gost 336946
Elita
- Poruka
- 23.437
Rekoh ja da teba rokati logistički hab u Poljskoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustaski pvo vrv. Roknuli su i zgradu u Kijevu.. amateri nasmrkani
Sa tebe moze da predje svasta... a nista od toga nije lepotaA bad luck.
Ljepota nije prelazna.
Mi volimo divlju prirodu i šetamo sibirskim prostranstvima.Prosetala bi i ti do Hersona, ali se bojis. Isto ko i tvoj idol putin, ni on nije smeo u Herson. Niti u Donjeck, nigde iz Kremlja.
Jel ti lakse kad se lazes?Ustaski pvo vrv. Roknuli su i zgradu u Kijevu.. amateri nasmrkani
Ideeee.. samo ce pogoditi negde u poljanu bezveze...
Mozda, umotana ko paket, zuta traka preko ociju, a kod Zolkina dajes intervju...Mi volimo divlju prirodu i šetamo sibirskim prostranstvima.
Na crnomorsku ću obalu kad dođe ljeto.
Nešto drugo bi bilo bolje…Idi kenjaj u septicku, za bolje nisi. Jade.
I sad mi reci, kako to dobija rat?Hoce hoce....zato Kijev nema struje a ni vode....padaju rakete u poljanu bezveze.
Plivaj sinko.
Sindrom Ukro-tešenja prešao na navijače.ttgttyEvo kad sad ja govorio prije par mjeseci da će ruskoj artiljeriji cijevi otići vrlo brzo, uslijed prekomjernog korištenja..evo sada i Rusi to sami priznaju...
A sta mislis, ako se ispostave da imaju?Da vidimo sada da li Poljaci imaju mooda da udju na zapad Ukrajine. Ili ce nastaviti da se qurobecaju na Tviteru.
Ima se dojava da su neke zgrade pogodjonje od ukrainske PVO
Toliko o njihovoj preciznosti
Precizno rusko oružje, profulali državu bokte, sad zamisli koje su katastrofe po Ukrajini, koliko ciljeva je profulano ovako.
Kako te trujem? Ničim te ponudila nisam?Od cega? Od tebe koji podrzavas paraginu pionirku ili zbog nje koja je nacista a moze da truje ovuda? Necu, ne boj se.
I sad zamisli koliko moraš biti priglup, da misliš da će pogođena raketa pogoditi svoj ciljIdeeee.. samo ce pogoditi negde u poljanu bezveze...
To sam pisao prije nekih vremena i objašnjavao nekima. Da je samo do toga ne bi Rusi napuštali branu i njeno šire područje pa čak i sami prijetili dizanjem brane u zrak.Povlače se zbog vode jer je ta obala niža i povlače se do granice dokle može dopreti voda u slučaju pucanja brane
Ali ti nemaš te kapacitete da shvatiš i do tvog mozga čak ništa ne može dopreti
Znači sprema se šta ????
Od tebe nista ne bi ni uzeo.Kako te trujem? Ničim te ponudila nisam?
Riječ je o gradu na granici sa Ukrajinom. Vjerovatno su skrenule s kursa prilikom gadjanja Lavova. To nije nista neobicno.Precizno rusko oružje, profulali državu bokte, sad zamisli koje su katastrofe po Ukrajini, koliko ciljeva je profulano ovako.
Koliko vojski na svijetu se ovako osramotilo? Je li se desilo ikad? Profulati državu... Buahahahahahaahahahahahaahahha.
Pa rusofilija nema pamet. Samo teznju...I sad zamisli koliko moraš biti priglup, da misliš da će pogođena raketa pogoditi svoj cilj![]()
Samo ce biti zanimljivo kad zbog toga ukri dobiju one malo kvalitetnije raketice...Riječ je o gradu na granici sa Ukrajinom. Vjerovatno su skrenule s kursa prilikom gadjanja Lavova. To nije nista neobicno.
Poanta je da su se Rusi morali povući sa ukrajinskog državnog teritorija zbog djelovanja ukrajinske vojske...Racionalizacija. Osećaš da Ukri gube i nemaju snage. Lepo se videlo da kod Hersona nisu mogli ni da spreče Ruse da se povuku bez gubitaka.