Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.399
Zelenski je više za klavir. Nježne "ručice" su to.Sad zamisli kako bi Zelenskij prebio Putina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zelenski je više za klavir. Nježne "ručice" su to.Sad zamisli kako bi Zelenskij prebio Putina
Navijaju za Francusku a protiv Argentine, to rade.Ta ursula qrva nacistička raspala!
bez veze ti je odgovor. pitan si za mišljenje. ako ga nemaš koji andrag diskutuješ i kritikuješ ruse. rusi verovatno rade upravo ono što sam ti pitanjem sugerisao. udaraju po ukrima tako da imaju što manje vlastitih gubitaka.To nije pitanje za mene, nisam ja ruski general.
Nije to rekla, to su teoretičari izmislili.
Točno to, plus idu na iscrpljivanje jer EU i USA sve teže financiraju Ukrajinu. Sankcije djeljuju fantastično ali u suprotnom smjeru od očekivanje Zapada.bez veze ti je odgovor. pitan si za mišljenje. ako ga nemaš koji andrag diskutuješ i kritikuješ ruse. rusi verovatno rade upravo ono što sam ti pitanjem sugerisao. udaraju po ukrima tako da imaju što manje vlastitih gubitaka.
Zelenskij ima 44 i u odličnoj je fizičkoj formi, a drhtavi Putin je prešao prosječnu životnu dob u RusijiZelenski je više za klavir. Nježne "ručice" su to.
Kako to da je onda Rusija 5% u recesiji a ne ZapadTočno to, plus idu na iscrpljivanje jer EU i USA sve teže financiraju Ukrajinu. Sankcije djeljuju fantastično ali u suprotnom smjeru od očekivanje Zapada.
Zlo, bez trzaja, bez trunke savesti, kao glumac koji izgovara svoj tekst.
Navijaju za Francusku a protiv Argentine, to rade.
Ali Agafja tvrdi da uzvikuju "Objesite Zelenskog"
Realno, nije pošteno prebijati drhtavog starca koji se drži za stol da ne padne
Na twitteru je sve mogućeKako to da je onda Rusija 5% u recesiji a ne Zapad
bez veze ti je odgovor. pitan si za mišljenje. ako ga nemaš koji andrag diskutuješ i kritikuješ ruse. rusi verovatno rade upravo ono što sam ti pitanjem sugerisao. udaraju po ukrima tako da imaju što manje vlastitih gubitaka.
Sad ide screenshot br.2 koji sa screenshotom RUPTLY br 1 nema vezeU kojoj repki igraju Ursula i NATO mafija?
Pogledajte prilog 1273150
Ajde daj neki ruski izvor o recesiji u RusijiNa twitteru je sve moguće
Ma nek Francuzi samo navijaju protiv NATO, meni je to simpatično.Sad ide screenshot br.2 koji sa screenshotom RUPTLY br 1 nema veze
Ali nema toga šta teoretičar neće povezati
Nema je, ne mogu dati nešto čega nema.Ajde daj neki ruski izvor o recesiji u Rusiji