Nisam napisao da imaju distancu,osim normalne kada dodjes u novu sredinu da si oprezan ,osim tog magarca sto su ga navijaci proterali. Naravno da je to benefit za Srbiju ako ostanu. Moje okruzenje je listom zadovoljno sto su dosli mladi Rusi koji su obrazovani i pristojni. Ja ne znam gde vi zivite ali svakodnevno vidjam imigrante koji rade ovde koji veze nemaju sa nasom kulturom sto se vidi na prvi pogled i po izgledu. Tako da smatram da je ovo Rusa sto je doslo dar sa neba za Srbiju, Kao sto su 20 tih dolazili Beli Rusi arhitekte ,apotekari,profesori, svestenici,,,,i ostavili trag u Srbiji.
Zasto su pobegli iz Rusije ,nije samo mobilizacija setite se vladavine Slobe i Seselja 30 godina zemlja ne moze da se vrati na prethodni nivo ,sutra da stane rat Ukrajina ce trebati decenije a i Rusija ce vremenom poceti da slabi. Prodavace gas i naftu Kini i Indiji po malim cenama tek da prezive te kompanije,jer ovi znaju da nemaju kome drugom da prodaju.
Nece niko da napadne Rusiju ali ce je izopstiti i ostaviti izolovanu,sto je katastrofa bas za mlade ,Ne mozes da putujes ,da upoznajes druge kulture ,,,