Tebi sve zvuci poznato.Rusi su po tebi krenuli u rat za mir..
Zvuči mi poznato..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi sve zvuci poznato.Rusi su po tebi krenuli u rat za mir..
Zvuči mi poznato..
RUSKI mediji javljaju da je bivši predsjednik vlade Dagestana Magomed Abdulajev poginuo u nesreći u Mahačkali.
Kako javljaju mediji, Abdulajev je prelazio cestu izvan obilježenog pješačkog prijelaza, kada je na njega naletio 55-godišnjak u Ladi Nivi.
Njegova se smrt nastavlja na niz smrti istaknutih ruskih bogataša i dužnosnika koji su preminuli u misterioznim okolnostima od početka invazije na Ukrajinu.
Abdulajev je inače bio blizak s bivšim ruskim predsjednikom i premijerom, Dimitrijem Medvedevom, a bio je i žestoki zagovornik rata u Ukrajini.
Dosadni ste sa ponavljanjem jednih te istih slika, od oborenih helikoptera do Rogozina. To može samo da predstavja znak da Ukr strana gubi ubrzano unatoč pomoći NATO zemalja.kad vam netko pocne drobit o nacistima u ukrajini, posaljite mu ovo
Nije etnicko jer ukrajinci nisu homogen etnikum vidis hazari drze vlast a etnicka su manjina.
ukrajinci se ciste od nacizma i nacionalizma. A to nije isto kao kad bi Srbiju cistio od nacionalizma i nacizma.zar ne?
DOBRO JUTRO KOLUMBO. Vlast i parke u jednim rukama. A u glavama topovskog mesa antiruski nacizam. Jedni skacu na majdanu a drugi vladaju i upravljaju tintarama ovih retarda.Znači, tvoja je tvrdnja da su židovi na čelu nacističke države? Pa jel' čujete vi uopće šta govorite?![]()
Nigde takva mapa nije objavljena, jednostavno si lažov. Siguran sam da više voliš franak ukrasti nego dva zaraditi.To si stavljao neke mape kako je Soledar okružen i Rusi u njemu. Valjda po n-ti put
Koji su pokazatelji da Ukrajina gubi??Dosadni ste sa ponavljanjem jednih te istih slika, od oborenih helikoptera do Rogozina. To može samo da predstavja znak da Ukr strana gubi ubrzano unatoč pomoći NATO zemalja.
Misliš da nije moguće? Kod sumanutog antisemite Hitlera nije bilo moguće, kod koljača Pavelića već jeste, pardon on je bio samo fašista, a imao je i Srbe i Jevreje u aparatu NDH.Znači, tvoja je tvrdnja da su židovi na čelu nacističke države? Pa jel' čujete vi uopće šta govorite?
A gde si video velikog kepeca?Otužan mali kepec..
Gde su se tačno predali? Kad Rvat piše ovako, zvuči otužno. Vi se niste predavali, vi ste trčali u zagrljaj svakom "okupatoru", pa i srpskom 1918.Srbi su u biti zbunjeni jer su se predali NATOu prvom prilikom nakon jedva 1000 ubijenih ljudi, pa im je obrana domovine nepoznat koncept.
Tako će i Zelenski u Haag, samo kad Ameri sjednu s Rusima za stol.U hag nije niko otisao nevin, tamo im je i bilo mesto.
Hrvati mozda i nisu pobednici ali su Srbi gubitnici to je jedino vazno za Srbiju.
Poljaci u niskom startu.Koji su pokazatelji da Ukrajina gubi??
Znači Rusi se nalagali za medalju.@Watchman
Gledaj Bregami Bregami odakle se javljao vaš Butusov, agent SBU kome je foliranje ovaca službena dužnost. Baš uspeo proboj, nema šta.
Pogledajte prilog 1280753
Jel si to sam onda crtao?Nigde takva mapa nije objavljena, jednostavno si lažov. Siguran sam da više voliš franak ukrasti nego dva zaraditi.
Vidio sam ja to. I stanje zgrada govori da tu nije bilo nikakvih borbi. Sama periferija, fabrika soli.@Watchman
Gledaj Bregami Bregami odakle se javljao vaš Butusov, agent SBU kome je foliranje ovaca službena dužnost. Baš uspeo proboj, nema šta.
Pogledajte prilog 1280753
Zelenski je Židov rođenjem i ničim više. Djed da mu je živ, prvi bi ga likvidirao kao pripadnik Crvene armije koji je ubijao naciste. Sramio bi se unuka idiota.Znači, tvoja je tvrdnja da su židovi na čelu nacističke države? Pa jel' čujete vi uopće šta govorite?![]()
Tvoji beli crnci upravo dobijaju po pichki.Odustali ste od svog boljševičkog motoa "Na Kiev" iz 2014?
Jel to zbog batina koje je Wagner dobio ili da
6-cifren brojUzasno mnogo. Skoro 10 hiljada.. strasno…
Pokaži tu mapu, bedevijo lažljiva.Jel si to sam onda crtao?
Ti jadni Ukrajinci nemaju ni mogućnosti predaje jer artiljerima tuče po njima. Oni niti ne vide neprijateljskog vojnika a poginu.Grozan video iz jedne zgrade u Soledaru gde su Ukropi pokušali da zaustave muzikante.
Jadna im majka šta uludo izginuše za ludog kurcosvirača i njegovog dementnog gazdu.
Imaš lude nacističke bataljone kao i čitav državni aparat koji fizički eliminiše svakoga u koga samo posumnjaju. Uteran je Ukrima strah u kosti, više se boje svojih nego Wagnera.Ti jadni Ukrajinci nemaju ni mogućnosti predaje jer artiljerima tuče po njima. Oni niti ne vide neprijateljskog vojnika a poginu.
Opozicija u zemlji zabranjena, a sva vlast u rukama CIA-e koja ih gura Rusima na artiljerijsku vatru. A da oružje okrenu u suprotnom smjeru, nije im palo na pamet?!