Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
OK, samo bez dramatizacije.. nije objavljeno "pet puta" već jednom i to prije dan a ne..
Ne znam ko se nasladjuje, ja sigurno ne.. svaki čovjek na planeti bira svoj put i životni pravac, a rat svakako nije nigdje poželjan ni za muškarce a kamoli za žene. Ko god da ide u rat, svjestan je da mu život visi o koncu.. u redu je ako neko ide po profesiji i dužnosti da ratuje, ali plaćenici ili psi rata nisu i svjesni su šta ih čeka i da prema njima nema milosti.
Dramatizacija? Jos nekoliko puta je postavljana ista vest ali imam pametnija posla nego da pretrazujem forum da bih ti dokazao.
Zanimljivo je da se slazem sa ovim sto si napisao posle jedino mi nije jasno zbog cega si zakacio bas tu vest? Sta ona dokazuje?

Čekaj, zar nismo juče komentarisali da se 93.ća povukla zbog velikih gubitaka (to su ona trojica sa snimka što su peške išla 7 km).
Bilo je reči da su povučena oba bataljona 93.će koja su raspoređena u Bahmutu a sada ispade da su još tamo i da im preti opkoljavanje.

Eto zašto je potrebno da se svaka vest uzima sa rezervom, da ne bi već sutra bila demantovana.
Eh, oba. Koliko brigada ima bataljona u vašem svetu?
Obično ima 5-6 bataljona, ne računajući odvojene. Pešadijske brigade znaju da imaju i 12 bataljona. Bataljon obično ima 300-500 (ali može i 1000) ljudi, a brigada broji 2000 do 8000 vojnika.

Bolnica na Krimu nema krvi za ruske vojnike​

Prema novom izveštaju Instituta za proučavanje rata (ISW), ruske snage nemaju infrastrukturu za podršku njihovim trupama na Krimu. Ruski vojni blogeri navode da 1472. mornarička bolnica u Sevastopolju ima problema s nedostatkom krvi za ranjene ruske vojnike, navodi ISW.

Samo kokaj
Jeggi, aj u cosak

Bitno da vasa strana ne zatrpava temu da stotinama izmisljenih toliko poginulih Poljaka, Amera, Engleza, itd....
Ko je izmišljen? Ukri su toliko zabrazdili da se na sahranama čitaju imena poginulih za “nacionalnu ideju” i preti novim i novim ubijanjima, toliko da postaje zabrinjavajuće jer su neki skopčali da im je istorijska misija da svi izginu u borbi s “Moskaljima”.

Ovde samo možeš da vidiš najamnike, pilote i poznate ludake i ubice koje Rusi ne zarobljavaju. Turisti avanturisti sami traže đavola, pa ga lako nađu, đavo njih voli kao svoje verne mušterije, a pilote stavljam samo zato da se vidi kako je opaka Ukro avijacija

Sam znaš da te zabavlja da ovde nerviraš sve i svakog.

Američka plaćenica Rebeka Maciorovski likvidirana je u Ukrajini

Ratni dopisnici saopštili su da je Amerikanka ovog leta stigla u Ukrajinu i stupila u redove Međunarodne legije oružanih snaga Ukrajine. Trenutno postoji zvanična potvrda njene smrti u jednoj od bitaka.

Inace upletena u trgovinu organima, zasta su je jurili neko vreme. Dobro da joj je presudjeno dok jos nekom nesrecniku ne ocerupa organe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back