen je projektilom TOW 2 , ispaljenim na daljinu veću od 1000 m. Sljedećeg dana, još dva, pogođena su straga projektilom Kornet (9M113) ruske proizvodnje, uzrokujući eksploziju kupole.

Najavljuje se slanje Leoparda u Ukrajinu. Ove slike sam davno objavio na tviteru. Leopard nakon turskog sudara sa ISIS-om. Lokacija Al Bab, Alepo, Sirija, tamo negde '16-'17.

Fl4g1KkWIAMlqgp

2016. Leopard 2 uništen je projektilom TOW 2 , ispaljenim na daljinu veću od 1000 m. Sljedećeg dana, još dva, pogođena su straga projektilom Kornet (9M113) ruske proizvodnje, uzrokujući eksploziju kupole.

Najavljuje se slanje Leoparda u Ukrajinu. Ove slike sam davno objavio na tviteru. Leopard nakon turskog sudara sa ISIS-om. Lokacija Al Bab, Alepo, Sirija, tamo negde '16-'17.
Ustanovio si da ne postoji tenk kojeg protuoplopna raketa neće izbušiti?
:mazi:

Fl4g1KkWIAMlqgp

Ruska oruzja su bezopasna!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back