Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Okej. Onda Ukrajina stvara NWO, vjerujemo joj
ne, vec sam ja Kiru shvatio kao da je njoj potreban visi cilj nego sto je odbrana od ruskog okupatora/agresora, te kada kaze da se bore za NSP, mozda misli da animiraju ljude koje bi inace bilo briga sto tamo neke ukre rusi maltretiraju, ne?
I tvoj predsjednik je sa govornice skupštine svašta govorio, i?
pa, jeste

Da li zaista ima ludaka koji veruju da će Poljaci, tek tako, napasti Kaljingrad.

Nisu Poljaci ni glupi ni samoubilački raspoloženi, šta im to treba u životu, otvoren rat sa Rusijom, napadom direktno na njenu suverenu i priznatu teritoriju.
Pa zato se svetli u mraku pre nego što kažeš Kalj...

Nemojte se glupirati, NIKO neće ulaziti u direktan rat s Rusijom zbog Ukrajine.
Ovo će trajati dok ne pogine "dovoljno" Ukrajinaca ili Rusa ili kombinovano

Kina i Indija koriste priliku da cerupaju Rusiju.
ne znam zato izopacujes, kad cerupaju eu, cak se eu zali da ih i amerika cerupa za gas 3x skuplji?

САД и ЕУ узнемирени: Потез Индије приморава Европу да стане у ред за руску нафту

Pokazi mi samo jednu izjavu zvanicnika koji kazu da je Rusija u pravu, tu ne racunam debelog Kima i Lukija. Tacno da Amerika ne odredjuje politikiu Kini i Indiji i oni bi se izjasnili u korist Rusije da Rusija nije zasrala ovim ratom.
ima takvih izjava kineskih zvanicnika koliko hoces, bezveze se pravi blesav, i izopacujes - nije mi jasno na bazi cega diskutujes, ako si dibidus neobavesten.Russian Oil Continues To Flow To India And China
First Shipment Of Russian Coal Paid In Yuan On Its Way To China
da amerika odredjuje, ne bi jelen pizdila:
Yellen Slams China's Position On Russia-Ukraine War
kina vas dere, cerupa na ruskom gasu
China Is Aggressively Reselling Russian Gas To Europe
Russia Sends Record Volumes Of Oil To India, China
China & Russia Pledge Deepened Strategic Ties 'No Matter What'
It's Official: Russia And China Announce "New Global Reserve Currency"

Poslednja izmena:
ne, vec sam ja Kiru shvatio kao da je njoj potreban visi cilj nego sto je odbrana od ruskog okupatora/agresora, te kada kaze da se bore za NSP, mozda misli da animiraju ljude koje bi inace bilo briga sto tamo neke ukre rusi maltretiraju, ne?

pa, jeste
Potpuno nebitno šta priča, a još više šta misli.
Generalno, i Rusi i Ukrajinci jedva čekaju neki nebiti ispad suprotne strane da bi nešto dokazali.
Tipa Ursule, da je u Ukrajini ubijeno 100.000 ukrajinskih oficira. Ajmo iskreno, kojeg volumena je mozak koji u to vjeruje?
Ili onaj ruski genije koji bi ukrajinsku djecu bacao u nabujale rijeke.

20221212_201759.jpg

:lol:
Ali zipa inteligentnog Gerasimova :lol:

Što bi Srbi navijali večeras za Hrvatsku? Ko da su Hrvati navijali za Zvezdu u Bariju ?! Tačno je da imaju šanse da osvoje svetski kup, poštujem ih ali ne navijam za njih.

A zašto da ne, sport je, neka pobedi bolji, prvi ću čestitati Hrvatima ako posle Brazila isprate i Argentinu kući.
To bi bio fantastičan uspeh, dva puta za redom u finalu, ne znam koliko je to reprezentacija uspelo.

Ako izgube, nije tragedija, odlično su se borili i igrali

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back