Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadam se da gledate snimke, kako s dočekuje Ukrajinska vojska u Hersonu? I to od ljudi, koji su 104% glasali za priključenje Hersona Rusiji. A to još nije sve, nego se to događa u praznom!!! Hersonu. Mora da sam popio malo previše danas, na našu novu godinu...
p.s. za one koji ne znate, danas je Sveti Martin, danas se jede guska i otvara se burad sa novim vinom...

Stjeran u cosak, pomutio se vidi?
Од кога, од још једног сајбер кроасанског шупљоглавца?
Идеш и ти у кавез са осталим стадом из кроасаније. Не знам зашто сам те и до сада трпео.
Засмрдели сте цео форум ретардираним коментарима и патолошком мржњом.
Имате ли ви форуме у тој васшој кифли? Јбт, запатили сте се као жохари!

Kaznjivo je u Rusii danas reci da Ruska vojska treba da se povuce sa teritorije koja je deo RF iz ugla drzave, a opet kaznjivo je i reci da vojska ne treba da se povuce sa te teritorije i protiviti se odlukama vojske.... Dakle paradoks je uopste o tome imati misljenje kao gradjanin Rusije...Realno...
Samo dokaz u koju kaljužu od države se pretvorila Rusija.

Da, grad je sad sam po sebi cilj, gdje god padne, pala je na cilj...ne trebaju im ni koordinate, samo namjeste elevaciju da prebace rijeku...sto ne znaci da ce tako stalno raditi, jednostavno imaju i tu mogucnost...da li je tvom mozgu ista blize ova ocigledna i logicna cinjenica...

Smetnuo si s uma da je oslobađanjem Hersona čak i Kerčki most u dometu gospode ATAMCS i HIMARS

Превише ми је то. Немогуће да су толико сакати и да им се то догодило. Дословно су се повукли из Херсона да не би трпели губитке, ако су изгубили целу бригаду и онемогућили јој повлачење то је највећи фијаско у рату.
Poprilično je to područje, ne bi me začudilo da se pokaže istinito.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back