Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Što ćeš, starost dementnost.

biden-thin-air-handshake.gif

Da sam Putin moji uslovi bi bili:

1. Priznanje aneksije Krima, zauzvrat napuštanje Nikolajevske i Harkovske oblasti;
2. Ukrajini se zabranjuje mornarica i prisustvo strane mornarice u morima, a zauzvrat se napušta Zaporoška oblast;
3. Razmena svih zarobljenika i opšta amnestija za sve na obe strane;
4. Normalan dotok vode na Krimu i stvaranje demilitarizovane zone od 100km gde Ukrajina ne sme da drži nikakvu vojsku niti naoružanje, zauzvrat napušta se Hersonska oblast;
5. Donjecka, Luganska, Hersonska i Zaporoška oblast postaju Republika Novorusija u sastavu Ukrajine, a zauzvrat se ruska vojska povlači i iz Donjecka i iz Luganska. Ukrajina nema pravo da drži vojsku, već samo policiju na prostoru Novorusije i Novorusija je u unutrašnjoj politici potpuno samostalna.
A da sam Zelenski, prihvatio bih sve osim petog. O tom petom bi se valjalo diskutovati.

Nije bilo nikakvih raketa - sumnja se da su dotični švercovali azotno đubrivo iz Ukrajine ili Belorusije, a ono može da eksplodira kao dinamit. Oni koji su se pravili da ne vide šta se dešavalo naravno više vole da su “ruske rakete” nego da se sazna da tamo cveta ratno profiterstvo.

Pentagon uopšte ne dopušta da je bilo nekih raketa.
I da je bilo nista ne bi uradili. Gledam Francuzi se uskomesali na forumima. Neki trljaju ruke cekaju aktiviranje petog clana da uniste Rusiju.
Ubedjeni su u svoju vojnu superiornost ali zeza ih to pravilo :hahaha:

Mariusz Gierszewski, novinar poljskog radija ZET koji je prvobitno napisao da su zalutale ruske rakete pogodile Poljsku, objavio je na Twitteru vijest da su ostaci oborene rakete vjerojatno pogodili istočnu Poljsku.

‘Moji izvori u službama kažu da je ono što je pogodilo Przewowo najvjerojatnije ostaci rakete koju su oborile oružane snage Ukrajine‘, napisao je na Twitteru.

Упозориле га службе да не пише глупости.

Прпа

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back