Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uporedi Ferrari i Moskvič i videćeš da je ipak beli čovek taj inženjer koga tražiš
Jaggie o ovome i u Americi velika većina može samo da sanjari:

D6AA91B5-0C9D-47D9-AF63-310C101EC6AF.jpeg
D65203E7-2087-4B5D-8070-D1FD00452846.jpeg

Od izbijanja rata u Ukrajini, u Srbiju je izbeglo oko 18.000 Ukrajinaca, a boravak je prijavilo i više od 100.000 Rusa, objavili su mediji.

ove ukrope drzati u staorima treba

pod okom

nazzi banda

i koji kur im se otvaraju granice za njih

ru si si dobro dosli u srbiju

a ovi ukropi nek dobr orazmisle sta ce da rade.... izolovati u neke satore i davati samo pomoc koju im posalje evropa...

Možda u logor kakav, ha? :per:

A kao nisi nacista...

Narod je ovde pre 20-ak godina počeo da veliča Rusiju kao mesto velike demokratije i vrhunske ekonomije.

Pošto znam da je to laž, i da je u stvarnosti Rusija prebedna diktatura, moram da ih ispravim.
Lažeš, kao i uvek do sada, jer na ovom mediju sam često od njegova osnivanja i nikada niko nije ni spomenuo da su Rusija sinonim demokratije, naročito ne one kakava se na zapadu sprovodi, takvu "demokratiju" bih lično zabranio, zato što je nanela najviše zla ljudskoj civilizaciji, i nekakva vrhunska ekonomija. Što se tiče organizovanja vlasti u Rusije šta tebe brine u vezi sa tim, jer i ti ljudi imaju pravo da izaberu vlast kakvu oni žele i zaslužuju. Da li je tebe lično ikada i jedan Rus nečim ugrozio da ih se toliko bojiš? Da li su Rusi bombardovali Srbiju 1000. godine?

Ruski konstruktorski biro je Ministarstvu odbrane Rusije isporučio partiju novih višecevnih raketnih bacača „Tornado-G“ i „Tornado-S“, saopštila je kompanija „Rosteh“.

„Obaveze iz ugovora za isporuku modernih borbenih vozila ‘Tornado-G’ i ‘Tornado-S’ su ispunjene u potpunosti i u dogovorenom vremenskom roku. Zbog povećane proizvodnje, na brojnim lokacijama zaposleni rade u tri smene“, rekao je generalni direktor Konstruktorskog biroa Sergej Djadkin.
Prema njegovim rečima, u kompaniji su otvorena nova radna mesta, povećane su plate i radi se na novim tehničkim mogućnostima.

„Konstruktorski biro je jedini u Rusiji koji proizvodi borbene i višecevne raketne sisteme ‘Grad’ i 'Smerč’ i njihove modernizovane verzije 'Tornado-G' i „Tornado-S“, naveli su u kompaniji.
Nije pojašnjeno koliko je ovih sistema predato ruskoj vojsci.

„Tornado-G“ je kalibra 122 milimetara i koristi se za napade na ariljerijske baterije i minobacače, snage protivvazduhoplovne odbrane, vojsku i naoružanje. Višecevni raketni bacač je opremljena automatizovanim sistemom za navođenje i kontrolu vatre.

„Tornado-S“ je kalibra 300 milimetara i koristi se za gađanje daljih vojnih grupacija, taktičkih raketa, protivavionskih kompleksa i vojno-industrijske infrastrukture.

Ne tim rečima, ali koristili su izraz "Rusija kao predvodnik slobodnih zemalja sveta."

Znači implicira se da je čovek u Rusiji slobodan, a u realnosti nije
Opet izvrćeš moje reči i namećeš percepciju "Rusi si krivi za sve". Hajde me ubedi da je USA predvodnik slobodnih zemalja sveta i kolevka demokratije. Koliko su USA i njeni sateliti, čopor krvoločnih hijena koji se zazvaše NATO, porobili naroda, ubili, najkrvoločnije, nevinih ljudi, uništili država,vršili otimačinu, činili najveća zverstva od 1945. godine? Zar ti nisi protiv toga da se takav terorizam prekine i da su svi ljudi na ovoj predivnoj planeti slobodni. Hoćeš li mi osporiti, makar jedan, podatke iz ovog nabrajanja USA demokratskih principa ... Svi normalni ljudi se tom zlu moramo usprotiviti? Da li si ti normalna?

AMERIKA - RATOVI.jpg

Opet izvrćeš moje reči i namećeš percepciju "Rusi si krivi za sve". Hajde me ubedi da je USA predvodnik slobodnih zemalja sveta i kolevka demokratije. Koliko su USA i njeni sateliti, čopor krvoločnih hijena koji se zazvaše NATO, porobili naroda, ubili, najkrvoločnije, nevinih ljudi, uništili država,vršili otimačinu, činili najveća zverstva od 1945. godine? Zar ti nisi protiv toga da se takav terorizam prekine i da su svi ljudi na ovoj predivnoj planeti slobodni. Hoćeš li mi osporiti, makar jedan, podatke iz ovog nabrajanja USA demokratskih principa ... Svi normalni ljudi se tom zlu moramo usprotiviti? Da li si ti normalna?

Pogledajte prilog 1257101
Pazi, ovi se pale na tu listu bombardovanja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back