- Poruka
- 18.989
Potvrđeno iz CIAJesi sigurna?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potvrđeno iz CIAJesi sigurna?
Pa moja prognoza je u anketi, tako da nema skrivanja. Odlučna ukrajinska pobeda podrazumeva povratak Krima. Sad, u narednih 5 ili 10 godina, pitanje je. Uostalom, objasni ti nama, zašto je moguće bežanje iz Hersona a nije moguće bežanje sa Krima? Je li je (formalno-pravno) Herson manje Rusija, nego što je Krim?Dakle ti tvrdiš da će Ukrajina vratiti Krim?Napiši prognozu onda ne budi sisa.Ja za razliku od tebe nemam problem napisati šta mislim da će se desiti a naravno da smo svi mi ovdje amateri u prognozi.Ja sam takodje priznajem neke postove generala stratega snimio jer će biti dobra sprdnja kada dodje vrijeme.![]()
Nije to nekakav definisani princip, ne može ga svako realizovati kao što ne bi ni Albanci da nisu imali pomoć znamo svi koga.Medjutim pogledaj pažljivo ko je okupio proruski narod u Donbasu, ko ih je vodio?Znam ja odlično zašto pišem gradjanski rat.Da li je Rusija pomogla u svemu?Naravno da jeste kao što je Nato podržao svoje igrače.Domaći Ukrajinci prorusi su 2014 ginuli protiv na brzinu prikupljenih jedinica sa zapada.Zato Lavov i Donjeck nikada više neće biti u istoj državi.Pala je opasna bratska krv daleko pre februara 2022.Razumem, ali napisao si da je gradjanski rat u Donbasu poceo 2014e
To je laznjak
2014 se desila oruzana okupacija dela teritorije clanice UN od strane Ruskog okupatora
To je izazvalo nagli porast netolerancije prema ruskom zivlju u vec slozenim politickim uslovima i to je pokrenulo oruzane sukobe
Pre toga je bilo politicki, ruska okupacija je izazvala oruzane sukobe
Mogli bi da baljezgamo sta bi bilo da je bilo, sta bi bilo da nije bilo ruske okupacije, ali tako jeste bilo u praksi. To je jedina linija istorije zapisana zauvek, to je jedino merodavno.
Zivi i na severu CG brdo Srba, sta treba, izvesti okupaciju, organizovati referendum i uzeti Belo Polje, ili na Kosovu Kosovsku Mitrovicu?
Ti kazes da je to prirodno.
Onda je prirodno da su Siptari uzeli Kosovo.
Kosovo je onda po tebi potpuno prirodno nezavisno i priznajes to ovim principom koji si opisao u svom postu.
Skrenuli Ukrainski PVOa mozda je to slucajno
sta seru Estonci koji ***** ne umiju pusku da drze u ruke“Estonia is ready to defend every inch of NATO territory,” the Estonian Ministry of Foreign Affairs commented
Najveca muda u NATO
Хируршки прецизно силовање је оправдано... Мучно читати ова твоја списанија Сизифе, мучно.
Znaci zalutala PVO kako je i pretpostavljenoPrve dve slike ostaci S300 od pre a u donjem desnom vecerasnja.
To je bilo zezanje, jako si naivan i kao takav plodno tle za lažne vesti.@Sizif radi za CIA . Licno je priznao. U sediste CIA u Lengliju, Virdzinija ulaze samo zaposleni na platnom spisku. Zato ga razumi.
Brani covek svoje radno mesto
![]()
![]()
Vrlo jednostavno trenutno je Herson težak za branjenje dok je Krim leglo prorusa fanatika.Ne bi se proslavili Ukri da krenu na Krim jer ih tamo domaći ne podnose gotovo identično kao Lugansk i Donjeck.Pa moja prognoza je u anketi, tako da nema skrivanja. Odlučna ukrajinska pobeda podrazumeva povratak Krima. Sad, u narednih 5 ili 10 godina, pitanje je. Uostalom, objasni ti nama, zašto je moguće bežanje iz Hersona a nije moguće bežanje sa Krima? Je li je (formalno-pravno) Herson manje Rusija, nego što je Krim?
Zelenski je trebao da ugasi sve prihode Putinu jos u februaru. To mu je velika greska
a zasto poljsku sta im je poljska kriva sad?Rusi imaju toliko raketa da su počeli da kokaju i Poljsku.![]()
Neeeeeeeeee.......Jedva cekam 3 svetski rat da sve ide u pic***ku lijepu mateirnu!!!
da li je blizu konacan reset i rat?
Da li ce se koristiti nuklearke?
sta kazu na Balkan Infu??
Nema napada na Poljsku, al odlicno ako daju josPrvi odgovor Amera na napad na Poljsku:
U međuvremenu je Bijela kuća zatražila od Kongresa dodatnih 37,7 milijardi dolara pomoći Ukrajini.
️
Министарство одбране Русије:
Изјаве пољских медија и званичника о наводном паду „руских“ пројектила у рејон насеља Пшеводув намерна су провокација у циљу ескалације ситуације.
Руским средствима уништења нису извршени никакви удари на циљеве у близини украјинско-пољске државне границе.
Фрагменти које су пољски медији објавили са лица места у селу Прзеводув немају никакве везе са руским оружјем.
Ustaske nato botine, razne bosnje, baba sere, portiri i klozetari, po hiljaditi put sire laz i dezinformaciju.