Rat u Ukrajini (17)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    130
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Напаћени нацисти код Бахмута

Prilozi

• 20221127_145903.jpg
    20221127_145903.jpg
    152,1 KB · Pregleda: 27
  • 20221127_145904.jpg
    20221127_145904.jpg
    135,1 KB · Pregleda: 28
  • 20221127_145906.jpg
    20221127_145906.jpg
    171,5 KB · Pregleda: 28
  • 20221127_145911.jpg
    20221127_145911.jpg
    171,8 KB · Pregleda: 31
  • 20221127_145914.jpg
    20221127_145914.jpg
    137,2 KB · Pregleda: 30
  • 20221127_145901.jpg
    20221127_145901.jpg
    151,3 KB · Pregleda: 29
  • 20221127_145909.jpg
    20221127_145909.jpg
    116,4 KB · Pregleda: 28
  • 20221127_145858.jpg
    20221127_145858.jpg
    129,2 KB · Pregleda: 27
  • 20221127_145859.jpg
    20221127_145859.jpg
    137,1 KB · Pregleda: 28
Nisam skrt na recima, nego se trudim da ne pricam nesto sto nema veze sa temom.
Tema je agresija na Ukrajinu.

Sta ti hoces od mene? Moje misljenje?
Da je neko hteo da nas unisti, zavrsio bi to jos 1999 ili 1995 (ako mislimo na RS). Amerikanci su direktno spasili RS, i potpisan je dejtonski sporazum.
Srpski narod u BiH je sacuvan. Mozes li da tvrdis drugacije?

Da bi obezbedili svoje pozicije, mozemo samo ako nadjemo zajednicki interes sa zapadom. NATO i EU je svuda oko nas. Mozes li da tvrdis drugacije?

Sto se tice KiM, na zalost, imam svoje misljenje, ali ti se nece svideti. Recimo, vratimo KiM u Srbiju, i 2 miliona siptara. Imace premijera ili 1/3 u skupstini Srbije. Ili bi ti vratio KiM a siptare oterao? Mozes li da tvrdis drugacije?

To za koga ti navijas, to je jasno. Nije jasno zasto navijas za ruse? Nejasno mi je da ti pozivas na svadju sa NATO i EU i savez sa nekim ko je 2000 km od tebe? Kako to moze da donese dobro srpskom narodu? Mozes li da tvrdis drugacije?
Dobro.
Je.beš temu kažem ti.
Znači u suštini.
Trebalo bi da tražimo nazad KiM i progutamo gorku pilulu činjenice da je kralj napravio grešku što nije proterao šiptare po oslobođenju od Turaka.Da delimo državu zajedno sa šiptarima i radimo na tome da nas ima što više a njih što manje.Mi kap narod nismo za to sposobni.Nemamo mi tu zrelost ja mislim.
Ili da priznamo nezavisno Kosovo i zauvek ga izgubimo.Kako?Zašto?Da li si svestan da ćemo se kao narod toliko radikalizovati da će morati da nas unište jer ćemo postati pravoslavni Avganistan.Tooo.Je ogromna nepravda koju niko ne može da iztrpi.

Znači dolazi u obzir samo prva opcija.
I njih nema 2 miliona.Po tome vidim da bi ih ti priznao.
Trebamo da tražimo ulazak u nato i od Amerike da tražimo da disciplinuje bosanske muslimane.Odustanemo od pripajanja Republike Srpske i tražimo povratak na original DSa uz garanciju opstanka bih skalamerije.
I nastavimo nekakav put u EU koja je takva kakva je...
Je li tako?
Ili imaš neku drugu zamisao?
Pričamo.
Opet ti kažem.Ne interesuje me rat u Ukrajini.

Ako je tacna teza da EU i USA sada ratuju protiv RF u Ukrajini, zanima me koje ce posljedice biti u slucaju uspostavljanja cvrste granice RF na vanjskim granicama Donjecke i Luganske regije, ili visegodisnjeg ratnog stanja na istoj liniji?

U Holandiji...prije par godina je bila aktuelna ta ideja, neki su dogovarali sa poljoprivrednicima nabavku povrca, voca i mesa...nadas se da znas da je meso zdravo i voce neprskano...
Да, добро је то и овде неки наручују, па им доносе, а ја купујем годинама углавном од два пара који сами производе. А може и да се изнајми коза. :)

Osloboditi istok (Donbas) od Rusa, tj etnički očistiti teritoriju koja je najbogatiji deo Ukrajine. Kao i u NDH, politika im se svodi na 1/3,1/3, 1/3...(asimilirati, pobiti, proterati)
Da, ali već smo masterirali da ta teorija nema blage veze sa životom.

