Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.692
Opet manjak ukro zastava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet manjak ukro zastava.
Natocisti već osvojili Herson dok Rusi još nisu otišli iz njega. Ma šta Herson, već ste na KrimuRusofili vec poceli od gubitka Hersona pobjedu praviti...so typisch![]()
Nije dobro da tako brzo padnete, jer onda tvoj Vučić ne mora da uvodi sankcije.Natocisti već osvojili Herson dok Rusi još nisu otišli iz njega. Ma šta Herson, već ste na Krimu![]()
Postavite ako bude neko postavljanje Kolaboratora na štrik da se suše
U DonjeckuNatocisti već osvojili Herson dok Rusi još nisu otišli iz njega. Ma šta Herson, već ste na Krimu![]()
A tko te tjera? Ja te nisam zvao.Одскакући одакле си дошао. Нашао сам коме да објашњавам?
Ovi iz drugog vozila nemaju pojma šta se desilo , misle rakete ,dron ... pa pritisnuli gas po minskom poljuUkro ostavljaju svoje u minskom polju:

Pa opet pociva kod vas u miru.Sačuvaj me bože takvog državnika.
Paaa to gledaj ovako: nije lako pozderat sva goovna koja su izasrali pa pomalo kusajuAli koja je to razina samozavaravanja ja ne mogu vjerovati, kao da su slijepi kod zdravih očiju, ono, gleda i ne želi vidjeti šta se događa, ono, nevjerojatno, hipnoza neka šta li![]()
Pa i ako je vozač živ verovatno više neće seksati ženuVozac ubijen a eksplodiralo s guza, vozac najudaljeniji
Sitni problemi
Potrajaće.Sitni problemi
Srbinifo ili javio SPIRO ILI ZOKASOLEDAR I BAHMUT PRED PADOM, KIJEV SVAKOG MINUTA GUBI SVE VEĆI DEO ISTOKA! Rusi upali u oba grada, u Andrejevku neće ulaziti, SLEDI OPKOLJAVANJE
Ruska vojska i drugi korpus Donjecke Republike preuzeli su kontrolu nad istočnom polovinom Soledara. Jednim od tri uporišta posle čijeg pada će početi presudna bitka za mnogo veće i važnije gradove Kramatorsk i Slavjansk
Jadno se ovako hvaliti dok kolabira široka ruska fronta. Ispada da ti helikopteri samo pospješuju ukrajinsko napredovanje.
I u tom prilogu vidis simboliku njihove snage jer guraju svi skupa.Potrajaće.
Zima, pa sve ostale.I u tom prilogu vidis simboliku njihove snage jer guraju svi skupa.