Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Зашто самозазвани Украјинац гине то свако зна - то је топовско месо које су затровали мржњом до браће Руса нацисти, Амери и ЕУ-педери ... Украјина никада не би ратовала са браћом Русима да немају на челу поробљене државе окореле нацисте... Размишљај о томе, ако имаш с чим ...
Pa da, zatrovan mržnjom umjesto da obožava onoga tko želi uništiti njegov narod.
:mazi:
Pa dobro nisu baš toliki vjernici da ljube svoje neprijatelje i okreću drugi obraz :ok:

Ne ...ti to tako gledas medutim ono sto se radi je usitnjavanje Ukrajinke vojne moci ,, 20-30k elitnih Ukro jedinica nema zamenu

Je li shvaćaš da bi situacija na terenu bila sasvim drugačija da je Ukrajina izgubila 50% vojske?

Ja ne shvaćam kako se može toliko živjeti u iluziji? Ne možeš doći do nekih notornih zaključaka na osnovu stanja na terenu?

Da je Ukrajina izgubila 50% vojske danas bi Rusi opkoljavali Lavov :kafa:

Screenshot_20230107_135423_Chrome.jpg

Jadničak...sam ko goli korac

Ja ne ginem, niti bilo ko od mojih, pusti te Jaguarkine fore, imbecilne su.

Zaista mi teško pada ovakvo besmilseno masovno izginuće.
Slobodno vi nastavite da huškate Ukrajince na dalju pogibiju, šta vas boli ..., ne gineti vi niti bilo ko od vaših.

Na kraju će se opet pregovarati a SVI izginuli između prve prilike za pregovore i te poslednje, kada su pregovori jedini izlaz su potpuno UZALUDNI

Jedini izlaz je povlačenje ruske vojske iz ukrajine, inače će se masakr ruskih vojnika nastaviti, ja ne znam zašto huškaju jadne ruse da ginu u tuđoj državi?

Jedini izlaz je povlačenje ruske vojske iz ukrajine, inače će se masakr ruskih vojnika nastaviti, ja ne znam zašto huškaju jadne ruse da ginu u tuđoj državi?
То подрезанима у Русији и одговара... Тако су и Србе гурнули у унапред изгубљене ратове у СФРЈ, ништа ново...

Ok, znači niko ne popušta idemo do kraja, dok neko ne klekne kao poražen.
Ništa onda da vidimo ko će biti taj.

Šta će biti ako to bude ukrajinska strana.

Da saberemo šta je do sada bilo. Da nije bilo vojne pomoći Ukrajini rat bi odavno bio gotov.
Usledili bi pregovori, linije razdvajanja približno iste, neki bi se mir sklopio.

Umesto toga imamo produženi rat sa ekstremnim žrtvama i ekstremnim razaranjem.
Na kraju će se opet pregovarati i neki će mir morati da se sklopi.

Gde je razlika, zapadna pomoć je obezbedila da se nanesu znatno veći gubici Rusiji i taj cilj je ispunjen.
Međutim šta je sa Ukrajinom, ona je to preskupo platila ali to nikoga nije briga, bitno je da se pušta krv Rusiji.

Na kraju kad sve stane, videćete kakav će biti konačni račun

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back