Frtajler
Legenda
- Poruka
- 59.146
A ti vjeruješ Lukašenku da će Poljska uzeti zapadnu Ukrajinu?Пољска да ослободи Белорусију?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti vjeruješ Lukašenku da će Poljska uzeti zapadnu Ukrajinu?Пољска да ослободи Белорусију?

Ne lupaj gluposti, proizvodi se ručno, u ograničenim serijama.neuspešna kopija rojs rojsa.. ovo sam pre neki dan slikao na parkingu
skoro svaki evropljanin može da ga ima ako prišteka malo para:
nemoj se ložite na rusku lažnu propagandu ovo dole je pravi auto!
i ne morati biti precednik ni diktator da bi se vozali u ovome!
Pogledajte prilog 1257104
Pogledajte prilog 1257105
Roma?neuspešna kopija rojs rojsa.. ovo sam pre neki dan slikao na parkingu
italija pogledaj tablice, nikakvi ratovi, nacije i ostale glupostiGde? Na kom parkingu?
Tih zlatnih auti, zna bit iz Češke i Slovačke po sjevernom Jadranu. Seljakluk.Gde? Na kom parkingu? To je neki ruski ili Ukro ljubitelj rata iz pozadine kidnuo u EU.
nije, jedna turistička zabit na severu
Pa dosta je i lajanje.Bilo bi, ali nekako NATO ne da naredbu pudlicama za ugriz već samo za lajanje.
А загађује ли животну средину?neuspešna kopija rojs rojsa.. ovo sam pre neki dan slikao na parkingu
Av, avPa dosta je i lajanje.
NATO čuva živote svojih vojnika.
Vidiš po Ukrajini: zaginulih Rusa - nepregledna gomila.
Zaginulih NATO vojnika - izuzetno malo
Sad Ukropistanija plaća za sve.Pazi, ovi se pale na tu listu bombardovanja
I ti vlažiš na patnju i smrzavanje civila.Dno dna

Jedino sam Ruse vidio u tome.Tih zlatnih auti, zna bit iz Češke i Slovačke po sjevernom Jadranu. Seljakluk.
Ali nije daleko na sjeveru. Bellonije, jedna turistička zabit na severu
Sve rakete presretnute i Kijev svetli kao Vitlajem (Betlehem)Skidanje okupatorske rakete.
Danas iznad Kijeva, 100% uspješno 9 od 9.

A miškica neostvarena.I ti vlažiš na patnju i smrzavanje civila.Dno dna![]()

Svejedno mi. Ne žalim nikog zapravo. Oguglala davnih dana.I ti vlažiš na patnju i smrzavanje civila.Dno dna![]()
Zelensky: Over 10 million Ukrainians remain without electricity as of evening of Nov. 17.
Pa nećeš trošiti Iris na glupe iranske kosilice nego na, kako Ukri kažu, krilate rakete.Sve rakete presretnute i Kijev svetli kao Vitlajem (Betlehem)![]()
@FrtajlerAv, av
Ништа нас не сме изненадити.A ti vjeruješ Lukašenku da će Poljska uzeti zapadnu Ukrajinu?![]()

Obraz sve deblji i debljiSvejedno mi. Ne žalim nikog zapravo. Oguglala davnih dana.
tebi bi bilo pametnije da se organizujes sa drugarima sa politike ,pokrenete akciju i kupite agregat od 5 KW za "Kijev ce sijati".Gde je to izvestan fijasko, kada čereče ruski narod samo tako.
A i nema nikog posle Rusije, ona je bila ovan-predvodnik sila zla

Ja pak Slovake i Čehe. Rusi se ne pale na šarene perle. To ovi bokci koji su prodali zemlje za vatrenu vodu vole kič.Jedino sam Ruse vidio u tome.
Kao i oni ruski sajmovi za novopečene bogataše, Rols cijeli optočen Svarovski kristalima, jbt kristal, u mon selu smo te lažnjake od dijamanta zvali "štras".
Taj ruski neukus je nevjerojatan.