Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако је баце бациће на запад Украјине никако на исток.Толико луди нису :lol:
Међутим мени ово све више слути да је почела дипломатија напокон да шљака увелико.
Е сада ко ће шта извући и колико бум видјел.
Odjednom može da se pregovara i o teritoriji RF? Pa dobro, znači i Krim je upitan.

Ni Nutella ne ide ista na naše tržište a di nekaj značajnije. Mi smo za zapad smetlište.
A evo neko se na temi ponosi što je Ukrajincima NATO dao fensi uniforme da u njima poginu, dok ruske u poređenju s njima deluju jadno. To što Rusi ne šalju vojnike u kamikaze akcije kao što NATO troši Ukrajince kao snoplje - nema značaja. Slika u modernoj uniformi za Instagram je sve. Totalno poremećene vrednosti. Važno da je cool, fensi, "zapadno"...

Koliko su se Mađari i ostali bunili zbog nekvalitetne robe za istočno tržište koja se prodaje po istoj ceni kao ona na Zapadu i kako je to omalovažavanje ljudi iz bivših istočnih zemalja, a niko ih nije zarezivao ni 2%. Nama su nekad u Jugoslaviji prodavali robu istog kvaliteta (kozmetiku i slično). Više su nas cenili nego sad. :lol:

I onda ljudi "navijaju" za njih. Što ti je robovski mentalitet. Prihvataju kao normalno da su manje vredni od drugih.

Odjednom može da se pregovara i o teritoriji RF? Pa dobro, znači i Krim je upitan.
Не можемо знати шта се преговара на високом нивоу.Али дефинитивно се предпреговори одвијају испод стола.Почело је комешање.
Што не значи да је још све договорено и да неће у међувремену доћи до још веће ескалације.

Ево да ти наведем један класични примјер када је пробијен коридор 1992 и када су Хрвати враћени преко Саве на сјеверу БИХ, више на тој линији није опаљен ни *ебени метак а рат је трајао увелико на осталим дијеловима БИХ.Огроман фронт-природна граница.Све ствар договора, Хрвати су из правца Славонског Борда константо гранатирали сјевер РС, када су наши узвратили и засули Славонски Брод стиже понуда за обострано примирје.Природна граница са срушеним мостовима чини своје.

Poslednja izmena:
Ако је баце бациће на запад Украјине никако на исток.Толико луди нису :lol:
Међутим мени ово све више слути да је почела дипломатија напокон да шљака увелико.
Е сада ко ће шта извући и колико бум видјел.

Да је 'почела дипломатија да шљака', зашто би рушили мостове?
И, зашто би се, пред (замишљене) преговоре, Руси повлачили?

Русија није започела ову СВО да би заузела територије.
Нити се бори против Украјинаца.

može li karta Rusije bez Hersonske regije.Zahvaljujem
Ипак је већи дио регије под Русијом тако да...
1280px-Kherson_in_Ukraine.svg.png

Да је 'почела дипломатија да шљака', зашто би рушили мостове?
И, зашто би се, пред (замишљене) преговоре, Руси повлачили?

Русија није започела ову СВО да би заузела територије.
Нити се бори против Украјинаца.
Нико није рекао да је завршено али да би се дошло до примирја или неког Минска 3 ипак треба имати сигурне границе.
О овој природној граници се прича већ 3 мјесеца уназад.Ако је процјена команде да је тешко бранити овај појас тренутно преко Дњепра ја не видим разлог зашто ићи главом кроз зид.Свака допрема муниције је под ризиком јер су само скеле шљакале.Ја очекујем искрено да ће се овај правац за сада смирити јер ни једна страна нема оперативну моћ масовног преласка Дњепра.

Нико није рекао да је завршено али да би се дошло до примирја или неког Минска 3 ипак треба имати сигурне границе.
О овој природној граници се прича већ 3 мјесеца уназад.Ако је процјена команде да је тешко бранити овај појас тренутно преко Дњепра ја не видим разлог зашто ићи главом кроз зид.Свака допрема муниције је под ризиком јер су само скеле шљакале.Ја очекујем искрено да ће се овај правац за сада смирити јер ни једна страна нема оперативну моћ масовног преласка Дњепра.

Зашто би Руси желели Минск3 када ни прва два нису вредела пишљивог боба?

Humanitarna misija UN ulazi u Herson nakon povlačenja ruskih trupa.Oni bi trebalo da budu "plavi šlemovi" koji će pratiti bezbednost i red u Hersonu nakon povlačenja ruskih snaga iz grada. ?????

Ne deluje mi da je fotrgrafija snimljena u Ukrajini.

FhRPdvcWIAEFEqN

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back