Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači @veliki krang je preživio pad Hersona. Dobro je, uh ... Brinuo sam :roll:

A gde si ti inače mene video da brinem o ratu u Ukrajini? :lol: Uopšte ne raspravljam na temama povezanim sa time, jer su uglavnom prepucavanja u pitanju, a konačni rezultat ne dolazi u pitanje, to jest nacisti su već mrtvi :whistling: Evo i sad, nisam uopšte registrovao da je ovo tema o ratu u Ukrajini, nego sam mislio da si me pomenuo na temi o političkoj situaciji u Crnoj Gori. Izvinjavam se na upadu, nastavi da misliš kako Ukrajina ima šanse da preživi :kafa:

nećete razbojnici
1668197178655.png
:maramica::maramica:

Evo i sad, nisam uopšte registrovao da je ovo tema o ratu u Ukrajini, nego sam mislio da si me pomenuo na temi o političkoj situaciji u Crnoj Gori.
Pa i jesam tamo, ali izbrisah i prebacih ovdje, nije u redu tamo da raspravljamo o tome. Ja te uglavnom pamtim sa ove teme :) Neće Rusi moći kako su zamislili, izbrukali su se. Mada naravno da ni Ukrajina, bez obzira na trenutne uspjehe neće moći ostvariti apsolutnu pobjedu, na kraju će sjesti za pregovarački sto pod pritiskom zapada. Ali svaka im čast, odbranili su državu i zaslužili je debelo 👍 Ali kako god da bude pozdrav 🖐

To su Ukrajinci zauzeli i Beograd su ti oslobodili, nikakvi Rusi. Ukrajinci zapamti.
Stvarno se dokazuje da onaj ko ne zna nema ni srama. Nije strašno neznati ali je strašno tvrditi nešto da jeste što nije i što ne znaš a opet ti je na dva klika na netu.
Za tvoju i informaciju svim budalama jeste da je 4. mehanizovani korpus te delovi 64 i 75 streljačkog korpusa oslobodili beograd (iz sastava trećeg ukrajinskog fronta). Ratni put tog 4, mehanizovanog korpusda imaš na netu ali većinski je Rusi. Kao još jedan primer ko je oslobađao BG jeste i orah koji se nalazi na Avali u Belom Potoku, ispao iz džepa/ranca nekom crvenoarmejcu, u pitanju je kavkaski orah...ergo, pripadnik crvene armije i 3. ukr fronta je bio sa Kavkaza...ako ne veruješ, pitaj nekog ko zna.
P.S. nemoj molim te više da lupaš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back