Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.456
Zato je Biden strah i trepet.Putin je sprdnja i vic
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato je Biden strah i trepet.Putin je sprdnja i vic
Nije, ali 12 neulovljivih Himarsa u Ukrajini jestZato je Biden strah i trepet.
Tuka postavlja screenshot navijanja Francuza, a ti si se našao podržati je u tomeDjubre nevaspitano !
Em si glup sad si pokazao i da si teška sirovina
Kaj god. Staro željezo koje će ubrzo Ukrajinci tamnije boje kože skupljati.Nije, ali 12 neulovljivih Himarsa u Ukrajini jest
i onda pogledas Bajdena ,prosto ti bude zao

Ti znaš ?89% Bjelorusa se protivi uključivanju Bjelorusije u rusku agresiju na Ukrajino, budalo.
Mi smo vec imali, verovatno si svrsavao tad moralisto.I ti ces imat takvu romantiku, garant ..kako zelis drugima to se tebi cesto vrati![]()
![]()
Navijaju protiv Ursule i NATO.Tuka postavlja screenshot navijanja Francuza, a ti si se našao podržati je u tome
Evo keks![]()
Da bre, glupi Gejts nema pojma, treba tebe da pita da mu obogatiš uranijum u garažiKakva nemoralna doza idiotarija
USA nema kapacitet, ahahahaha

Isto kao i vi u Vukovaru 1991 isto sam tako svrsavo jel postenoMi smo vec imali, verovatno si svrsavao tad moralisto.

Amerima sankcije stigle na kućni prag.Da bre, glupi Gejts nema pojma, treba tebe da pita da mu obogatiš uranijum u garaži![]()
Kolazenkov reko unistili 26 HimarsaNije, ali 12 neulovljivih Himarsa u Ukrajini jest

Nosilac belih čarapa deseti dan...-,
Trener sam. Judo II Dan i Jiu Jitsu I Dan.
-.
Jesi li pogledao video? Jasno se čuje za koga "navijaju". Za odlazak NATO, za smjenu Macrona i protiv Ursule.navijali su juče za utakmicu - u evropi narod je za nato,
a što bi inače, taj isti narod seko granu na kojoj sedi? itekako su za nato!!
zbog takvih laži rt.com je zabranjena u evropi!!
jer su neke demonstracije protiv nekog poslodavca objavljivali lažno kao da je protiv eu!!
Tešite se slučajnim požarima kakvih ima svuda redom.opet gori u gostima?
Ajfon Mikseru, why have you abandoned me?in February 2022, Russia’s invasion of Ukraine caused the only commercial source of HALEU fuel to no longer be a viable part of the supply chain for TerraPower, as well as for others in our industry.
In the 10 months since, TerraPower, alongside DOE, Congressional allies, and project stakeholders, have aggressively explored potential alternative sources for HALEU and while we are working now with Congress to urge the inclusion of $2.1 billion to support HALEU in the end of year government funding package, it has become clear that domestic and allied HALEU manufacturing options will not reach commercial capacity in time to meet the proposed 2028 in-service date for the Natrium demonstration plant.
Working with the Department of Energy, we continually monitor the factors that could affect our schedule and cost. We will be able to fully update our schedule in 2023 once we know the results of the Fuel Availability Program’s request for proposals, the availability of DOE material for downblending into HALEU and the additional action currently being contemplated by Congress. But given the lack of fuel availability now, and that there has been no construction started on new fuel enrichment facilities, TerraPower is anticipating a minimum of a two-year delay to being able to bring the Natrium reactor into operation.

Ti si stoka lažljiva.stoko lažljiva to su navijali za utakmicu!
Izgovorila je to mrtva hladna."SMRT POLA MILIONA IRAČKE DECE JE CENA KOJA JE VREDELA": Ovako je govorila mrziteljka Srba Medlin Olbrajt
https://www.novosti.rs/planeta/svet/1099641/smrt...
Nemačka nije imala načina da tuče Francusku i UK po celoj dubini teritorije. Rat nema paralela u istoriji, kraj uopšte ne zavisi od onog na bojnom polju.To nije pitanje za mene, nisam ja ruski general.
Ono što možemo jeste da po principu "istorija je učiteljica života" pogledamo šta se dešavalo u sličnim situacijama u prošlosti
Dakle:
- prvi svetski rat
- bitka kod Verdena
- nemačka ideja i taktika za bitku
- kako je bitka tekla i šta se dešavalo
- izraz "mašina za mlevenje mesa"
- epilog bitke i da li su Nemci uspeli u svojoj nameri
Sad zamisli kako bi Zelenskij prebio Putinai onda pogledas Bajdena ,prosto ti bude zao![]()
Ta ursula qrva nacistička raspala!
Nije to rekla, to su teoretičari izmislili.Izgovorila je to mrtva hladna.
Dobro, sad i je takva.![]()