Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LET THAT SINK IN

20220518_014355.jpg

Dogodine, ako se ovi trendovi nastave to je realan scenarij a to je da Ukrajinci napadnu Melitopolj, prodru prema Krimu i uđu na Krim. Trendovi su ubrzano naoružavanje Ukrajinaca i truljenje ruske vojske koja je izgleda potrošila ono najbolje što je imala. Govorim o narednih 12-14 mjeseci. A na čemu sam? Momentalno desert nakon ručka. Šećer.
Ako veruješ Tabaku Bonaparti, možda. Samo šta će vaši Ukri kad počne prepad između Sumija i Harkova?

Virtuelna stvarnost je lepa, samo da bi to potrajalo - ovo je verbatim izjava Napoleonove majke. Mudra žena.

То кад покрену оне набријане прекаљене борце што чекају на полазим линијама у твом граду и турирају стаљиново гвожђе?

Припремај се ти за транзицију.

Вас обожаваоце овог бољшевичког накота из кремља прве треба запослити да копате руде(ручно)за америчке компаније по сибиру.
Moжеш да нам ....! Поклонићу ти јастуче за колена!
Ускоро ћу те питати, да ли да ти мењам јастуче!

Alternativno se moze neprijatelja natjerati u bezglavu bezaniju (i pobijediti usput), sto je demonstrirano na ovim prostorima
Ne može bez USAF-a nikako. Da li sme u CRO da se javno puta šta se dešavalo kad ste krenuli na Bankaluku pa došli Orlovi VJ da malo srede stvar? Koliko je tad haubica (na koje se ponosite i danas) otišlo kod đavola sa sve posadama?

Pošto stalno tražite revanš, dobićete ga. Tad EU nema baš ništa da vidi jer će čekati da im Kina potvrdi trgovinske povlastice.

Ali pazi likove, Ukrajina pobedila a izgubili teritoriju kao dve Srbje. :mrgreen:
Sve se svodi na odnos ulozenog i dobivenog.

Da mi je neko pre pocetka SVO rekao da ce Rusi zauzeti Novu Kakovku i kanal koji Krim snabdeva vodom kao i ondasnje granice DNR i LNR ja bih rekao da je to puna kapa za Ruse, ovako sa trenutnom situacijum i ulozenim u sukob su na granici da se sve ovo smatra neuspehom, zato sto su ocigledno potisnuti na vise frontova, zato sto su previse iskrvarili i zato sto ce imati NATO tvrdjavu na samoj granici.

Moжеш да нам ....! Поклонићу ти јастуче за колена!
Ускоро ћу те питати, да ли да ти мењам јастуче!

Пушићеш итекако само ћеш да промениш господара(бољшевички башибозук за говедара меричог).
До тада турирај стаљинов транспортер и пали га на сваких 30мин да ти мраз не испразни акумулаторе или смрзне нафта док чекаш нову генијалну стратегију из централе КП РФ!

Sve se svodi na odnos ulozenog i dobivenog.

Da mi je neko pre pocetka SVO rekao da ce Rusi zauzeti Novu Kakovku i kanal koji Krim snabdeva vodom kao i ondasnje granice DNR i LNR ja bih rekao da je to puna kapa za Ruse, ovako sa trenutnom situacijum i ulozenim u sukob su na granici da se sve ovo smatra neuspehom, zato sto su ocigledno potisnuti na vise frontova, zato sto su previse iskrvarili i zato sto ce imati NATO tvrdjavu na samoj granici.
Imate jako mnogo L-ova (gubitaka):
  1. Pravedne sankcije zavedene su protiv ruskog naroda zauvek
  2. pokazano je da je vaša vojska slaba
  3. nemate izlaz iz daljeg krvarenja i degradacije iste, a što sve vodi do konačnog nestanka rusije

Mene jucer popljuvase kad sam rekao da ce se danas u Hersonu vijoriti ukrajinske zastave.
Nikakva ruska maskirovka, nikakva lukava taktoka vec povlacenje pred jacim protivnikom.
Pametan potez jer su svjesni razlike u kvaliteti dvije vojske. Rusi se nadaju da ce sirina Dnjepra na tom podrucju sprijeciti Ukrajince za daljnji prodor ka Krimu, ali grijese.
I kao sto sve drugo smotano rade u ratu, ni onaj most nisu digli u zrak kako Bog zapovjeda vec tih par metara duzine da Ukrajinci mogu staviti pontonac preko.
To im uopce nece biti problem, jer poznavajuci Ruse nece im ni na pamet pasti gadjati most dok ga Ukrajinska vojska bude prelazila.

Пушићеш итекако само ћеш да промениш господара(бољшевички башибозук за говедара меричог).
До тада турирај стаљинов транспортер и пали га на сваких 30мин да ти мраз не испразни акумулаторе или смрзне нафта док чекаш нову генијалну стратегију из централе КП РФ!
Прогутај муву па да имаш бар мало мозга у стомаку пошто га у глави немаш.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back