Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.166
Ups, Ukrajini stiže Patriot.
Službeno potvrđeno

Službeno potvrđeno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ko je drugi ja sam prvi da pijemo Surovikinovljeve krviUps, Ukrajini stiže Patriot.
Službeno potvrđeno
![]()
Njegova domovina je Argentina, a koreni hrvatski. Navija za domovinu. Slično je bilo i sa Karlovichem. Čovek argentinac za koga je Maradona rekao da je najbolji fudbaler sveta svih vremena, poreklom Dalmatinac....i on se retko poistivećivao sa Hrvatskom.Osim kada igra protiv Hrvatske
To ti je kao paradoks brijača
Кад дозидају четврти лансер имаће С400.
Jel se niste uplašili u Zagrebu nakon onog sovjetskog drona koji je pao u park ?Ups, Ukrajini stiže Patriot.
Službeno potvrđeno
![]()
Jel se nismo.Jel se nsite uplašili u zagrebu nakon onog sovjetskog drona koji je pao u park ?
prepravio samJel se nismo.
Ups, Ukrajini stiže Patriot.
Službeno potvrđeno
![]()
ne, vec sam ja Kiru shvatio kao da je njoj potreban visi cilj nego sto je odbrana od ruskog okupatora/agresora, te kada kaze da se bore za NSP, mozda misli da animiraju ljude koje bi inace bilo briga sto tamo neke ukre rusi maltretiraju, ne?Okej. Onda Ukrajina stvara NWO, vjerujemo joj
pa, jesteI tvoj predsjednik je sa govornice skupštine svašta govorio, i?
Мислим да на том месту нема више ни једне. А ни у усташкој војсци оних правих.Кад дозидају четврти лансер имаће С400.
Знам, али скакао је од радости након победе Југославије са усташком заставом.To je Šakić, fotograf iz Buenos Airesa, potomak ustaša ....
ne znam zato izopacujes, kad cerupaju eu, cak se eu zali da ih i amerika cerupa za gas 3x skuplji?Kina i Indija koriste priliku da cerupaju Rusiju.
ima takvih izjava kineskih zvanicnika koliko hoces, bezveze se pravi blesav, i izopacujes - nije mi jasno na bazi cega diskutujes, ako si dibidus neobavesten.Russian Oil Continues To Flow To India And ChinaPokazi mi samo jednu izjavu zvanicnika koji kazu da je Rusija u pravu, tu ne racunam debelog Kima i Lukija. Tacno da Amerika ne odredjuje politikiu Kini i Indiji i oni bi se izjasnili u korist Rusije da Rusija nije zasrala ovim ratom.
Nismo.prepravio sam
ЗнаЋи, С0.Мислим да на том месту нема више ни једне. А ни у усташкој војсци оних правих.
znam šta je nazočnost ali za "jednoznamenkaste trupe" sam prvi put čuoNazočnost je problem? Prisutnost, ali znam znaš.
Poljaci se guraju.
Potpuno nebitno šta priča, a još više šta misli.ne, vec sam ja Kiru shvatio kao da je njoj potreban visi cilj nego sto je odbrana od ruskog okupatora/agresora, te kada kaze da se bore za NSP, mozda misli da animiraju ljude koje bi inace bilo briga sto tamo neke ukre rusi maltretiraju, ne?
pa, jeste
Oksimoron?znam šta je nazočnost ali za "jednoznamenkaste trupe" sam prvi put čuo
nisam siguran ni da li vod može biti jednocifren, verovatno neki specijalni vid može, ali jednocifrene trupe to je zaista ozbiljan pleonazam
pa ne znam zasto onda diskutujes sa mnom uopste, i zasto te je kirin intervju toliko pogodio?Jedna Kirina izjava i i hiljde suprotnih od drugih kompetentnih ljudi, ne mislim da ti kacim te izjave.

Дабл ол зеро зероЗнаЋи, С0.
Što bi Srbi navijali večeras za Hrvatsku? Ko da su Hrvati navijali za Zvezdu u Bariju ?! Tačno je da imaju šanse da osvoje svetski kup, poštujem ih ali ne navijam za njih.