Brainpain
Aktivan član
- Poruka
- 1.970
Postoje, naravno! ali među zgradama?A kao buvljaci ne postoje nigde na svetu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje, naravno! ali među zgradama?A kao buvljaci ne postoje nigde na svetu.
Bili ste u Kjivu prošle zimeЧињеница је да Русија напредује, освајају се терени, корак дневно или два тотално небитно. Ви губите територију,Руси вас потискују. Имате ли купаће гаће? Купите требаће вам за купање у Дњепру кад вас баћушке сатерају.
Postavi još neku sliku da vidim da li ima nešto za mene .Postoje, naravno! ali među zgradama?
Skini kapu pa da vidimone rade tvoje gluposti i pokušaji manipulacije - ha!
Budalo Argentinci su punokrvni Europljani.Argentina zvana hrvatoubica koja je i budući član BRIKS-a razgužuje Francuski natootpad sa predsednikom sumljivog morala
ARGENTINA 2 - 0 FRANCUSKA
BRIKS POBEĐUJE
![]()
Pa da za razliku od Fraancuza , nemoj vređati kad se slažemo.Budalo Argentinci su punokrvni Europljani.
Petina Argentine vuče porijeklo samo iz regije Veneto.
mane štaniPostavi još neku sliku da vidim da li ima nešto za mene .

Svaka ćas, pa kada već?Argentina zvana hrvatoubica koja je i budući član BRIKS-a razgužuje Francuski natootpad sa predsednikom sumljivog morala
ARGENTINA 2 - 0 FRANCUSKA
BRIKS POBEĐUJE
![]()
Pa ja sam odmah rekao, navijam za Europljane....Argentinu...Pa da za razliku od Fraancuza , nemoj vređati kad se slažemo.

Svakim danom sve više i više napreduje. Gledajući ove fotke točno mi je žao što ne živim u nekoj ruskoj vukojebini. Pogledajte prilog 1272620Pogledajte prilog 1272621Pogledajte prilog 1272622Pogledajte prilog 1272623
Svaka ćas, pa kada već? Pogledajte prilog 1272630
Naravno da nije, ima toga svugdje. Samo što Rusija ililti ruski svijet sigurno nije riješenje.Ovde je mnogo kvalitetniji život:
Bogami ga mnogo ima u SAD, svaki grad je ovakav.Naravno da nije, ima toga svugdje. Samo što Rusija ililti ruski svijet sigurno nije riješenje.
I kakve to ima veze sa bilo čime?Budalo Argentinci su punokrvni Europljani.
Petina Argentine vuče porijeklo samo iz regije Veneto.
Ti si se mladiću podao okultnoj oligarhiji umesto da braniš svoju Hrvatsku.Pa ja sam odmah rekao, navijam za Europljane....Argentinu...![]()
Prodao sam ne vozim vise.
Ne priznaju vaše dozvoleSto ne vozis motor u Svici?
Pa to je sledeći apetit našeg predsednikaZna li neko zašto se utvrđuje Melitopolj kad je toliko daleko od fronta?