Sta je ovo? Mapa uzbna po USA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je ovo? Mapa uzbna po USA?
Da li se neko seća bisera tadašnjeg šefa UK, valjda onog Kamerona? “Izbori u Venecueli nisu bili demokratski jer MI tako kažemo”. Jedini kriterijum “demokratije” je pokornost u izvršavanju naređenja.
Da li se neko seća bisera tadašnjeg šefa UK, valjda onog Kamerona? “Izbori u Venecueli nisu bili demokratski jer MI tako kažemo”. Jedini kriterijum “demokratije” je pokornost u izvršavanju naređenja.
Mozda u tvom selu krezuba raja tako razmislja ali ne u Lenjingradu, Berlinu, Bejrutu ili Alepu vec su stoicki podneli patnje i casno zavrsili ratovanje pobedom ili porazom ako se ne moze izbeci.sta lupas
imaju goriva jos...
kada nastupi stalni nestanak struje grejanja , kanalizacije ide evakuacija koju spremaju u kijevu radi potrebe
e onda ce te upitam dal ce se vozikaju
kad supak nema cime da se opere a gofanca gde ko stigne
uz sve to zima....
bez energetike se ne moze
vracaju se u kameno doba polako
elem, tada ce nemiri da svrgnu ove naciste s vlasti
To ti je tako u demokraciji..
dabome. kao na vašaru kada biraš kutiju šibica ispod koje je šibicar sakio kuglicu. demokratski biraš. a nikad nećeš izabrati pravu.To ti je tako u demokraciji..
Да додамо...lagano prelistavanje Moskovske štampe..
borbe na jugu..Rusi juče razvalili Ukrajince koji su pokušavali da se probiju kod Hersona.. ono.. baš ih odvalili
Iran će poslati neke rakete Rusima
Šon Pen svog Oskara poklonio Zelenskom.. uvek me nervirao taj mali pe... derčić
Javio se brat Jura sinoć... nije bio u Moskvi pa nije stigao da odgovara.. sve je pod kontrolom..

Preživeše!!!
da da..bilo bi lepo republikanci da uzmu i Senat i onda neka Svinjevskom oružje šalju Amsterdam i Brisel ha haДа додамо...
Kako navodi Gardijan, trka u Senatu je neizvesna - trenutno je 48:47 za demokrate, dok je u Predstavničkom domu situacija znatno u korist republikanaca - 192 mesta, prema 164, koliko imaju demokrate.
Poljaci znaju šta su Rusi, zato i pomažu u velikim količinama , KraljeviAjde sto deonice vrede manje ili vise, to je samo valuacija koliko neko nudi za nesto ne menja to osnovni biznis
Nego sto glava ne vredi nista, mozes da nestanes ako zboris da je nesto trulo u sistemu
Kao na primer Jack Ma. Ziv je, znamo to, ali ne sme da se pojavi nigde.
Zar nije cela demokratska stranka u glas vikala da je pobeda republikanaca kraj demokratije u SAD?To ti je tako u demokraciji..
To ti je upravo demokratija, da svak može da iznese svoje mišljenje, ne kao u Rusa da novinari masovno nestaju ili Kineza.Zar nije cela demokratska stranka u glas vikala da je pobeda republikanaca kraj demokratije u SAD?
Oće to dok neko drugi gine protiv tvojih neprijatelja, da vidiš kako će velika ljubav da kraje samo do kraja konflikta.Poljaci znaju šta su Rusi, zato i pomažu u velikim količinama , Kraljevi
Branko, ima li ikakve nade da naučiš da razlikuješ lažne vesti od pravih... ili je baš u pitanju sasvim izgubljena bitka?
Ti si dečko ludTo ti je upravo demokratija, da svak može da iznese svoje mišljenje

Jednostavno ne želim , ima puritanaca i čistunaca koji će to " provući kroz filtere " I saopštiti mi .Branko, ima li ikakve nade da naučiš da razlikuješ lažne vesti od pravih... ili je baš u pitanju sasvim izgubljena bitka?
Branko, ima li ikakve nade da naučiš da razlikuješ lažne vesti od pravih... ili je baš u pitanju sasvim izgubljena bitka?
Dobro, znači bar ti je jasno da se ovo nije dogodilo.Jednostavno ne želim , ima puritanaca i čistunaca koji će to " provući kroz filtere " I saopštiti mi .
kao što će i za pravu vest koja je iz pouzdanih izvora izvrnuti je ruglu i reči da je lažna
Kad je svinjac , malo splačina nije na odmet