Agafja
Buduća legenda
- Poruka
- 25.268
Slava geroju!Glupstva
Još jednog ukrofila moderatorski Geran dohvatio....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slava geroju!Glupstva
Upravo tako, a ono šest sati, zvoni budilica.
Ponavlja se zvonjava budilice.i na radiju se čuje : Waršava odjebala Bajdena upišanka i ide ka jedinstvu sa Rusijom
Nedužan traktor stradao
Sad znaš kako je Putinu.
Od uroda krumpira.Koje prihode ?![]()
Tu treba obojiti i naše susjede.
Треба ми микроскопска Ћеткица за тоTu treba obojiti i naše susjede.
A da sam Zelenski, prihvatio bih sve osim petog. O tom petom bi se valjalo diskutovati.Da sam Putin moji uslovi bi bili:
1. Priznanje aneksije Krima, zauzvrat napuštanje Nikolajevske i Harkovske oblasti;
2. Ukrajini se zabranjuje mornarica i prisustvo strane mornarice u morima, a zauzvrat se napušta Zaporoška oblast;
3. Razmena svih zarobljenika i opšta amnestija za sve na obe strane;
4. Normalan dotok vode na Krimu i stvaranje demilitarizovane zone od 100km gde Ukrajina ne sme da drži nikakvu vojsku niti naoružanje, zauzvrat napušta se Hersonska oblast;
5. Donjecka, Luganska, Hersonska i Zaporoška oblast postaju Republika Novorusija u sastavu Ukrajine, a zauzvrat se ruska vojska povlači i iz Donjecka i iz Luganska. Ukrajina nema pravo da drži vojsku, već samo policiju na prostoru Novorusije i Novorusija je u unutrašnjoj politici potpuno samostalna.
I da je bilo nista ne bi uradili. Gledam Francuzi se uskomesali na forumima. Neki trljaju ruke cekaju aktiviranje petog clana da uniste Rusiju.Nije bilo nikakvih raketa - sumnja se da su dotični švercovali azotno đubrivo iz Ukrajine ili Belorusije, a ono može da eksplodira kao dinamit. Oni koji su se pravili da ne vide šta se dešavalo naravno više vole da su “ruske rakete” nego da se sazna da tamo cveta ratno profiterstvo.
Pentagon uopšte ne dopušta da je bilo nekih raketa.
Zato barem imaju struje!Sneg poceo da pada u Kijevu. Sledece nedelje bice -8C
navijam da poljaci budu toliko glupi i da predju ukropsku granicu pa da ih rusi sprze
Uzvratili su...oštrim saopštenjima.Rusija roknula Nato državu
Da vidimo hoće li hrabri nato uzvratiti ili će izdati oštro saopštenje![]()