Svim ziteljima Soledara srecan Bozic i oslobodjenje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ...ti to tako gledas medutim ono sto se radi je usitnjavanje Ukrajinke vojne moci ,, 20-30k elitnih Ukro jedinica nema zamenuZnači vaša računica je ovakva: poginulo je pola milijuna ukrajinaca, 7000 rusa, i rusi osvojili neka sela oko Bahmuta u zadnjih 6 mjeseci?
Netko tu laže![]()
Razumem da ti teško pada što su Ukrajinci spremni da brane svoju zemlju, pa za svaki zaseok ginete kao ludi.Dok se ne završi rat i pogibelj, imaš nešto protiv.
Ili ceniš da im vi više pomažete sa "juriš, ginite do zadnjeg" taktikom
Sačuvaj me bože takve podrške
Što ste se zaletali na Kjiv prošle zime, i postavljali okupacionog gradonačelnika HersonaNe ...ti to tako gledas medutim ono sto se radi je usitnjavanje Ukrajinke vojne moci ,, 20-30k elitnih Ukro jedinica nema zamenu
To nije njihova zemlja. uglavnom pripada oligarsima a oni ne ginu za nju vec poturaju naciste, placenike i prinudno mobilisane. Vecina ukropa na ratistu je iz zapadne i centralne ukrajine. Uglavnom zbog mrznje prema rusima. Ocito ne zbog zemlje.Razumem da ti teško pada što su Ukrajinci spremni da brane svoju zemlju, pa za svaki zaseok ginete kao ludi.
''Nalazimo se na istočnoj periferiji naselja Crvena Gora.
Dalje Paraskoveevka i put za Slavjansk je otvoren. Severni deo Soledara u ataru garažne zadruge ul. Nosova - prošao. Olujnici Vagner su ušli u grad sa strane Preobraženske ulice.''
Događaji kod Soledara se razvijaju dinamičnije nego što se očekivalo. Jurišni odredi su ušli u Krasnu goru i odatle bukvalno istisnuli neprijatelja. Delovi AFU koji se povlače sa Soledara, po svemu sudeći, idu u Paraskovejevku, gde se hitno gradi utvrđenje.
![]()
I to nije sve....
Razumem da ti teško pada što su Ukrajinci spremni da brane svoju zemlju, pa za svaki zaseok ginete kao ludi.
Ako su ove floskule način da lakše prihvatiš što ste razvaljeni kod Kijeva, razbijeni kod Harkova, najureni sa Zmijskog ostrva, naterani na beg kod Hersona... Onda ok, nemam ništa protiv.To nije njihova zemlja. uglavnom pripada oligarsima a oni ne ginu za nju vec poturaju naciste, placenike i prinudno mobilisane. Vecina ukropa na ratistu je iz zapadne i centralne ukrajine. Uglavnom zbog mrznje prema rusima. Ocito ne zbog zemlje.
Teško ti pada izginuće Rusa? Ako, ako, tek će da ti bude teško.Zaista mi teško pada ovakvo besmilseno masovno izginuće.
Ne bi bili u krivu, Nacisti i Sovjeti su imali dogovor kako podijeliti Europu i to je nacistima bio poticaj da krenu u osvajanja zajedno sa Sovjetima.ЕНГЛЕСКА ЈЕ ПЛАНИРАЛА ДА ОПТУЖИ СССР КАО КРИВИЦУ ЗА ПОЧЕТАК 2. СВЕТСКОГ РАТА
- СТРАНА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА НЕОБЈАВЉЕНЕ ДОКУМЕНТЕ
![]()
O shit, već i poginuše.![]()
Работайте, Братья
![]()
Znači vaša računica je ovakva: poginulo je pola milijuna ukrajinaca, 7000 rusa, i rusi osvojili neka sela oko Bahmuta u zadnjih 6 mjeseci?
Netko tu laže![]()
Rusi su ratovali kako su planirali. kod Kijeva privukli ukrajinske snage. Herson ce uzeti u sklopu Odese ukoliko ukropi do toga ne prihvate resenje. Kod Harkova, limana po dnr ce se tek ratovati.Ako su ove floskule način da lakše prihvatiš što ste razvaljeni kod Kijeva, razbijeni kod Harkova, najureni sa Zmijskog ostrva, naterani na beg kod Hersona... Onda ok, nemam ništa protiv.
najbolji dokaz koliko mrze ukre. Zele im da sto vise stradaju. Vole ukre kao sto vole cigane koji se biju protiv rusa.Slobodno vi nastavite da huškate Ukrajince na dalju pogibiju, šta vas boli ..., ne gineti vi niti bilo ko od vaših.
Na kraju će se opet pregovarati a SVI izginuli između prve prilike za pregovore i te poslednje, kada su pregovori jedini izlaz su potpuno UZALUDNI
Kakvi pregovori? Ono tipa ja ti dodjem doma i lupim ti samar i kazem da je sad dnevni boravak moj a za dalje cemo pregovarat?Ja ne ginem, niti bilo ko od mojih, pusti te Jaguarkine fore, imbecilne su.
Zaista mi teško pada ovakvo besmilseno masovno izginuće.
Slobodno vi nastavite da huškate Ukrajince na dalju pogibiju, šta vas boli ..., ne gineti vi niti bilo ko od vaših.
Na kraju će se opet pregovarati a SVI izginuli između prve prilike za pregovore i te poslednje, kada su pregovori jedini izlaz su potpuno UZALUDNI
Znači i potapanje Moskve, i onih 500 pobijenih regruta u školi su planirani. Pa ok, ako ti je samoobmana način da lakše prihvatiš stvarnost.Rusi su ratovali kako su planirali. kod Kijeva privukli ukrajinske snage. Herson ce uzeti u sklopu Odese ukoliko ukropi do toga ne prihvate resenje. Kod Harkova, limana po dnr ce se tek ratovati.
Jedini smislen nacin da se Ukrajina sacuva jest ulazak u pregovore i njena federalizacija. Vojno sigurno ne. A kao drzava vredi koliko i ndh.
ocito nisu. I mi smo imali svoje uspehe protiv natoa.Znači i potapanje Moskve, i onih 500 pobijenih regruta u školi su planirani.
Tvoja glupost nije moja samoobmana.Pa ok, ako ti je samoobmana način da lakše prihvatiš stvarnost.
Bitno je da Rusi oslobađaju svoj narod i teritoriju koju su NATO lutkice godinama granatirali.Razumem da ti teško pada što su Ukrajinci spremni da brane svoju zemlju, pa za svaki zaseok ginete kao ludi.
Masovno se regrutuju i salju na front decaci od 16 i 17 godina. Ko ima malo dodira sa realnoscu zna sta to znaci. Svi od 18-60 godina su mobilisani. Ko se raUme zna koja je to brojka. Ali ako i yo nije doboljno to znaci da su ukropistanci izgubili oko 2,5 miliona ljudi, neke procene govore da su gubici i daleko iznad.Šalju sve što mogu jer se bliži prelomni period a možda je već i počeo.
Šalju pare i tehniku a koliko će još siroti Ukrajinci imati ljudi da ih guraju u klanicu ostaje da se vidi.
Neće ta silna tehnika ni da ide ni da puca sama od sebe.