- Poruka
- 88
Uveliko se radi na 2. milenijumu rusobudala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

„Rusija gubi rat, šta ćeš sad Putine“?
https://www.danas.rs/svet/rusija-gubi-rat-sta-ces-sad-putine/
A u sijecnju Putin hoce primirije, jer ''ubedljivo'' pobedjujePogledajte prilog 1280823
Ništa, to je bilo u listopadu. Palo lišće.....
10. Ali to nije bitno. U pitanju je proces depopulacije i likvidacije miliona zapadnih pedonacistickih degenerika. I to je pravedan cilj6-cifren broj
Ali ima tu prostora za rast, u DSR ih je umrlo 30 miliona
Naravno da hoće primirje. Human je za razliku od zapadnjaka.A u sijecnju Putin hoce primirije, jer ''ubedljivo'' pobedjuje
Bajden prepisuje moje opaske da PutIer traži dahA u sijecnju Putin hoce primirije, jer ''ubedljivo'' pobedjuje
„Rusija gubi rat, šta ćeš sad Putine“?
https://www.danas.rs/svet/rusija-gubi-rat-sta-ces-sad-putine/
Očaj.Tri meseca star članak, čemu ovo, izgubio si kalendar ili nema ničeg novog na istu temu.
Sto nije bio ''human'' u martu 2022, nego sada kada je puko i otisao u k.....?Naravno da hoće primirje. Human je za razliku od zapadnjaka.
Hoces da kazes da se sada ne sto promenilo i da Putin ''pobedjuje'' ?Tri meseca star članak, čemu ovo, izgubio si kalendar ili nema ničeg novog na istu temu.
Human je već više od 20 godina, a punih 8 godina moli, čeka i nudi mirno rješenje.Sto nije bio ''human'' u martu 2022, nego sada kada je puko i otisao u k.....?
Dovoljno da melje NATO šklopociju i plaćenike. Ursula kaže 100.000 poginulih ukrajinskih oficira Rusi denacificirali.Hoces da kazes da se sada ne sto promenilo i da Putin ''pobedjuje'' ?
Aha, da ne upadnu u glib Ukrajinci nisu trebali da se brane kada su ih napali Rusi ?Human je već više od 20 godina, a punih 8 godina moli, čeka i nudi mirno rješenje.
I u travnju je trebalo biti primirje, nakon što su posjetili Scholz, Macron i Draghi Kijev, no slijedeći dan dolazi Johnson i odustaje se od primirja.
USA i Briti ne dozvoljavaju da se Ukrajina izvuče iz gliba već vode rat s Rusima do zadnjeg Ukrajinca.
''Kaze''Dovoljno da melje NATO šklopociju i plaćenike. Ursula kaže 100.000 poginulih ukrajinskih oficira Rusi denacificirali.
to je upitno...možda bi djed da je živ danas bio za elenskog...židovi su čudna sorta...jučer ih nacisti ubijaju a sutra ih postavljaju za genseka UNa...Zelenski je Židov rođenjem i ničim više. Djed da mu je živ, prvi bi ga likvidirao kao pripadnik Crvene armije koji je ubijao naciste. Sramio bi se unuka idiota.
koliko ja mogu primjetiti NATO je zapeo u glib...nema više širenja na istok...(ukrajina kao dragulj u NATO kruni je otpao)Aha, da ne upadnu u glib Ukrajinci nisu trebali da se brane kada su ih napali Rusi ?
Posle godinu dana Rusija nije uradila nista od onoga sto je zacrtala. a vi pricate kako ''pobedjujete'' ?
Primetio si da je Putin izvrsio ''demilitarizaciju i denacifikaciju'' u Ukrajini ?to je upitno...možda bi djed da je živ danas bio za elenskog...židovi su čudna sorta...jučer ih nacisti ubijaju a sutra ih postavljaju za genseka UNa...
koliko ja mogu primjetiti NATO je zapeo u glib...nema više širenja na istok...
Ima imakoliko ja mogu primjetiti NATO je zapeo u glib...nema više širenja na istok...

Loše si pročitao, 'oće primorje, a ne primirje.A u sijecnju Putin hoce primirije, jer ''ubedljivo'' pobedjuje
to je upitno...možda bi djed da je živ danas bio za elenskog...židovi su čudna sorta...jučer ih nacisti ubijaju a sutra ih postavljaju za genseka UNa...
koliko ja mogu primjetiti NATO je zapeo u glib...nema više širenja na istok...
To je zato sto Rusija 'gubi' rat sta mislis sta bi tek bilo kad bi dobijala?Soledar is liberated from the Ukronazis. PMC Wagner fighters broke into the defense of the enemy, which has heavy losses.
During the day, the city was being cleaned up.
Soledar pao!!!
Hoces da kazes da se sada ne sto promenilo i da Putin ''pobedjuje'' ?