- Poruka
- 65.398
Kako se to desilo, pitanje je, kad su toliko jaki.No, bitno da nema nacista u Ukrajini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako se to desilo, pitanje je, kad su toliko jaki.No, bitno da nema nacista u Ukrajini.
ma mitovic nema pojma ali ovaj momak pored njega je vec druga prica ali ako ga vec uporedjujes vidis da se fura na elona muskaMitrović - srpski Rogozin.
Znači ostaješ pri priči iz 2015. da se "menja odnos snaga u svetu," iako je Zelenski u međuvremenu napao Rusiju uspešnoPa da, ali Bajden je baldisao u međuvremenu.
Rusi su ko neke ulične tetkice, dođu se nekome kurčit ispred kuće, dobiju plesku preko labrnje pokupe se odma, onda sa 50 metara udaljenosti te krenu gađat kamenjem. Upravo ovo rade u Ukrajini.
A botoksirani je mnogo mladji? I ne znam zasto bi mene zanimala ta tvoja teorija? Ja ne delim tvoja interesovanja..Fun fact: Bajdenu se danas ne diže a nije ni 1999.
Bravo, upravo to treba da trosis. Sto vise to bolje...
Pitanje je kako ih nema?Kako se to desilo, pitanje je, kad su toliko jaki.
I sta to menja? Na frontu boljsevici ne mogu nista. A samo se to broji u ratu. Struja? O tome smo vec raspravljali, taj narod nije svilen, znace da se snadje. Ali ruske boljsevike nece da trpi.
-,TOP TEMA
Victoria Nuland posjetit će Moskvu? Što to može značiti?
Ukrajinu USA ostavlja na cjedilu ili ih cijede i dalje?
Moderatorska funkcija me sprečava da govorim o tvojim interesovanjima.A botoksirani je mnogo mladji? I ne znam zasto bi mene zanimala ta tvoja teorija? Ja ne delim tvoja interesovanja..
@AgafjaMogla si i ti za njima... ne vratila se...
Bravo, upravo to treba da trosis. Sto vise to bolje...
Sme po istom zakon po kojem je NATO napao SRJ. Na žalost.Našao sam svašta na Google-u, pa to opet ne znači da Putin sme zbog toga da napadne Japan.
Mašala , sa srećomZaradio sam mnogo, izvadio x4 od uloženog i ostavio još više. Nema to veze sa ovim što pišem.
Neces to doziveti.. nego kako ruska beda bezi iz rusije? Nema ni koferce!znaće da se snađe naravno...koferče u ruke pa preko grane,
ionda baćuške udaraju tepih natenane
Das ostavku pa pricas sta zelisModeratorska funkcija me sprečava da govorim o tvojim interesovanjima.![]()
Neces to doziveti.. nego kako ruska beda bezi iz rusije? Nema ni koferce!
Znam, video sam mnoge ruske POW umotane u paket zutom trakom.. placu...a i sa metkovi slabo stoje![]()
Nemaju Rusi hrane, poluprazne police.a i sa metkovi slabo stoje![]()
Или се добро зајебаваш (тролујеш) или је нешто друго у питању али тврдња није истинита.Drina se na truskom kaže Dnjepar.
Tako Sergej Petrovič uzviknu "Kазуи стрина где е Дњепр!" pre neki dan.
Kurili su im na dohvat ruke, a i Hirošimu zaboravili.Našao sam svašta na Google-u, pa to opet ne znači da Putin sme zbog toga da napadne Japan.
Nemaju Rusi hrane, poluprazne police.
![]()
Mislim na Ruse u Berlinu
https://jordantimes.com/sites/default/files/styles/news_inner/public/Germany_9.png?itok=GlAjWLWG