Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.383
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Konverotvana kćer"Он је причао за кћерку која се конвертовала, што је познато.
Nova pošiljka..
Tip je doktorirao iz oblasti raketne tehnologije tako da mislim da si ti propuva a ne on.Tip je propuva
Jedini problem je što ruski okupator ne leti iznad Ukrajine
Украјински извори су известили да су руски стратешки бомбардери Ту-95МС полетели из ваздушне базе Енгелс. Очекује се трећи талас ракетних удара. Долазећи трећи талас
![]()
Prestani slušat takve stručnjake jer očigledno su ignoranti. Hladno lansiranje čuva lanser i povećava domet rakete. Nema apsolutno nikakve veze sa satelitima, kurcima, palcima. 2-3 sekunde ne znače apsolutno ništa jer ta raketa će svejedno letit 1500-2000 sekundi prije nego ju pokušaju skinut.To nisu moji biseri već tvrdnje stručnjaka ali pošto ste vi telad pa ne čitate odatle i nerazumjevanje.
Admiral Lošo??Tip je doktorirao iz oblasti raketne tehnologije tako da mislim da si ti propuva a ne on.
Pa će biti ukinuta i Ukropistanija, i to je gotova stvar.Ukinut će se Moskovska patrijašija u Ukrajini. To je već gotova stvar.
Hoćeš da kažeš da si pametniji od njega? Poserem ti se na pamet i na facu.Admiral Lošo??
Daj bolan ne serri
Baš gledam brutalne količine ubijenih ruskih okupatorskih gadova.
Preživjelima treba urezati Z na čelo po uzoru na "Inglorious Bastards", poznati ruski film ruskog režizera Tarantina
Tebe trebam slušati koji si ovde trol i pišeš plitkoumne postove. More marš džukelo lajava.Prestani slušat takve stručnjake jer očigledno su ignoranti. Hladno lansiranje čuva lanser i povećava domet rakete. Nema apsolutno nikakve veze sa satelitima, kurcima, palcima. 2-3 sekunde ne znače apsolutno ništa jer ta raketa će svejedno letit 1500-2000 sekundi prije nego ju pokušaju skinut.
Pogledaj lansiranje S300 e to je hladno lansiranje.
Odlično krzno za trofej
Адмирал још није ни једну хаубицу лагано утурио у зракомлат, према томе да, Пици је за њега џинијусHoćeš da kažeš da si pametniji od njega? Poserem ti se na pamet i na facu.
Onda, jel Lošo ustaša ili filoputinАдмирал још није ни једну хаубицу лагано утурио у зракомлат, према томе да, Пици је за њега џинијус