Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rusi su ko neke ulične tetkice, dođu se nekome kurčit ispred kuće, dobiju plesku preko labrnje pokupe se odma, onda sa 50 metara udaljenosti te krenu gađat kamenjem. Upravo ovo rade u Ukrajini.
1668533791199.png

Ocekujem u narednim danima brutalno rokanje do totalnnog unistenje elektromreze i blokade vodovoda i kanalizacije. Cudi me da i dalje ne gadjaju rafinerije, to je trebalo biti izrokano jos pre 2-3 meseca. U svakom slucaju bice smrzavanja i velikih talasa izbeglica.
Nadam se da Djereral Surovikin nece da izneveri.

• Podržavam
Reactions: iig
TOP TEMA

Victoria Nuland posjetit će Moskvu? Što to može značiti?​

Ukrajinu USA ostavlja na cjedilu ili ih cijede i dalje?
-,
Nije mi poznato da je ta posjeta u planu. Ako da, to znači ono sto sam napisa prije neki dan.
Da je USA riskmanagement matematicki ubitacno utvrdio da je posrnuće njihovog bivstvovanja neminovnoako ne korigiraju navigaciju svoje politike prema Rusiji. Te analize traju jer se uzimaju za nevjerovati kakve li sve ne parametre u obzir da bi se sve muguće saznanje dobilo. Od raspoloženja prosječnog gradjanina Sibira preko dotoka kako sirovina za proizvodnju oružja tako i proizvodnju hrane... Kad im program javi rezultat, da će sledećih 100tinak godina Rusija postojati moćnija, da će budući programi Rusije njene odbrane biti posebno opasni za njene neprijatelje, da će Rusija njenom tvrdogalvošću pokrenuti socijalni, politički i ekonomski preokret, na planeti i pomoći slabima.. dolazi do nužnog približavanja.

Zapad umislio Moskva će pokleknuti jer je Vašington zabranio da joj se prodaje: Prada, Daimler Benz, Lindt čokolada, Signal pasta za zube,... naravno da su već u startu ukalkulirali da će sve posledice ruske kontre samo njeni EU vazali snositi. Upućena USA administracija je naravno od početka znala da sve te "silne" sankcije protiv Rusije neće imati efekta i da su očekivani zemljotresni uticaji na Ruskinje i Ruse da masovnim protestima skinu Vladimira Vladimiroviča,.. samo PR bajke. Prije objavljivanja paketa sankcija USA je u strogoj tajnosti sastavio tim de lux bankara koji će ka UKR prividno usmjeren milijarde $ po potrebi kanalizirati... Mislim da je Lori B. napisa da se povijest ponavlja. Naravno da se ponavlja. Može joj biti pored toliko analfebata.

-. poz. Aga:) fja

-.

Ne znam koliko je ovo realan broj, ali je vođena ozbiljna bitka, koju su dobil Rusi:

Ukrainian Army Lost Up To 1,400 Servicemen In Battle For Pavlovka In Ugledar Region – Russian MoD​

On November 15, the Russian Ministry of Defense revealed Ukrainian losses during the battle for Pavlovka located south of Ugledar. Russian troops destroyed up to 1,400 Ukrainian servicemen. The AFU also suffered material losses, including two Su-25 aircraft, an Mi-8 helicopter, 12 tanks, 27 infantry fighting vehicles, six artillery pieces, including two US-made M777 artillery systems.

On November 13, the Russian Ministry of Defence officially confirmed Russian control of the village of Pavlovka. today, Russian-led forces continue the mop up operation on the southern outskirts of the town of Ugledar.

Hrvatska pomoć braći Ukrajincima:mafijas:...Donacija 14 helikoptera Mi-8 i Mi-8 MTV 1 Ukrajini razumna je i racionalna odluka Ministarstva obrane koju bi uskoro trebala potvrditi i hrvatska Vlada

Pametna odluka ionako im resursi istječu za koju godinu, zauzvrat dobijamo dodatne Black Hawkove

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back