stugots
Čovek
- Poruka
- 37.310
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako veruješ Tabaku Bonaparti, možda. Samo šta će vaši Ukri kad počne prepad između Sumija i Harkova?Dogodine, ako se ovi trendovi nastave to je realan scenarij a to je da Ukrajinci napadnu Melitopolj, prodru prema Krimu i uđu na Krim. Trendovi su ubrzano naoružavanje Ukrajinaca i truljenje ruske vojske koja je izgleda potrošila ono najbolje što je imala. Govorim o narednih 12-14 mjeseci. A na čemu sam? Momentalno desert nakon ručka. Šećer.
Surovikin je izjavio da je Ukrajina u mjesecu oktobru izgubila 12 000 vojnika...to je cifra jedne jake, mocne brigade....mislim da Ukri jako skupo placaju svoje uspjehe, a ceh ce biti ispostavljen kad-tad....A @Casual Observer se tako trudi da nama objasni kako Rusima ide odlično...
Možeš da lupetaš do zime.Svratio sam samo da vidim da li je @Тихи dobro? Nemojte mnogo da mi ga nervirate, ima svoje muke dosta. Daleko je Lisabon![]()
Moжеш да нам ....! Поклонићу ти јастуче за колена!То кад покрену оне набријане прекаљене борце што чекају на полазим линијама у твом граду и турирају стаљиново гвожђе?
Припремај се ти за транзицију.
Вас обожаваоце овог бољшевичког накота из кремља прве треба запослити да копате руде(ручно)за америчке компаније по сибиру.
Ne može bez USAF-a nikako. Da li sme u CRO da se javno puta šta se dešavalo kad ste krenuli na Bankaluku pa došli Orlovi VJ da malo srede stvar? Koliko je tad haubica (na koje se ponosite i danas) otišlo kod đavola sa sve posadama?Alternativno se moze neprijatelja natjerati u bezglavu bezaniju (i pobijediti usput), sto je demonstrirano na ovim prostorima
Jesu, ali idu istocnom stranom, preko azije, amerike, zapadne i sredisnje europe. Takvo lukavstvo nitko ne ocekuje !Kakva je situacija? Jesu li Rusi pokrenuli ofenzivu na ušće Dunava?
Donjeck.Šta će biti sledeći cilj oslobodilačke AFU?
Ja mislim Melitopolj.
baš je Vučiću dobro ostario ovaj video
Sve se svodi na odnos ulozenog i dobivenog.Ali pazi likove, Ukrajina pobedila a izgubili teritoriju kao dve Srbje.![]()
Kao Hanibal slonovima kroz Alpe?Jesu, ali idu istocnom stranom, preko azije, amerike, zapadne i sredisnje europe. Takvo lukavstvo nitko ne ocekuje !
Nismo rekli da je kraj rata, nego ste samo nalupani u još jednoj bici.Ali pazi likove, Ukrajina pobedila a izgubili teritoriju kao dve Srbje.![]()
Moжеш да нам ....! Поклонићу ти јастуче за колена!
Ускоро ћу те питати, да ли да ти мењам јастуче!
Šta Vučić predvidi računaj da će biti kontra, isto ko i Tixi![]()
Jos jedan petokolonas odletio ...
Imate jako mnogo L-ova (gubitaka):Sve se svodi na odnos ulozenog i dobivenog.
Da mi je neko pre pocetka SVO rekao da ce Rusi zauzeti Novu Kakovku i kanal koji Krim snabdeva vodom kao i ondasnje granice DNR i LNR ja bih rekao da je to puna kapa za Ruse, ovako sa trenutnom situacijum i ulozenim u sukob su na granici da se sve ovo smatra neuspehom, zato sto su ocigledno potisnuti na vise frontova, zato sto su previse iskrvarili i zato sto ce imati NATO tvrdjavu na samoj granici.
Прогутај муву па да имаш бар мало мозга у стомаку пошто га у глави немаш.Пушићеш итекако само ћеш да промениш господара(бољшевички башибозук за говедара меричог).
До тада турирај стаљинов транспортер и пали га на сваких 30мин да ти мраз не испразни акумулаторе или смрзне нафта док чекаш нову генијалну стратегију из централе КП РФ!