Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.659
Kad istina boli, udri po glasniku.Znam, na Tviteru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad istina boli, udri po glasniku.Znam, na Tviteru.
Gubite obaluZa sad najviše služe kao mete dronovima i raketama.
Oryx se dokazao kao jedini koji ima donekle relevantne podatke jer za svaki navedeni gubitak postoji vizualni dokaz.Gde je potvrda čoveče božji?! Oryx?! OK ako namerno troluješ, ali ako stvarno veruješ u ovo to je razlog za zabrinutost.
To je već Game Changer.
Rovove kopa rovokopač, a Febo se raduje ne bi li zaboravio katastrofu Ukra svojih.Plus jos mora i rovove kopat ... puuuuuuu bemti takvu srecu![]()
Oryx BRE! Traži im kupone za turske dronove, moraju da daju verniku svog sajta, a AV će ti lepe pare dati ako isteraš bilo kakav popust da ima čime čovek da se pohvali kod glasača.Potvrđeni gubici zadnjih nekoliko dana.
RUS
Pogledajte prilog 1252142Pogledajte prilog 1252144
UKR
Pogledajte prilog 1252145
nisi mi odgovorio na pitanje.Zasto se hoholji ne prosetaju do Sevatsopolja kada su Rusi sudeci po tvojim info ostali bez oklopa?Ti se smiješ, a Rusi kopaju rovove na Krimu.

Kina jedina ima kapacitet (ali ne direktan interes) da ugrozi USA.Reality check je dole, a nisam slab na Putina, nego na Ruse - lepo se vidi da su Rusija i Ukrajina imale isti procenat “sovjetoskeptika”.
O odnosu U.S of A prema Rusiji može iz pers svakog vašingtonskog analitičara. “Realisti” bar otvoreno priznaju da Amerika “ne sme” da dozvoli jačanje bilo koje sile koja ima kapacitet da se dovoljno razvije da joj čak i teorijski ugrozi svetsku dominaciju.
Pogledajte prilog 1252152Pogledajte prilog 1252153Pogledajte prilog 1252154
Biće i to, za sada uništavalju moskalje na drugim polutarimanisi mi odgovorio na pitanje.Zasto se hoholji ne prosetaju do Sevatsopolja kada su Rusi sudeci po tvojim info ostali bez oklopa?![]()
Rusija je apostrofirana kod Pentagona kao daleko najveća vojna pretnja Americi - pretnja po opstanak u slučaju rata - ima arsenal kao svi ostali zajedno.Kina jedina ima kapacitet (ali ne direktan interes) da ugrozi USA.
Rusija zaista nema ni interes ni kapacitet.
Oryx se dokazao kao jedini koji ima donekle relevantne podatke jer za svaki navedeni gubitak postoji vizualni dokaz.

Iz istog razloga zašto se vatnik ne prošeće do Kijeva jer su sudeći po tebi uništena vojskanisi mi odgovorio na pitanje.Zasto se hoholji ne prosetaju do Sevatsopolja kada su Rusi sudeci po tvojim info ostali bez oklopa?![]()
M777 ima ulogu artiljerijskog snajpera sa navođenom municijom. Više tamo vrijedi jedno takvo oruđe nego tri baterije staromodne artiljerije.
evo i robina betmenovog vernog prijatelja.Do kada planiras da budes dezurni magarac,pitam za kolegu ?Iz istog razloga zašto se vatnik ne prošeće do Kijeva jer su sudeći po tebi uništena vojska
koji interes Kina ima da ugrozi USA ? Kina moze sve da izveze u USA,obrnuto nije moguce jer se vecina robe proizvodi u KiniKina jedina ima kapacitet (ali ne direktan interes) da ugrozi USA.
USNI tvrdi suprotno:Kina jedina ima kapacitet (ali ne direktan interes) da ugrozi USA.
sudeci po vegetaciji ,zito su juce znjeli.Stari snimak
Pa tako se slavi skoro od početka, nije samo Ruska crkva u pitanju.Onda nam ti objasni zašto ga slave 25.12

Kina ima strateški interes koji je tera u sukob sa Anerikom. Amerika podržava Tajvan - bivšu japansku koloniju otetu od Kine jer se nada da može nekako da iskoristi ostrvo ispred kineske obale kao nosač aviona.koji interes Kina ima da ugrozi USA ? Kina moze sve da izveze u USA,obrnuto nije moguce jer se vecina robe proizvodi u Kini
Čisto sumnjam da sa 120 m777 pokrivaju 2500km fronte.Može biti. Poenta je da ne bi bile tu, da je ono što je bilo tu pre njih i dalje tu.