- Poruka
- 88
Oslobođen Soledar od ruskih nacista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://twitter.com/i/status/1611700002132299785
stari snimak u soledaru je snjeg.
Teši se.stari snimak u soledaru je snjeg.
Pa da, zatrovan mržnjom umjesto da obožava onoga tko želi uništiti njegov narod.Зашто самозазвани Украјинац гине то свако зна - то је топовско месо које су затровали мржњом до браће Руса нацисти, Амери и ЕУ-педери ... Украјина никада не би ратовала са браћом Русима да немају на челу поробљене државе окореле нацисте... Размишљај о томе, ако имаш с чим ...

populacija ukra je 40.000.000 10 je pobeglo , između 500.000 i 1.000.000 je poginulo. Neće to još dugo, veruj mi.
Имаш среће бураз што не живиш у Србији... Комуњаре се нашој раји попиле мозак скрозkakvi ste vi lažovi!
Spisak se nadopunjuje mjesečno..Šta ima još, ovo je zvanični spisak
Doduše imalo je još stavki, municija, snajperske puške, oprema, ali sve je te sitno.
Ne ...ti to tako gledas medutim ono sto se radi je usitnjavanje Ukrajinke vojne moci ,, 20-30k elitnih Ukro jedinica nema zamenu

Не бисте се ви повлачили, да сте сигурни да је тако.Nemate vi uopšte atomsku bombu to vam je zarđalo pre 30+ godina
Da poslednji je.Nije to prvi ruski genocid nad ukrajincima, ali za nadati se je da će biti posljednji...
Ja ne ginem, niti bilo ko od mojih, pusti te Jaguarkine fore, imbecilne su.
Zaista mi teško pada ovakvo besmilseno masovno izginuće.
Slobodno vi nastavite da huškate Ukrajince na dalju pogibiju, šta vas boli ..., ne gineti vi niti bilo ko od vaših.
Na kraju će se opet pregovarati a SVI izginuli između prve prilike za pregovore i te poslednje, kada su pregovori jedini izlaz su potpuno UZALUDNI
То подрезанима у Русији и одговара... Тако су и Србе гурнули у унапред изгубљене ратове у СФРЈ, ништа ново...Jedini izlaz je povlačenje ruske vojske iz ukrajine, inače će se masakr ruskih vojnika nastaviti, ja ne znam zašto huškaju jadne ruse da ginu u tuđoj državi?

hebala te hazarska drzava ukrajina.Jedini izlaz je povlačenje ruske vojske iz ukrajine, inače će se masakr ruskih vojnika nastaviti, ja ne znam zašto huškaju jadne ruse da ginu u tuđoj državi?
Da poslednji je.
Posle ovoga nece bit vise onih stanovnika ukrajine koji misle da nisu rusi , poljaci, madjari, hazari, rumuni, tatari , cigani...niti ce ukrajina ikad biti njima starija od njih samih i pravde.

Jel ti nesto kapiras?Misliš da će Rusima konačno uspjeti genocid nad Ukrajincima? Konačno rješenje ukrajinskog pitanja je pred vratima?
ja nisam. A a posle ovoga nece ni biti oni koji ostanu u ukrajini.Ne, uopće nisi nacist
Ozbiljno Im puca front, i to na više mestašaca. Zeznuše i Surovi i Prigožin - Ukri prebacili sve živo da brane Bahmu, kad tamo udarci krenuše da padaju malo severnije i južnije.NATO krpi rupe..., a rupa sve više...
Morace i ovi nato-cyber ratnici iz Croasana da odloze miševe i krenu na Istocni front...
...
Da bi to potrajalo…
Jedini izlaz je povlačenje ruske vojske iz ukrajine, inače će se masakr ruskih vojnika nastaviti, ja ne znam zašto huškaju jadne ruse da ginu u tuđoj državi?