Komedijaš je u Bahmutu.pa ti si veći komedijaš nego zelenko![]()
Znaš zašto?
Zato jer je od Rusije napravio vic
Komedijaš je u Bahmutu.pa ti si veći komedijaš nego zelenko![]()
na kakvim si ti drogicama i tableticama? Ja bi to isto,
naravno da nije činjenica kako je ti interpretiraš. rusi su jednostavno povukli svoje trupe. i uz neznatne gubitke. motivi su samo njima znani. ja bih rekao da nisu hteli da ratuju kao alija izetbegović.
rusi su ti koji ofanzivno deluju svo vreme ovog rata. uprkos tome gubici ukrajinske strane su oko 5 puta veći od ruskih. da rusi srljaju, kako se ovde propoveda, bili bi veći od ukrajinskih barem 2x. ratuju tako, dakle, da čuvaju svoje trupe. koriste svoju prednost gde god stignu.
Deda ubrzo dobio novu Ladu .
Ćek ćek ćek Zelenskij je u Bahmutu?Komedijaš je u Bahmutu.
Znaš zašto?
Zato jer je od Rusije napravio vic
ove brojke su neralno male, pola od toga je na podmornici Moskva poginulo, samo najveći mitomani mogu reći da su ove brojke točne, samo da brojiš uništene ruske tenkove i moskvu dolaziš do višestruko većih brojki, samo mitomanija na krstarici deeeeriiii!Ove brojke su realno moguće, a opet su svakako nekoliko puta manje od gubitaka na Ukrajinskoj strani.
Sve je ovo moglo da se izbegne Istanbulskim pregovorima, a onda je uleteo Boris Džonson...
10 000 je samo sa dokazom u vidu osmrtnice u novinama ili fotografije groba, ono sto posto sigurno.Uostalom ako su brojke o 10000 mrtvih točne zašto ide sada drugi krug mobilizacije a? mitomačići moji mali!
Utješno za Ruse.
Opet pobeda na Tviteru, dominirate u imaginarnom svetu! Bravo za vas!Rusija se raspada, a meni nešto čudno da nam se Mađari ulizuju oko JANAF-a.
Znači po tebi trenutno je Janukovič predsednikOpet pobeda na Tviteru, dominirate u imaginarnom svetu! Bravo za vas!
Rusi već obnavljaju svoj Marijupolj.Sve ce to do zadnje cigle russcici da plate i da pitaju jel treba jos
Nisu ceo, borbe se još uvek vode oko manjeg dela.
Daleko su stigli..Rusi već obnavljaju svoj Marijupolj.
Ne vjeruješ u ruske snimke? Kakav si ti to rusoghuz?Opet pobeda na Tviteru, dominirate u imaginarnom svetu! Bravo za vas!
Daleko su stigli..
Hahaha bila je neka ukrajinska protuofenziva prošlih dana u Bahmutu. Rusi umučali, Zelenski došao u grad dijeliti medalje.Nisu ceo, borbe se još uvek vode oko manjeg dela.