Borba protiv separatizma je jedno, etničko čišćenje je drugo.

I mi smo bli na Kosovu žrtva iste mašinerije laži, a došli smo u situaciju da podržavamo neke šiptarske separatiste iz Donbasa.

Dobro.
Je.beš temu kažem ti.
Znači u suštini.
Trebalo bi da tražimo nazad KiM i progutamo gorku pilulu činjenice da je kralj napravio grešku što nije proterao šiptare po oslobođenju od Turaka.Da delimo državu zajedno sa šiptarima i radimo na tome da nas ima što više a njih što manje.Mi kap narod nismo za to sposobni.Nemamo mi tu zrelost ja mislim.
Ili da priznamo nezavisno Kosovo i zauvek ga izgubimo.Kako?Zašto?Da li si svestan da ćemo se kao narod toliko radikalizovati da će morati da nas unište jer ćemo postati pravoslavni Avganistan.Tooo.Je ogromna nepravda koju niko ne može da iztrpi.

Trebamo da tražimo ulazak u nato i od Amerike da tražimo da disciplinuje bosanske muslimane.Odustanemo od pripajanja Republike Srpske i tražimo povratak na original DSa uz garanciju opstanka bih skalamerije.
Je li tako?
Pričamo.
Ocekujes od mene odgovore na koje ni sam ne mozes da odgovoris.
- Ima ih dovoljno da mogu da nam prave problem kako sam opisao. Sta bi ti uradio?

- KiM smo izgubili kumanovskim sporazumom. Taj sporazum je samo pecat na greskama koje su SM i oni pre njega pravili. Da, izgubljeno zauvek. Dal me to raduje? Naravno da ne. Sta je opcija? Da ginemo jos malo? Pa nisam za to. A ti?

- Zasto bi se radikalizovali? Meni nije do rata. Nije ni tebi, ako si i malo mudar. A bez nasilja KiM necemo vratiti. Sta predlazas?

- Od pripajanja RS nema nista. Tu priliku je propustio Karadjordjevic 1918. Sad - nema sanse.

- Zasto da discplinuje muslimane? U RS nikakvih problema sa njima nema. Cesto sam tamo, ljudi svi nacija rade, saradjuju i bore se da zive. Pusti politiku sa tv dnevnika. Nije to tako.

- EU skalamerija je jedina garancija ocuvanja prava srpskog naroda koji je rastrkan svuda po Balkanu. To ja tako vidim. Skalamerija ili ne, pravni je okvir i neka garancija. Ti ne vidis tako? Nema tu promene. Zasto onda pricamo?

Interesuje tebe rat u Ukrajini zato sto verujes da ce taj rat nesto da promeni ovde.
Ne navijas ti za ruse zato sto ih volis nego zato sto mislis da ce ti oni dati nesto sto ti je druga sila uzela. Nece. Cak i da ti da, to ti nece doneti srecu, vec vecni sukob. Trebali to nama?

Nemoj, molim te, da kvarimo temu. Ako si voljan, otvori temu, pa cemo tamo.

Dobro.
Je.beš temu kažem ti.
Znači u suštini.

Je li tako?
Pričamo.
Nema Šiptara 2 meleona nego 1.88 meleona

Ne ukraina sada plaća cenu ovome :

Ukrajina je jedina država na svetu, u kojoj je i formalno neonacistička formacija, sa nacističkim obeležjima, deo regularnih oružanih snaga.

Potpises Minsk 1.
Prekrsis Minsk 1.
Potpises Minsk 2.
Nikad ne implementiras Minsk 2.
Krenes u surovi obracun sa dve federativne jedinice u sopstvenoj zemlji tako sto im saljes neo naciste da ubijaju mahom Ruse.
Decu.Mucenjem.
Pred ovim ćutiš ???
https://www.docdroid.net/3JmxQkl/cela-istina-o-zlocinima-ukrajine-u-donbasu-docx#page=4
Spaljivanje judi u Odesi meni je dovoljan razlog za spaljivanje Kijeva !

