- Poruka
- 65.644
Da li mi veruješ kad ti kažem da nemam pojma kako izgledaju ni ukrajinska ni ruska uniforma?ona dvojca u ukrajinskim uniformama stavljaju sve u odgovarajući kontekst.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li mi veruješ kad ti kažem da nemam pojma kako izgledaju ni ukrajinska ni ruska uniforma?ona dvojca u ukrajinskim uniformama stavljaju sve u odgovarajući kontekst.
Onda napusti temu, frajeruDa li mi veruješ kad ti kažem da nemam pojma kako izgledaju ni ukrajinska ni ruska uniforma?![]()
БухахахаUskoro u bioskopima:
Neprocjenjivo..Хрват о лажима
Бухаха
bunker za Führer-aKlovn užurbano gradi fortifikacije oko Kijeva:
Pogledajte prilog 1260248Pogledajte prilog 1260249Pogledajte prilog 1260250
Pa? To znači da si stručniji od admirala u vojnoj tematici?
Dosadan si ko proljev sa tim ignorantskim stavom. Vjerojatno si jako "omiljen" u stvarnom životu.Ne nego ćeš ti krezubi kozočuvar da ga učiš pameti.
kog silosa?Dosadan si ko proljev sa tim ignorantskim stavom. Vjerojatno si jako "omiljen" u stvarnom životu.
Pogledajte prilog 1260261
Raketnogkog silosa?
Па куповаће и Крватска нове. И кад таман скупе паре и купе их, мораће поново да донирају само овог пута ЊемачкојУсташе на апартима, они морају све своје зракомлате предати Украјини, а Србија купује нове
Pogledajte prilog 1259959Pogledajte prilog 1259960Pogledajte prilog 1259961
ICBM ?Raketnog
tezak je zivot hrvatijanskih konjusaraПа куповаће и Крватска нове. И кад таман скупе паре и купе их, мораће поново да донирају само овог пута Њемачкој![]()
idealna lokacija za snimanje I am Legend 2
Da, tip za ozbiljno tvrdi da hladni start služi skrivanju rakete od satelita.ICBM ?
jedno sigurno znam,ti silosi posle opaljenje sigurno vise nikada nece biti korisceni,tako da tesko da su za visenamensku uoptrebuDa, tip za ozbiljno tvrdi da hladni start služi skrivanju rakete od satelita.
Ne služi za to, nego da ti silos preživi lansiranje pa da može još koja iz njega.Da, tip za ozbiljno tvrdi da hladni start služi skrivanju rakete od satelita.
Podmornice sa balističkim raketama isto imaju silose sa ICBM-ovima. Kako ih mogu lansirati ispod vode, vruće lansiranje nije praktično, da ne spominjem koliko to može biti opasno za samu podmornicu.jedno sigurno znam,ti silosi posle opaljenje sigurno vise nikada nece biti korisceni,tako da tesko da su za visenamensku uoptrebu![]()
Tako je.Ne služi za to, nego da ti silos preživi lansiranje pa da može još koja iz njega.
Nije nemoguće - začas se raketa pretovari iz mobilnog lansera, u njemu je bitno bezbednija, samo direktan pogodak može da je uništi. Ima se i specijalnih buldožera i mehanizacije za otkopavanje zatrpanih neoštećenih silosa. Ljudi ozbiljno planiraju da rešetaju preživele i posle prvih udara.jedno sigurno znam,ti silosi posle opaljenje sigurno vise nikada nece biti korisceni,tako da tesko da su za visenamensku uoptrebu![]()
Bosanac, miran...tezak je zivot hrvatijanskih konjusara![]()