Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 91.059
Ima tu nekih razloga, ko zna.Приметио сам да се сетио НАТО бомби тек кад је русија почела денацификацију. До тадаје важило да је адем јашари понизио војску србије на КиМ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tu nekih razloga, ko zna.Приметио сам да се сетио НАТО бомби тек кад је русија почела денацификацију. До тадаје важило да је адем јашари понизио војску србије на КиМ.

Ovo skoro? pa upratio sam da je neprovereno.Evo kod Pavlovke. O tome sam pričao.
Ljudi ne kapiraju da je pomorskoj pešadiji, padobrancima, izviđačima i u posao krajnje opasan - ide se iza linija neprijatelja. Tu se gine začas.Na koga misliš? na ukre?
ukri i nemaju avijacije. rusi grickaju dronovima, artiljerijom i specijalcima dobro utvrdjene položaje. ne jurišaju grlom u jagode.
lički gusar se još nije aktivirao pa da navali sa milion svojih rusa...
da upravo ovo. kupili su celu planetu odštampanim parama. sad im se ne vraća ukrajina...ovde niko ne spominje da poslednjih par godina zapad pljacka celu planetu.
stampaju pare i kukuju nemilice sve sto ima da se kupi. zato je i kriza
ne bore se rusi samo sto vole i samo za sebe
ceo svet zavisi od njih i njihove postojanosti i pameti
ne verujem u priču od 300 poginulih rusa u jednom danu na jednom malom segmentu fronta. a posebno profesionalaca.Ljudi ne kapiraju da je pomorskoj pešadiji, padobrancima, izviđačima i u posao krajnje opasan - ide se iza linija neprijatelja. Tu se gine začas.
Ajde da plačemo.Mrš u Sibir
Türkiye refuses to let two Russian warships enter the Black Sea
https://www.navyrecognition.com/ind...two-russian-warships-enter-the-black-sea.html
To se folira - poginulo je više njih, ali to što rade je krajnje opasno. Ovo o 300 i1000 do milion su Ukri i razni koji vole da šire glasine - to se sad zove “trol”. U svim ranijim ratovima su se u teškim situacijama oni koji šire glasine streljali, a kad se pogledaju trolovi vidi se i zašto.ne verujem u priću od 300 poginulih rusa u jednom danu. posebno profesionalaca.
Fejk. To je neki Drugosrbijanac.nadam se da se radi o ironiji. I samokritici.
Pricam o clancima koji su izisli pre nekoliko dana gde se navodi da su Rusi bili spremni pregovarati sa trenutnom vlasti.Ti baš ništa ne kapiraš - kao da Medvedčuk neće postati šef alternativne vlasti Ukrajine sa kojim se jedino razgovara?
Ali ne treba da zrtvujes svoju drzavu da bi ti drugi rekli da nisi rasista.ti si hteo da veličaš belu rasu. pa sam ti lepo odgovorio:
- ako drugi jede govna ne trebaš ti.
- ili, ako drugi ima sidu ne trabaš ti.
- tj., ako je drugi rasist ne trebamo biti mi...ako je drugi nacista ne trebamo biti mi
Fejk komplet - izvor Ukro “Liga” a Varjag uopšte nije za Crno More - Ohotski im je važnije, Ukre rešetaju i korvete i fregate. Nisu Rusi kao vi pa da kupe patrolni brod samo sa PA topovima od naoružanja.Mrš u Sibir
Türkiye refuses to let two Russian warships enter the Black Sea
https://www.navyrecognition.com/ind...two-russian-warships-enter-the-black-sea.html
Јеббе га промаја....'Ко не скаче, тај је Москаљ', тако је почело 2014-те.
Ништа од онога што се десило у међувремену није допрло до тебе?
Jesu - o povlačenju Zelenog sa teritorije RF, plus status potpuno autonomne republike sa pravom veta i svojom vojskom i policijom za Novorusiju.Pricam o clancima koji su izisli pre nekoliko dana gde se navodi da su Rusi bili spremni pregovarati sa trenutnom vlasti.
Vidim ima strujeЈеббе га промаја....
ovde niko ne spominje da poslednjih par godina zapad pljacka celu planetu.
stampaju pare i kukuju nemilice sve sto ima da se kupi. zato je i kriza
ne bore se rusi samo sto vole i samo za sebe
ceo svet zavisi od njih i njihove postojanosti i pameti
To je kao da mi kazemo Svi Srbi su nacisti zbog Davidovica Majmuncine FireraPriča oko nacista u Ukrajini je prenaglašena.
To i sam Putin zna.
Ja naciste ne podnosim, ružno je reći da je Ukrajina puna nacista, to je kao prvo brutalna laž.

Jel to kazu da im je komanda pobjegla