Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ЕНГЛЕСКА ЈЕ ПЛАНИРАЛА ДА ОПТУЖИ СССР КАО КРИВИЦУ ЗА ПОЧЕТАК 2. СВЕТСКОГ РАТА
- СТРАНА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА НЕОБЈАВЉЕНЕ ДОКУМЕНТЕ

Fl23NdUXEAIUE16

''Nalazimo se na istočnoj periferiji naselja Crvena Gora.
Dalje Paraskoveevka i put za Slavjansk je otvoren. Severni deo Soledara u ataru garažne zadruge ul. Nosova - prošao. Olujnici Vagner su ušli u grad sa strane Preobraženske ulice.''

Događaji kod Soledara se razvijaju dinamičnije nego što se očekivalo. Jurišni odredi su ušli u Krasnu goru i odatle bukvalno istisnuli neprijatelja. Delovi AFU koji se povlače sa Soledara, po svemu sudeći, idu u Paraskovejevku, gde se hitno gradi utvrđenje.

Fl24YDwaYAAtifQ

Ako padne Paraskevka pozicije u Bahmutu su neodržive, moraće hitno da se povlače

Verujem da će Ukrajinci pokušati neki protivudar situacija je krajnje rizična

Razumem da ti teško pada što su Ukrajinci spremni da brane svoju zemlju, pa za svaki zaseok ginete kao ludi.

Ja ne ginem, niti bilo ko od mojih, pusti te Jaguarkine fore, imbecilne su.

Zaista mi teško pada ovakvo besmilseno masovno izginuće.
Slobodno vi nastavite da huškate Ukrajince na dalju pogibiju, šta vas boli ..., ne gineti vi niti bilo ko od vaših.

Na kraju će se opet pregovarati a SVI izginuli između prve prilike za pregovore i te poslednje, kada su pregovori jedini izlaz su potpuno UZALUDNI

To nije njihova zemlja. uglavnom pripada oligarsima a oni ne ginu za nju vec poturaju naciste, placenike i prinudno mobilisane. Vecina ukropa na ratistu je iz zapadne i centralne ukrajine. Uglavnom zbog mrznje prema rusima. Ocito ne zbog zemlje.
Ako su ove floskule način da lakše prihvatiš što ste razvaljeni kod Kijeva, razbijeni kod Harkova, najureni sa Zmijskog ostrva, naterani na beg kod Hersona... Onda ok, nemam ništa protiv.

ЕНГЛЕСКА ЈЕ ПЛАНИРАЛА ДА ОПТУЖИ СССР КАО КРИВИЦУ ЗА ПОЧЕТАК 2. СВЕТСКОГ РАТА
- СТРАНА ОБАВЕШТАЈНА СЛУЖБА НЕОБЈАВЉЕНЕ ДОКУМЕНТЕ

Fl23NdUXEAIUE16
Ne bi bili u krivu, Nacisti i Sovjeti su imali dogovor kako podijeliti Europu i to je nacistima bio poticaj da krenu u osvajanja zajedno sa Sovjetima.

Ako su ove floskule način da lakše prihvatiš što ste razvaljeni kod Kijeva, razbijeni kod Harkova, najureni sa Zmijskog ostrva, naterani na beg kod Hersona... Onda ok, nemam ništa protiv.
Rusi su ratovali kako su planirali. kod Kijeva privukli ukrajinske snage. Herson ce uzeti u sklopu Odese ukoliko ukropi do toga ne prihvate resenje. Kod Harkova, limana po dnr ce se tek ratovati.

Jedini smislen nacin da se Ukrajina sacuva jest ulazak u pregovore i njena federalizacija. Vojno sigurno ne. A kao drzava vredi koliko i ndh.

Poslednja izmena:
Slobodno vi nastavite da huškate Ukrajince na dalju pogibiju, šta vas boli ..., ne gineti vi niti bilo ko od vaših.

Na kraju će se opet pregovarati a SVI izginuli između prve prilike za pregovore i te poslednje, kada su pregovori jedini izlaz su potpuno UZALUDNI
najbolji dokaz koliko mrze ukre. Zele im da sto vise stradaju. Vole ukre kao sto vole cigane koji se biju protiv rusa.

Poslednja izmena:
Ja ne ginem, niti bilo ko od mojih, pusti te Jaguarkine fore, imbecilne su.

Zaista mi teško pada ovakvo besmilseno masovno izginuće.

Kakvi pregovori? Ono tipa ja ti dodjem doma i lupim ti samar i kazem da je sad dnevni boravak moj a za dalje cemo pregovarat?

Rusi su ratovali kako su planirali. kod Kijeva privukli ukrajinske snage. Herson ce uzeti u sklopu Odese ukoliko ukropi do toga ne prihvate resenje. Kod Harkova, limana po dnr ce se tek ratovati.

Jedini smislen nacin da se Ukrajina sacuva jest ulazak u pregovore i njena federalizacija. Vojno sigurno ne. A kao drzava vredi koliko i ndh.
Znači i potapanje Moskve, i onih 500 pobijenih regruta u školi su planirani. Pa ok, ako ti je samoobmana način da lakše prihvatiš stvarnost.

Šalju sve što mogu jer se bliži prelomni period a možda je već i počeo.

Šalju pare i tehniku a koliko će još siroti Ukrajinci imati ljudi da ih guraju u klanicu ostaje da se vidi.

Neće ta silna tehnika ni da ide ni da puca sama od sebe.
Masovno se regrutuju i salju na front decaci od 16 i 17 godina. Ko ima malo dodira sa realnoscu zna sta to znaci. Svi od 18-60 godina su mobilisani. Ko se raUme zna koja je to brojka. Ali ako i yo nije doboljno to znaci da su ukropistanci izgubili oko 2,5 miliona ljudi, neke procene govore da su gubici i daleko iznad.
Od 20 hiljada granata dnevno, dovoljno ke svaka deseta da ubije 1 ukropistanca, to je 2000 mrtvih dnevno, samo od artiljerije. Becina pogine od minobacaca i u bliskoj borbi, sto opet dovodi do ranije potvrdjene cifre od pre 8 meseci da ukropistanci gube oko 7000 ljudi dnevno
Price i tvrdnje da ima oko 300, 400 i cak 500 hiljada mrtvih je u najmanju ruku smesna i razumem da ima umanjivanja da javnost ne bi panicila. U ovom stanju cak i Ruska javnost da zna da su ukropistanci izgubili preko 2,5 miliona ljudi bi izazvalo ogromne pritiske i zahteve da se rat zaustavi, jer se ukropistanci smatraju bratskim narodom bez obzira na sukob. Svako razlicito razmislja. I ja smatram da su ukropistanci nas bratski narod , ali i ipored toga smatram da treba neutralisati u potpunosti pedonacisticki uticaj na narod i na taj nacin spasiti nevine ljude. Nazalost rat je sredstvo kojim se to postize i nio je neizbezan. Ukropistanija je kao bolesni covek koga zatvorite u ludnicu i lecite jer on nerazume da je bolestan i vi to radite za njegovo dobro.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back