Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje ime je Himars i sve oko mene je crno bijeli svijet:lol:
1670707341525.png

ma, imaju/imamo u najavi za sledecu godinu, vidis da su testovi FAILED, FAILURES?
bila je neka uspesna proba sa letece tvrdjave, sto ionako zvuci fantasticno, ali ajde, nije mi struka, pa da tvrdim, ali tvoja stranica na engleskom je propaganda, pa ako je ruska, onda je sprdacina na americkih 17 macha - to prosto ne postoji na zemlji, mozda u svemiru bi se dalo poterati, zapravo povratkom na zemlju

e sa iste b52 je proletos testirano opet, navodno uspesno, evo linka https://www.thedrive.com/the-war-zone/b-52-tests-hypersonic-missile-after-three-failed-tries

da ne davim, cilj da se dostgne i odrzi hiperrzvucna brzina je postignut, dakle Macha 5, a sve ostalo macku o rep, rusi/kinezi/ranci beze bar 5 godina, svi, pojedinacno kinezi 10, a rusi 15 godina, mi ameri prosto to NEMAMO ZA UPOTREBU, testovi u toku, samo za brzinu 5 maha, a gde je sve ostalo?

The X-43D was envisioned to be able to reach Mach 15. However, it never proceeded beyond the feasibility study phase.

e, kako baba jaga ima vizije i predvidja, isto tako ce i ovo da leti 15 maha,a ti kume drugi put smanji malo:ok: 17macha :rotf:
Boga mi volio bi da nije istina ali je to potvrdio profesor Milinović sa Mašinskog fakulteta. On je naš vrhunski ekspert za raketnu tehnologiju i naoružanje.

Русија донела одлуку да Ирану прода авионе СУ35 и хеликоптере, више типова и савремене ПВО системе. Обука иранских пилота већ је започета у руским центрима за обуку.
САД су већ почеле да се буне. Мисле, они имају право да наоружавају руске непријатзеље док Руси немају право да то раде са америчким непријатељима.
Ако Руси испоруче Ирану све што Ирану треба од савременог оружја а Русија то има, Иран ће бити убедљиво најјача регионална сила и озбиљна претња интересима САД-а.
koliko komada 35 dobijaju? pitam da znam da li ce parirati izraelskim 36 f35?
sad se kao bune, ali razradjuje se scenario za novi holokaust, zrtvovace se izrael, a novi jerusalim je vec odredjen na djepru i zato se prazni ukrajina gasenjem svetla ruskim preciznim udarima da se jese nasele kada pocne picvajz na bliskom i srednjem istoku... u suprotnom bi ameri jevrejima vec dali zeleno svetlo da prevetivno udare iran, sto su oni nebrojeno puta trazili, ali ne znaju jadni da postoji pakleniji plan od njihovog cije konture se ubrzano iscrtavaju

Pa nisi definisao gde je ta prevara.

Šta je loše u tome što Merkel želi da ojača Ukrajinu?

Samo to što vi Rusi polažete teritorijalne pretenzije tamo
Okej, tako su i Rusi dali garancije teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali su se samo zezali, nisu mislii ozbiljno. Tako da je sve oki-doki. U principu dogovori ne sluze nicemu.

E sad, Rusi imaju pravo da denacifikuju sve i svakoga u i van Rusije. Izgleda da ce morati da dodju do LIsabona, posto nacisti nicu na sve strane po Zapadu.

Ali jeste SRJ, Irak, Siriju, Libiju, i pobila mnogo vise ljudi. Pa ste bili cool s tim, a oni demokrate. Sta je onda sad problem da Ruje malo pokazuju misice i sire demokratiju? Na USA nacin?

Znas da je USA i dalje okupant oko 30% Sirije? Ne vidim da kmecis oko toga. A i nas su napali i okupirali nam deo teritorije (KiM) - hoces da ides da ratujes protiv njih kao Ukrajinci, koje vidim zdusno podrzavas u (sustinski) samoubilackoj misiji?

Toliko ste dvolicni da je normalnom coveku stvarno muka.
Holivud - Amerika sila dobra, svi ostali sile zla. :lol:

Meni je jasno što američku dominaciju podržavaju Hrvati, Albanci, itd. Ali mi nije jasno što je podržavaju Srbi, osim ako nemaju neku ličnu korist od Amerikanaca (rade za njihove NVO i slično). Nakon svega što su nam uradili, nama multipolarni svet ako i ne donese koristi, sigurno neće štetu. Od Amerike smo samo zlo dobili i dalje nas maltretiraju i oni i njihovi EU poslušnici. U multipolarnom svetu bi imali previše svojih briga i morali da se bore za uticaj i prevlast nad teritorijama bogatim energentima, pa bi nam sjahali s vrata.

Ionako Kina galopira. Videćemo koliko će se razbacivati sankcijama, pretnjama i bombama kad svi budu u kineskoj šaci. Ima da bude ŠUŠ! :lol:

Okej, tako su i Rusi dali garancije teritorijalnog integriteta Ukrajine, ali su se samo zezali, nisu mislii ozbiljno. Tako da je sve oki-doki. U principu dogovori ne sluze nicemu.

