Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Herson je na ivici humanitarne katastrofe – Kijevu je vazna samo slika navodno srecnog grada, gde zapravo nema ni vode ni struje. Herson je bukvalno na ivici zivota i smrti - gradu preti humanitarna pomoć

Evakuisali su Ukri sve živo, znali su Rusi ko ostaje u gradu, pa nisu hteli da im ostavljaju baš ništa. Uništena je distribucija, grejanje i vodovod miniranjem mnogo efikasnije nego raketama.

Obraz sve deblji i deblji
How surprising!
Za to je zasluzila i ne samo ona nego i TIXI, LORI, KAPETAN, XICOR, SPARTA aka ARNOLD & Company za nesebicno branjenje lika i djela krmljeviog kepeca koji ih sa potpisanim ukazom nagradjuje:
Ordenom sa "zlatna" muda marjanova

1668725570811.png

Evakuisali su Ukri sve živo, znali su Rusi ko ostaje u gradu, pa nisu hteli da im ostavljaju baš ništa. Uništena je distribucija, grejanje i vodovod miniranjem mnogo efikasnije nego raketama.
Rusi uništavaju svoju državu? Herson je Rusija. Samo Putin u to ne vjeruje baš jako. Zamisli Lizera level 2.0:
Ponosno anektiraš teritorij, i napraviš grandioznu proslavu u Moskvi, a za mjesec i po ga popušiš :hahaha:

Nimalo licemjerna, jer ne glumim empatiju prema diktatu msm i "civilizacijskog" kruga koga pripadam.
Meni su isti i mali Jemenci i mali Ukrajinci i mali Huti, dok je za "civilizaciju" jedno prašuma a drugo uredan vrt bez korova.
Ti, kao vjerni vojnik zapada, jasno da ne vidiš da si lutak na koncu.
Упитно је то. Можда је пре оно претходно.

@Tvin Konza
Da sam neka vlast u Srbiji, pri prvom hapšenju nekog državljanina EU za nešto ozbiljno, prebacivanje idiota u zatvor u zemljiu porekla bi bilo uslovljeno davanjem državljanstva EU DŽegiju, i njenim preseljavanjem u EU, s tim da Srbija i exYU društvene mreže sa njom više ništa nemaju.
Teško da imamo ikakve iskrene veze sa tom poremećenom trandžom.

Nimalo licemjerna, jer ne glumim empatiju prema diktatu msm i "civilizacijskog" kruga koga pripadam.
Meni su isti i mali Jemenci i mali Ukrajinci i mali Huti, dok je za "civilizaciju" jedno prašuma a drugo uredan vrt bez korova.
Ti, kao vjerni vojnik zapada, jasno da ne vidiš da si lutak na koncu.

Koliko puta si se ovdje sažalila nad iračkom djecom a koliko puta nad ukrajinskom?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back