Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Има ли иједан град у минијатурној Украјини по којем не падају руске ракете којих више немају?

Screenshot_20221114_193803_com.google.android.googlequicksearchbox_edit_251643483644935.jpg

-,
Nije mi poznato da je ta posjeta u planu. Ako da, to znači ono sto sam napisa prije neki dan.
Da je USA riskmanagement matematicki ubitacno utvrdio da je posrnuće njihovog bivstvovanja neminovnoako ne korigiraju navigaciju svoje politike prema Rusiji. Te analize traju jer se uzimaju za nevjerovati kakve li sve ne parametre u obzir da bi se sve muguće saznanje dobilo. Od raspoloženja prosječnog gradjanina Sibira preko dotoka kako sirovina za proizvodnju oružja tako i proizvodnju hrane... Kad im program javi rezultat, da će sledećih 100tinak godina Rusija postojati moćnija, da će budući programi Rusije njene odbrane biti posebno opasni za njene neprijatelje, da će Rusija njenom tvrdogalvošću pokrenuti socijalni, politički i ekonomski preokret, na planeti i pomoći slabima.. dolazi do nužnog približavanja.

Zapad umislio Moskva će pokleknuti jer je Vašington zabranio da joj se prodaje: Prada, Daimler Benz, Lindt čokolada, Signal pasta za zube,... naravno da su već u startu ukalkulirali da će sve posledice ruske kontre samo njeni EU vazali snositi. Upućena USA administracija je naravno od početka znala da sve te "silne" sankcije protiv Rusije neće imati efekta i da su očekivani zemljotresni uticaji na Ruskinje i Ruse da masovnim protestima skinu Vladimira Vladimiroviča,.. samo PR bajke. Prije objavljivanja paketa sankcija USA je u strogoj tajnosti sastavio tim de lux bankara koji će ka UKR prividno usmjeren milijarde $ po potrebi kanalizirati... Mislim da je Lori B. napisa da se povijest ponavlja. Naravno da se ponavlja. Može joj biti pored toliko analfebata.

-. poz. Aga:) fja

-.
Navodno se planira do kraja ovog mjeseca.

Ti mislis da sam blesav...ti zalis ukrajinski narod sto ispsta zbog " budala " kojih budala? Onih sto su stali pred nepobedivu rusku armiju koja je skupljena doslovno sa koca i konopca ... a ono tvoje general zima nema grijanja nemaju struje ...zalis ti kepeca iz kremlja sto je zagrizo sto ne moze pregrist.
Znas i sam iz iskustva svako ko je branio svoj narod na tudjoj zemlji nestalo je i njega i naroda!
A russjia ce sve to da plati a zajedno sa njom i taj " narod " kojeg kepec kao brani, vidili smo u Hersonu sto ga odbrani!
Lajete o fasizmu a vamo ste najveci fasisti a fasiti ste po tome sto ukrajince nazivate svakavim imenima , negirate im naciju negirate zemlju, za vas su stakori kao da ste prepisivali od Gebellsa njegove govore!
Pu pljuc i hrak!
Zašto da ih neko žali? Pa oni iz Malorusije su takvi nacionalisti da je strašno, a iz Galicije, to je već jezivo.

Ti mislis da sam blesav...ti zalis ukrajinski narod sto ispsta zbog " budala " kojih budala? Onih sto su stali pred nepobedivu rusku armiju koja je skupljena doslovno sa koca i konopca ... a ono tvoje general zima nema grijanja nemaju struje ...zalis ti kepeca iz kremlja sto je zagrizo sto ne moze pregrist.
Znas i sam iz iskustva svako ko je branio svoj narod na tudjoj zemlji nestalo je i njega i naroda!
A russjia ce sve to da plati a zajedno sa njom i taj " narod " kojeg kepec kao brani, vidili smo u Hersonu sto ga odbrani!
Lajete o fasizmu a vamo ste najveci fasisti a fasiti ste po tome sto ukrajince nazivate svakavim imenima , negirate im naciju negirate zemlju, za vas su stakori kao da ste prepisivali od Gebellsa njegove govore!
Pu pljuc i hrak!
Da mislim da si blesav !!!!!
i ne čitam više od 2 reči od tvojih postova povraća mi se
Pa ovde se trpi tvoje lupatenje već godinu dana
Nalupetao si se i naružio i nas i ruse za sve pare
No šta očekivati od ljudi sa sniženim nivoom svesti :fdlan:

Pu pljuc i hrak!
Taj konac i konopac je oslobodio ogromnu teritoriju od NATO zloinaca, a vidimo da i ovih dana to uspešno radi. Neka se Bahmut spremi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back