Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?


  • Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Joža14

Zainteresovan član
Poruka
491
,

naravno da nije činjenica kako je ti interpretiraš. rusi su jednostavno povukli svoje trupe. i uz neznatne gubitke. motivi su samo njima znani. ja bih rekao da nisu hteli da ratuju kao alija izetbegović.

rusi su ti koji ofanzivno deluju svo vreme ovog rata. uprkos tome gubici ukrajinske strane su oko 5 puta veći od ruskih. da rusi srljaju, kako se ovde propoveda, bili bi veći od ukrajinskih barem 2x. ratuju tako, dakle, da čuvaju svoje trupe. koriste svoju prednost gde god stignu.
na kakvim si ti drogicama i tableticama? Ja bi to isto :hahaha: . Ovi ih 3 mjeseca mrcvare i vraćaju zauzeti teritorij, ali ne, kod tebe je obratna situacija :dash:.
Ukrainski gubitci 5 puta veći :hahaha:. Pa i jesu im gubitci 2x veći nego ukraincima, to jedino na krstarici nije točan podatak, jbt. koliko službeno ima mrtvih rusa toliko ih je na podmornici Moskva izginulo a ratuje se skoro godinu dana :mazi:
 

Joža14

Zainteresovan član
Poruka
491
Ove brojke su realno moguće, a opet su svakako nekoliko puta manje od gubitaka na Ukrajinskoj strani.

Sve je ovo moglo da se izbegne Istanbulskim pregovorima, a onda je uleteo Boris Džonson...
ove brojke su neralno male, pola od toga je na podmornici Moskva poginulo, samo najveći mitomani mogu reći da su ove brojke točne, samo da brojiš uništene ruske tenkove i moskvu dolaziš do višestruko većih brojki, samo mitomanija na krstarici deeeeriiii!
 

Joža14

Zainteresovan član
Poruka
491
Dobra je matematika kod rusa, mobiliziraš 300.000 plus ljudi, pomakneš kod bahmuta liniju borbi 2 metra, na drugim frontama gubiš par kilometara, onda ideš u drugi krug mobilizacije da osvojiš još dva metra kod Bahmuta :nono3: . Onda u među vremenu popušiš još 50 kilometarao okolo, a Ukrainci te potjeraju na početne pozicije kod Bahmuta. Onda počneš mitomanit kako je zapravo to i cilj :hahaha: jer ipak ukrainci se kod Bahmuta brane i normalno da imaju manje gubitke od Rusa, o mitomanijo plitka li si!
 

charles lindbergh

Zainteresovan član
Poruka
272
Kazu da je Putinova izjava 2014g. ("izjavu" koju su zapadni mediji izgleda dobrano "isfiltrirali) o tome "da moze da zauzme KIjev za dve sedmice",bila preoptimisticna ili pak o "specijalnoj operaciji od deset dana"....Izgleda da Amerikanci mogu bolje od toga. Evo izjave da mogu da "rasture Ruse u roku od tri dana":eek:..Ipak izgleda da se jos uvek "susdrzavaju" posto valjda ima i onih koji misle da cetvrtog dana ne bi bili u stanju da se poraduju ruskom porazu! :mrgreen:
https://www.newsweek.com/nato-could-take-out-russia-3-days-congressman-1768191
 

Joža14

Zainteresovan član
Poruka
491
"Na ruskim kanalima su se prepirali o tome je li ovaj oglas za regrutaciju stvaran ili ukrajinska psihološka operacija. Prikazuje djeda i unuka koji žive u ekstremnom siromaštvu, pri čemu je jedino unukovo rješenje za spašavanje stare Lade prijava u vojsku. Ispostavilo se da se radi o pravom ruskom oglasu", objavio je Christo Grozev iz Bellingcata na Twitteru.
 
Poruka
16.203
Čekajte, zar Rusi nisu zauzeli Bahmut??

@This is Sparta ,@Casual Observer

PA-16860989-809x1024.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Slične teme


Top