Rat u Ukrajini (16)

Koji od tri ishoda vam je najverovatniji?

• Ukupno glasova
    142
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li se neko seća bisera tadašnjeg šefa UK, valjda onog Kamerona? “Izbori u Venecueli nisu bili demokratski jer MI tako kažemo”. Jedini kriterijum “demokratije” je pokornost u izvršavanju naređenja.

Da podsetimo da je samo pre 2 godine smrdljiva nacisticka USA ucenila Madurovu glavu na 15 miliona dolara.

Danas se i Makron i Keri rukuju sa njim i prave kao da se nista nije desilo.

JEDNOM RECJU TO JE GAMAD NAJGORE VRSTE!!!!

Bring him in, John! Awkward moment John Kerry SHAKES HANDS with Venezuela's ex-president Nicolas Maduro at COP27 Summit in Egypt - despite US having $15million bounty out on the narco-terrorist​

64337025-11405869-The_15_million_reward_was_issued_by_the_Justice_Department_in_Ma-a-17_1667970599546.jpg

https://www.dailymail.co.uk/news/ar...y-shakes-hands-Venezuelas-Nicolas-Maduro.html

sta lupas

imaju goriva jos...

kada nastupi stalni nestanak struje grejanja , kanalizacije ide evakuacija koju spremaju u kijevu radi potrebe

e onda ce te upitam dal ce se vozikaju

kad supak nema cime da se opere a gofanca gde ko stigne

uz sve to zima....

bez energetike se ne moze

vracaju se u kameno doba polako

elem, tada ce nemiri da svrgnu ove naciste s vlasti
Mozda u tvom selu krezuba raja tako razmislja ali ne u Lenjingradu, Berlinu, Bejrutu ili Alepu vec su stoicki podneli patnje i casno zavrsili ratovanje pobedom ili porazom ako se ne moze izbeci.

lagano prelistavanje Moskovske štampe..
borbe na jugu..Rusi juče razvalili Ukrajince koji su pokušavali da se probiju kod Hersona.. ono.. baš ih odvalili
Iran će poslati neke rakete Rusima
Šon Pen svog Oskara poklonio Zelenskom.. uvek me nervirao taj mali pe... derčić
Javio se brat Jura sinoć... nije bio u Moskvi pa nije stigao da odgovara.. sve je pod kontrolom..

lagano prelistavanje Moskovske štampe..
borbe na jugu..Rusi juče razvalili Ukrajince koji su pokušavali da se probiju kod Hersona.. ono.. baš ih odvalili
Iran će poslati neke rakete Rusima
Šon Pen svog Oskara poklonio Zelenskom.. uvek me nervirao taj mali pe... derčić
Javio se brat Jura sinoć... nije bio u Moskvi pa nije stigao da odgovara.. sve je pod kontrolom..
Да додамо...:whistling:

Kako navodi Gardijan, trka u Senatu je neizvesna - trenutno je 48:47 za demokrate, dok je u Predstavničkom domu situacija znatno u korist republikanaca - 192 mesta, prema 164, koliko imaju demokrate.

Branko, ima li ikakve nade da naučiš da razlikuješ lažne vesti od pravih... ili je baš u pitanju sasvim izgubljena bitka?
Jednostavno ne želim , ima puritanaca i čistunaca koji će to " provući kroz filtere " I saopštiti mi .
kao što će i za pravu vest koja je iz pouzdanih izvora izvrnuti je ruglu i reči da je lažna
Kad je svinjac , malo splačina nije na odmet

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back