Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.992
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da nije činjenica kako je ti interpretiraš. rusi su jednostavno povukli svoje trupe. i uz neznatne gubitke. motivi su samo njima znani. ja bih rekao da nisu hteli da ratuju kao alija izetbegović.U isto vreme Ukrajinci su vrlo efikasno i brzo rešili ruske linije gde god su ih napali ili možda ni to nije više činjenica
Malo je 5x nisi skroman kao TIXI najmanje 50X,
naravno da nije činjenica kako je ti interpretiraš. rusi su jednostavno povukli svoje trupe. i uz neznatne gubitke. motivi su samo njima znani. ja bih rekao da nisu hteli da ratuju kao alija izetbegović.
rusi su ti koji ofanzivno deluju svo vreme ovog rata. uprkos tome gubici ukrajinske strane su oko 5 puta veći od ruskih. da srljaju, kako se ovde propoveda, bili bi veći od ukrajinskih barem 2x.
To su mahom idioti. Kao i svi drugi placenici. Ako nadjubre ko ih je.be.Mnogo amerikanca to radi decenijama. Samo oni to rade zbog novca, za platu.

Istina je negde na srediniMalo je 5x nisi skroman kao TIXI najmanje 50X![]()
Sjedi Jožo jedan! Onom ko je na ratište došao iz Irkutska i Jakutije ovo izgleda ko da je došao u tropski pojas !Samo totalnim analfabetu se može ovo činiti kao neka prednost na strani rusa.
Oni su regularna vojnici SAD vojske, rade za platu. Tačnije, okupiraju, uništavaju i ubijaju po svetu za platu. Ali idu im i bonusi, bolje zdravstveno... vredi porušti gradove i pobiti za to.To su mahom idioti. Kao i svi drugi placenici. Ako nadjubre ko ih je.be.
Zato smo videli jasan rezultat juče kad je oboren ukrajinski MI-8.
Odnos snaga. Pobi se ti sa njih 4-5, i to podjednake snage, pa ces viditi kako ces proci.Pa 4 meseca je "rešavaju" i još uvek je nisu rešili
Misliš li da nema ozbiljnih gubitaka i na njihovoj strani, misliš li da vojska koja se 4 meseca ne mrda iz iste kaljuge ima isti moral kao ona koja napreduje i osvaja.
U isto vreme Ukrajinci su vrlo efikasno i brzo rešili ruske linije gde god su ih napali ili možda ni to nije više činjenica
1984.

ne mogu da nađem onaj smajlić što bljuje