Rat u Ukrajini (18)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    161
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
što nisam Rus u p materinu... ok i Srbin al 99 te ..danas bi voleo da sam Rus.. zamisli Rus si , svi fašisti protiv tebe a Putin ovo izjavi:

Danas imamo važan, ako ne i značajan, događaj: fregata ‘Admiral Gorškov’ kreće u daleki morski pohod. Tu nema ničeg neobičnog: to je uobičajena stvar, ali ovaj put je brod opremljen najnovijim hipersoničnim raketnim sistemom ‘cirkon’, koji nema analoga, to je hipersonični sistem pomorskog baziranja, kao i drugim oružjem najnovije generacije“, rekao je Putin tokom ceremonije.

jbt naježio sam se!!!
Odjezi se ...ipak si samo mali prorusscic koji sanja nedosanjano :D

Podhitno stati u red za ove HIMARS-e, ocigledno je da vrede vise od dve divizije! Jedna mocna Rusija ne moze da izadje na kraj sa par sistema, zamislite da ih Ukrajina samostalno prozvodi npr. Ko bi rekao da ce napredna tehnologija doneti toliku premoc na terenu u 21.veku.. ? Nije mi samo jasno sta su radili stratezi Ruske vojske poslednjih decenija jer ocigleno nisu identifikovali HIMARS kao veliku pretnju, da jesu razvili bi slicne sisteme ili u krajnju ruku strategiju za odbranu od njega. E moji Rusi, ne prestajete da neprijatno iznenadjujete...
(Lars, 4. januar 2023 11:28) # Link komentara

To sam već i ja napisao, Hrvatska hitno naručiti barem 100 komada, zlu ne trebalo...

HITLEROVCI CRNI VRANI - CRNI SU VAM DOSLI DANI :klap: :maramica: :klap:

У Артјомовску ликвидиран оснивач украјинске „Хитлер омладине“ Олег Јурченко

Јурченко је био познат као вођа свеукрајинске војно-патриотске игре „Соколови-Џура“, у којој је млађој генерацији усађиван нацизам и васпитавана мржња према Русима.

Pogledajte prilog 1279432
Putlerovci crni vrani crni su vam dosli dani :D

1672840432135.png

Kažu Rusi da su mobilni krivi za masakr u Makijevki.
Pa da, normalno je natrpati 800 vojnika u školu, pored kompletnog borbenog voznog parka, a skladište oružja pospremiti u podrum.
Mrtvi su krivi za svoju smrt, kako tipično rusko preuzimanje odgovornosti :ok:
A lijepo su im rekli, ne prčkati po telefonima, evo vam sad na

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back