Za to vreme na celo drzave dolazi čovek kom je najvece dostignuće to sto je qur....com svirao po klaviru.
Korupcija dostiže strasne nivoe a zapad Ukrajine se ponaša kao da se na istoku nista ne desava,ignorišu patnju svojih sunarodnika. Sve ovo pod budnim okom OEBS i Trilaterale koji su bili garant oba gore pomenuta sporazuma

Za to vreme, Ukrajina pravi US bioloske laboratorije, ocijuka sa NATO, amnestira saradnike Hitlera i proglasava ih za "herojima slobode" I sve to uprkos sporazumu koji je,paz' sad,ratifikovao SB.
Ko placa? Topovsko meso,ljudi. Tako je to kad Dan pobede nad fasizmom preimenujes u Dan Evrope.
Pa šta misliš to če rusi tolerisati u nedogled ?

2 Ukraina nema odbranu , za nju trenutno ratuju plaćenici i nadrogirani likove kod kojih patriotizam proradi posle prve flaše votke ili prvog kreka
Ukrainska vojna industrija više ne postoji "
Ukraina je već sad u 19 veku sa enormnim zaduženjima koje će vraćati generacije ukrainaca sledećih 100 godina , ako se ne persele svi u EU . Sad im je šansa
Praviće Putina od blata , tek sad počinju da shvataju da je on bio za dogovor i kompromis
Toga više nema jer su pale sve maske !
Онај који стоји иза спаљивања људи у Одеси као организатор, био је и један од главних спонзора у предизборној кампањи Зеленског (а и после).

Ali vidim da su zabranili ruski jezik i da poslednjih 8 godina konstantno granatiraju ruske oblasti. Valjda im je ista ideja kao Hrvatima kad su pobili i protrali Srbe iz RSK. Ali stvarno ne znam, nisam Ukrajinac niti nacista.
Razlog zbog kog ne znaš nije zbog toga što nisi nacista, već zato što tamo nema nacista. Tih par šopovanih slika i činjenica da ultradesnica u Ukrajini nema ama baš nikakvu političku moć niti ikakav uticaj - upravo govori u prilog teorije da nacista tamo nema.

Hitler je bio moćna politička figura, imao je ljude, novac, pa i svetski ugled u mnogim delovima sveta. Imao je moć barem da pokuša da sprovede nacističke ideje u delo.

U Ukrajini nema ama baš ničega od toga. Priča da je ruski jezik zabranjen je laž, jer u ukrajinskom Ustavu stoji da je Ruski priznat i da se tretira kao jezik manjine, što i jeste.

Онај који стоји иза спаљивања људи у Одеси као организатор, био је и један од главних спонзора у предизборној кампањи Зеленског (а и после).
A kad bi ti ja rekao da je to spaljivanje plod akcije ruskih sluzbi da bi se radikalizovala situacija? Jedino rusija je imala interes da se za*ovnja... i to je uradila.

Misliš da je u pitanju alijansa semita i antisemita?
nije evgenije. lukaviji vuku za nos retarde. neki bi rekli pametniji ali varati drugog nije istinska pamet.

hazari su pokrali sve što vredi. medjutim nemaju snagu.stoga je ona regrutovana upravo od ukrajinskih nacionalista koji se eto bore za kao nešto svoje. jedni su dobili nacionanu antirusku ideologiju a drugi vlasništvo nad tom državom. živimo u 21 veku u vreme kada je upravljanje masama jdostigo "najviši" nivo.

Poslednja izmena:
A kad bi ti ja rekao da je to spaljivanje plod akcije ruskih sluzbi da bi se radikalizovala situacija? Jedino rusija je imala interes da se za*ovnja... i to je uradila.
Ти можеш да кажеш, али сам читао извештаје из саме Украјине. Неки су идентификовани. Сем тога, ради се о жртвоприношењу људи.

Nije bilo nikakvog planiranog i sistematskog "spaljivanja ljudi u Odesi", već se desio sukob navijača koji se završio time time da su neki ruski navijači pobegli u zgradu, u kojoj je podmetnut požar i neko se ugušio u dimu.

Ovo kako vi to lažno iznosite, čovek bi pomislio da su ih vezali na stubove po gradu i potpaljivali vatru ispod, spaljivali kao veštice iz Salema.

Istina je nažalost da su u pitanju navijači, koji su ista stoka u Rusiji, Ukrajini, Srbiji i Zimbabveu - rulja bez mozga, inteligencija na nivou amebe. I naravno da odgovorni treba da budu kažnjeni, ali ne oni koji nikakave veze s tim nemaju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back