Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ćerka od komšinice beše Keln ili slično, plaćali gas oko 180E, posle potpisali novi ugovor za oko 920E, sestra od ujaka u Nemačkoj istočna, kaže recimo vrtić je poskupeo da ne lupam napamet zaboravio ali dosta je poskupeo, itd.

I jeftina i čista i neograničena.....:aha: ... kako nadjoše 80% ....:think:

Pogledajte prilog 1270701
pa kad amerikanci dodju do ruskog gasa i nafte (sto je fantazija) proglasice te energente za "ciste, neogranicene.........."
A u ruskim rukama su "prljavi, ograniceni......"

A sto se tice nemacke, poznanik u Minhen placao pelets svake godine 600-700 evra za grejnu sezonu, ove godine istu kolicinu platio 3200 eura.
Gde je onaj gospodin od juce sto je na ovu temu tvrdio da se poskupljenje zivota u evropi (norveska, valjda) ne primecuje.
Gospodin "saradjuje" sa direktorima norveskih firmi i kaze da se kriza u norveskoj ne primecuje. A mi , koji "saradjujemo" sa baustelcima i cistacicama tvrdimo da je kriza na zapadu u punom jeku i sve je gora, sto se vec vidi po pobuni zapadnih gradjana protiv svojih vlada .............A NE PROTIV RUSIJE......radi krize.

Niko se nije naslađivao, ali to su gluposti. Trebalo im je 3 dana da preuzmu profil i postave laž da je živa.
Njenu smrt je, između ostalih, potvrdila rođena sestra.
Mislim onako, boli me kita šta je poginula, samo radi objektivnog informisanja javosti razbijam vaše laži.

Fjy6wyeXkAYu05U
Fj4mOq6X0AARjTm
Okej, ulovio si momentum, mislim da je vrijeme da postaviš vijest da je ubijen Zelenskij. S naznakom da je vijest potvđena od sestre od tetke njegovog tjelohranitelja.

pa kad amerikanci dodju do ruskog gasa i nafte (sto je fantazija) proglasice te energente za "ciste, neogranicene.........."

A sto se tice nemacke, poznanik u Minhen placao pelets svake godine 600-700 evra za grejnu sezonu, ove godine istu kolicinu platio 3200 eura.
Gde je onaj gospodin od juce sto je na ovu temu tvrdio da se poskupljenje zivota u evropi (norveska, valjda) ne primecuje.
Gospodin "saradjuje" sa direktorima norveskih firmi i kaze da se kriza u norveskoj ne primecuje. A mi , koji "saradjujemo" sa baustelcima i cistacicama tvrdimo da je kriza na zapadu u punom jeku i sve je gora, sto se vec vidi po pobuni zapadnih gradjana protiv svojih vlada .............A NE PROTIV RUSIJE......radi krize.
Gde si legendo? Taj tvoj poznanik iz Minhena ako ima iole normalnu platu od 2500-3000 eur, sta je za njega da za celu sezonu potrosi 3200 eur ako je to uopste istina sto si napisao? To mu dodje mesecno 500-600 eur za grejanje tokom sezone.

Швабе грејање плаћају око 400% више него пре.

Idemooo krecu i Belorusi :klap:

На белоруској опреми, која се креће ка граници са Украјином, примећене су тактичке ознакецрвени квадрат.

👉Тактичке ознаке се обично стављају на опрему пре њеног учешћа у сукобу.

https://t.me/ratnenovosti

У оквиру досијеа Федералног тужилаштва о сумњи у корупцију, а циљана на људе активне у Европском парламенту, Федерална правосудна полиција запленила је скоро 1,5 милиона евра током претреса спроведених у региону Брисела.
Fj7TIekXwAE_wnL

Raskol međ' pacovima;

"Виталиј Кличко је подржао градоначелника Чернихова

Унутрашњи политички раскол у Украјини се наставља. Суд у Лавову пре недељу дана лишио је градоначелника Чернигова Владислава Атрошенка, на предлог кабинета председника Зеленског. Након тога, Виталиј Кличко се огласио у знак подршке и изјавио да је „Смјена градоначелника града путем суда, због административног прекршаја, преседан! Први пут у историји независне Украјине. У тренутној ситуацији , када је решавање толиких проблема пало на плећа локалних власти, све треба да функционише заједно! Без икакве политичке конфронтације"

https://t.me/RVvoenkor/33896

Raskol međ' pacovima;

Унутрашњи политички раскол у Украјини се наставља. Суд у Лавову пре недељу дана лишио је градоначелника Чернигова Владислава Атрошенка, на предлог кабинета председника Зеленског. Након тога, Виталиј Кличко се огласио у знак подршке и изјавио да је „Смјена градоначелника града путем суда, због административног прекршаја, преседан! Први пут у историји независне Украјине. У тренутној ситуацији , када је решавање толиких проблема пало на плећа локалних власти, све треба да функционише заједно! Без икакве политичке конфронтације"

Kakva je to crna nacisticka diktatura kad predsednik moze da smenjuje izabrane gradonacelnike , zabranjuje politicke stranke 15 komada, raspusta sud eeej!

CIST NACIZAM VLADA U UKRAJINI

Raskol međ' pacovima;

Glupi Bokser polako shvata da Svinjesvkog boli k za narod.. to je shvatio kada je video da Kijevu preti apokalpisa.. u isto vreme Svinjevski lupeta o nekakvim pobedama i ostalim glupostima..pola države mu razvaljeno a on lupeta ..smeje mu se ceo svet jbt..onaj kreten glumac mu donosi Oskara i poklanja mu jbt kakva reatrdacija :D sprdaju mu se bukvalno

Pedofasisti i razni mediokreti sa margina drustva , za paklu cigara i stotinak bezvrednih dolara piskara ovde gluposti. Sire lazi i dezinformacije. Jer su tuzni zato sto zive sve gore i boje se da ce prestati da ih hrane kao do sada. Jadna i tuzna propagandna sila nije sposobna da izadje na kraj sa forumasima koji brane istinu i pravdu iz licnih ubedjenja , koje oni opet kao i kisne gliste nemaju.

Aaaaaa ti si navikla na maltretiranje a metodični Nijemci nisu i zato će oni više patiti od tebe? Znači to je cilj, da Nijemci stradaju više od Srba?
Doooobra logika dooobra :crtica:
Mi trpimo zbog stvari na koje ne možemo da utičemo, a i navikli smo da trpimo. Svakako nećemo potpisati kapitulaciju i nezavisnost Kosova, pa ako hoće da zarate sa nama neka zarate. Vidiš, naša situacija je jasna.

Oni trpe bez razloga, zbog pogrešnih odluka svojih političara koje se sutra mogu rešiti. Nemaju apsolutno motivaciju da nastave da trpe jer do 2022 nisu ni znali za postojanje Ukrajine, a sada ih ona mnogo košta.

Mnogo će se lakše rešiti Nemački problem, jednostavnom smenom vlasti nekom drugom, razumnijom, koja će ispred geopolitičkih interesa SAD staviti dobrobit svojih građana. Kod nas smena vlasti ništa ne bi promenila.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back