Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pisemo o tome kako se Azov Mariupolje iz svoje baze izvukao uredno Rusima pred nosom, iako su svi do zadnjega trebali biti unisteni.Pogledaj intervjue Azovaca koji su se izvukli. Na jednom mjestu to samo trebalo poklopiti prvi dan rata. Ali nesposobni Rusi nijesu mogli cak ni to.

Pa ja bi u nekom selu prikupio ljude i nek neki znaju voziti avion, na kafanskom stolu isplanirao i nacrtao plan. Azov Mariupolj bi bio mrtav do zadnjega.
Pa kad nisu tebe pozvali da im vodiš borbu, tada bi sigurno prošli kao vojska RSK. Na sreću.

Pisemo o tome kako se Azov Mariupolje iz svoje baze izvukao uredno Rusima pred nosom, iako su svi do zadnjega trebali biti unisteni.Pogledaj intervjue Azovaca koji su se izvukli. Na jednom mjestu to samo trebalo poklopiti prvi dan rata. Ali nesposobni Rusi nijesu mogli cak ni to.

Pa ja bi u nekom selu prikupio ljude i nek neki znaju voziti avion, na kafanskom stolu isplanirao i nacrtao plan. Azov Mariupolj bi bio mrtav do zadnjega.
Ma ti si čudo, Romel ti nije ravan.

Rusi su ušli u SVO, očekivali da će Ukrajinsko rukovodstvo biti racionalno i da će se cela priča brzo završiti.

Nažalost Ukro rukovodstvo nije bilo racionalno jer su odluke donošene u Vašingtonu, pa je plan morao biti promenjen i sad će Ukrajina prestati da postoji.

Eto ti kompletan scenario.

Predrasuda, probaj da vidiš kako se ide iza brave za nuđenje mita.

Hoću, čim mi ti objasniš odakle potpukovniku ruske armije 500.000 evra da iskešira za kuću na moru u CG i još toliko da skrca da je renovira, opremi, napravi bazen i sve što ide uz to. Ovo je primer za koji lično znam, da ne bude da pričam napamet.

Ma ti si čudo, Romel ti nije ravan.

Rusi su ušli u SVO, očekivali da će Ukrajinsko rukovodstvo biti racionalno i da će se cela priča brzo završiti.

Nažalost Ukro rukovodstvo nije bilo racionalno jer su odluke donošene u Vašingtonu, pa je plan morao biti promenjen i sad će Ukrajina prestati da postoji.

Eto ti kompletan scenario.
Da, ja sam Romel. Kao vojnik, ne bi nista "ocekivao" (ali ebiga to su retardirani Rusi oni u ratu "ocekuju"). E moj ti, ne ide to tako. rat je ozbiljna stvar.

Svuda ima korumpiranih pandura, ali @Владан , @Лички гусар i ti “znate da je to samo i jedino u Rusiji, jel da? Predrasuda, Rusiju niste videli i slušate pričice naših koji su se tamo po drugi put ozenili pa farbaju žene da su ih opljačkali panduri. ;)

Evo, U.S of A je isto “raspala” korumpirana zemlja, vidi šta rade američki panduri:

Pričamo o ozbiljnoj koruplciji, o milionskim iznosima a ne o 20 evra koje tutneš panduru da ti ne piše kaznu, uozbilji se

Gde su se BRE “izvukli”? Ne lupaj, sram te bilo, koliko godina imaš?
Izvukli su se iz svoje baze, cijela kolona je bila u poretku sami Azovci se cude kako su se izvukli. Rusi su mogli skasiti cijeli kolonu do zadnjega. Imas intervjue Azovaca, prati radnju korak po korak.

Ishod - Mariupolj umjesto da padne za 7 dana, krvave borbe do zadnjega 2 i po mjeseca.

Da, ja sam Romel. Kao vojnik, ne bi nista "ocekivao" (ali eboga to su retardirani Rusi oni u ratu "ocekuju"). E moj ti, ne ide to tako. rat se ozbiljna stvar.
Naravno da su očekivali, niko normalan ne bi vodio rat sa Rusijom na njenom pragu.

Rusija je imala dovoljno snage i moći da joj se ne žuri, dozirali su svoje postupke jer znaju da ne mogu da izgube.

NATO je slepački bacio sve karte na sto u prvoj rundi i sada nemaju gde. Rusija postepeno eskalira i strpljivo čeka slom protivnika.

Nije ovo više rat sa Ukrajinom, ovo je rat iscrpljivanja sa NATO paktom. Situacija se odvija bolje od očekivanog.

Naravno da su očekivali, niko normalan ne bi vodio rat sa Rusijom na njenom pragu.

Rusija je imala dovoljno snage i moći da joj se ne žuri, dozirali su svoje postupke jer znaju da ne mogu da izgube.

NATO je slepački bacio sve karte na sto u prvoj rundi i sada nemaju gde. Rusija postepeno eskalira i strpljivo čeka slom protivnika.

Nije ovo više rat sa Ukrajinom, ovo je rat iscrpljivanja sa NATO paktom. Situacija se odvija bolje od očekivanog.
Doziranje ce im doci glave.
Isto kao i nama sto je.

Uvijek ista prica iz istorije ratovanja. Samo vi DOZIRAJTE.

a u stvarnosti trebale su sve linije pasti na srednjuem dijelu fronta i raspad Ukro vojske i pucanje po svim savovima. umjesto toga pade sve oko Harkova i pade Herson, cak napadnuta baza strateski bombardera u sred Rusije.

Majko mila u sta vi vjerujete.

MENI JE JEDINO ZAO OBICNOG RUSKOG VOJNIKA koji ni kriv ni duzan gine na svakome koraku zbog gluposti i korumpiranosti "mudri" glava.
Ni kriv ni dužan krenuo uništavati tuđu državu i tuđi narod?

Svuda ima korumpiranih pandura, ali @Владан , @Лички гусар i ti “znate da je to samo i jedino u Rusiji, jel da? Predrasuda, Rusiju niste videli i slušate pričice naših koji su se tamo po drugi put ozenili pa farbaju žene da su ih opljačkali panduri. ;)

Evo, U.S of A je isto “raspala” korumpirana zemlja, vidi šta rade američki panduri:

Pogledajte prilog 1273009
Ti sada želiš reći da je USA ta koja je korumpirana a ne odron od Rusije?
Klasičan filoputin!
:mazi:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back