E sad, Rusi imaju pravo da denacifikuju sve i svakoga u i van Rusije. Izgleda da ce morati da dodju do LIsabona, posto nacisti nicu na sve strane po Zapadu.
Rusi su dali garancije ali ne ovoj fašističkoj Ukrajini koja je prekršila njen sopstveni ustav i mimo procedure propisane zakonom tj. mimo impičmenta smjenila neustavno predsjednika.

Dark Eagle je došao ili dolazi uskoro u Poljsku i Rumuniju i ako dođe i u Ukrajinu to će veoma, veoma, veoma ograničiti ruski udarni potencijal i narušiti ravnotežu bezbjednosti u svijetu.

Putin je na to upozoravao prije par godina ali niko nije slušao. Sada će slušati.

dark eagle ne radi, nije u upotrebi, jos se testira
Boga mi volio bi da nije istina ali je to potvrdio profesor Milinović sa Mašinskog fakulteta. On je naš vrhunski ekspert za raketnu tehnologiju i naoružanje.
sta je profa povtrdio, ovaj prikaz? pa jel citas 21 minuta i koliko sekundi? a ruske isti put bese predju za 200 sekundi, tri minuta?
sta je potvrdio 17 macha? onda bi ameri bili ispred rusa u tehnologiji jer njihovi kinzali lete "samo" 10 maha
sta je potvrdio da ce da budu u sluzbi 2023? pa hoce ako pomogne deda mraz
odakle ti bre ova slika?
Pogledajte prilog 1268585

"Dark Eagle preti Rusiji iz Nemacke slicno kao Pershing 80 godina bivsem SSSR

56 raketna brigada kod nemackog grada Mainza ce 2023 dobiti nove hipersonicne rakete LHRV( long range hypersonic Weapon)

Na lanseru velicine sleperske prikolice u modulima zaptivenim nalazi ce se dve rakete koje nose hipersonicni block koji ima brzinu od 17 macha i domet oko 1772 milje. U Bateriju sistema ulazi 4 lansera( 8 raketa) te komandno vozilo..Rakete ce biti naoruzane klasicnim eksplozivom ili malom nuklearnom glavom W-76 -2 prinosa oko 5 -7 Kt

Da li su Hrvati (i Zlovenci, i balije, i SIptari) bili separatisti u suverenoj drzavi (SFRJ)? I da li je prema njima trebalo da bude primenjeno sve ono sto sad pisete da moze, sme i treba da se primeni od strane Ukrajine prema Donbasu? I da li je NATO smeo da intervenise U VASU KORIST protiv suverene drzave u kojoj ste vi bili teroristicki separatisti koji su napali sopstvenu vojsku?

Jer moze samo jedno, ne mogu oba. Morate da birate. Ili ste VI TERORISTI i mozemo da vas sravnimo sa zemljom, ili su Rusi u pravu. Treceg nema.

Dombas je imao svoj ustav? Bio federalna jedinica u Ukrajini??

За Русе који су дошли ове године у Београд неко је поменуо (мислим да је @zemunski kej ) како имају дистанцу према локалцима са којима избегавају комуникацију, а кад се случајно обрате некоме онда се обраћају на енглеском иако се ми са Русима можемо споразимети и на нашим језицима. Од руских побегуља, дезертера и аутошивиниста није није ни очекивати да нас воле, јер они не воле ни сами себе. Али неки попут земунског и даље живе у заблуди да су то прихватљиви Руси од којих ће Србија имати користи.
Nisam napisao da imaju distancu,osim normalne kada dodjes u novu sredinu da si oprezan ,osim tog magarca sto su ga navijaci proterali. Naravno da je to benefit za Srbiju ako ostanu. Moje okruzenje je listom zadovoljno sto su dosli mladi Rusi koji su obrazovani i pristojni. Ja ne znam gde vi zivite ali svakodnevno vidjam imigrante koji rade ovde koji veze nemaju sa nasom kulturom sto se vidi na prvi pogled i po izgledu. Tako da smatram da je ovo Rusa sto je doslo dar sa neba za Srbiju, Kao sto su 20 tih dolazili Beli Rusi arhitekte ,apotekari,profesori, svestenici,,,,i ostavili trag u Srbiji.
Zasto su pobegli iz Rusije ,nije samo mobilizacija setite se vladavine Slobe i Seselja 30 godina zemlja ne moze da se vrati na prethodni nivo ,sutra da stane rat Ukrajina ce trebati decenije a i Rusija ce vremenom poceti da slabi. Prodavace gas i naftu Kini i Indiji po malim cenama tek da prezive te kompanije,jer ovi znaju da nemaju kome drugom da prodaju.
Nece niko da napadne Rusiju ali ce je izopstiti i ostaviti izolovanu,sto je katastrofa bas za mlade ,Ne mozes da putujes ,da upoznajes druge kulture ,,,

I Hitler je svašta potpisivao. I SAD i EU...
Nema više dogovora.
Samo je batina preostala.

Izaćiće im na nos sve što su nam devedesetih radili i što nam i sad rade. Ako. Baš volim. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back