Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Priča oko nacista u Ukrajini je prenaglašena.
To i sam Putin zna.
Ja naciste ne podnosim, ružno je reći da je Ukrajina puna nacista, to je kao prvo brutalna laž.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priča oko nacista u Ukrajini je prenaglašena.
Па пази, није да не делим мишљење с тобом.Vidiš ta krimi pljačkaška hobotnica Jedinstvena Rosija je 100 x gora od svih naših unazad 30 g.
A RF je od Srbije brojnija oko 25 x.
Toliko su u kanalu
poljaci su veci alkoholicari.U Ukrajini se pije kao nigde drugde. Putin je u Rusiji alkohol stavio na spisak najviše oporezovanih artikala, pa se broj alkosa smanjio.
Apsolutno ima - fakat - oko 3% populacije je antisocijalno ili ima poremećaj ličnosti koji ih čini podloźnim da antisocijalni i sociopate mogu da ih zavrbuju. Nije problem u idiotima - problem je u tome što Zelenski kao Jevrejin ne sme da kaže da im nacistički idioti NE trebaju - “zasluge” u ratu, naplata u miru.Četiri posto ljudi u svakoj nasumičnoj grupi su idioti, pođi od robljem u toga.
U Ukrajini ima daleko manje od 4% nacista. (da nije tako, imali bi nekoga da ih vodi, a nemaju)
Имали су 2014 до 2019, тада су ведрили и облачили по истоку украјине. Каже ал џазира да је тих година свашта било ко је допао код љих у заробљеништво. Нешто смо имали прилике да видимо, вешање трудне жене, нпр..Svaka budala je mogla da napravi te slike.
Da su neka snaga, imali bi predstavnika u vlasti, ali nemaju jer su qrax na biciklu.
Па пази, није да не делим мишљење с тобом.
Ја немам о Русији и Русима идеализовану слику и то што си сад написао је сигурно у доброј мери истина.
Е сад, уколико су схватили да је ово битка за њихов физички опстанак, толико ће озбиљно приступити проблему.
Мени се чини да је на планети превише усијано па да може већи сукоб да се одложи.
И зато мислим да се они тренутно чувају за то што следи.
Уводиће у борбе људе да стекну искуство и тако док не обрну већи круг.
Sav sever Evrope pije i to žestoko.poljaci su veci alkoholicari.
ako sednu da se druze njih tri, donesu se cetiri flase votke za pocetak. a case su kao nase za vodu
Mislim na obje strane, a posebno na Ruse.Na koga misliš? na ukre?
ukri i nemaju avijacije. rusi grickaju dronovima, artiljerijom i specijalcima dobro utvrdjene položaje. ne jurišaju grlom u jagode.
lički gusar se još nije aktivirao pa da navali sa milion svojih rusa...
Pa gde su to rusi srljali u proboju ili tvrdokorno branili teško odbranivo?Mislim na obje strane, a posebno na Ruse.
Svaka Ti je ko u Njegoša. Oseti se ta tvoja nežnost, toplina, čestitost, elokvenvija i kultura dijaloga, kao da si sa druge planete. Mislimo slično.Па пази, није да не делим мишљење с тобом.
Ја немам о Русији и Русима идеализовану слику и то што си сад написао је сигурно у доброј мери истина.
Е сад, уколико су схватили да је ово битка за њихов физички опстанак, толико ће озбиљно приступити проблему.
Мени се чини да је на планети превише усијано па да може већи сукоб да се одложи.
И зато мислим да се они тренутно чувају за то што следи.
Уводиће у борбе људе да стекну искуство и тако док не обрну већи круг.
Hoće šipak, Rusija je ozbiljna država za razliku od Ukropistana.Svaka Ti je ko u Njegoša. Oseti se ta tvoja nežnost, toplina, čestitost, elokvenvija i kultura dijaloga, kao da si sa druge planete. Mislimo slično.
Samo je 2014 to moglo mnogo lakše, lepše, elegantnije.
Politički oportunizam i KLANOVSKO OLIGARHSKE kalkulacije i kombinacije su gurnuli Slavene u kanal.
Normalni Ukr su naša braća, pa i ovi unijati.
Srbi su došli oko Kartata, bar neki deo, jer je bilo i starosedeoca.
Zato me svaka žrtva, novi dan i razaranje rastužuje, jer ljudi iza kulisa na toj patnji, krvi, suzama i znoju EXTRA PROFITIRAJU.
I žele da traje beskonačno dugo.
Do TOTALNE propasti obe države.
Evo kod Pavlovke. O tome sam pričao.Pa gde su to rusi srljali u proboju ili tvrdokorno branili teško odbranivo?
Ne smetaju meni Grkokatolici, “unijati” je uvredljivo, na uniju ih je naterao jedan poljski kralj koji je bio Šveđanin i rođen kao Protestant, pa kad se pokatoličio u Poljskoj postao veći fanatik od svih Katolika. Ćovek naredio da se poljski Kalvinisti istrebe do poslednjeg, bez milosti jer su “jeretici”, a “šizmatici” Pravoslavni - da se pokore Rimu ili isto.Svaka Ti je ko u Njegoša. Oseti se ta tvoja nežnost, toplina, čestitost, elokvenvija i kultura dijaloga, kao da si sa druge planete. Mislimo slično.
Samo je 2014 to moglo mnogo lakše, lepše, elegantnije.
Politički oportunizam i KLANOVSKO OLIGARHSKE kalkulacije i kombinacije su gurnuli Slavene u kanal.
Normalni Ukr su naša braća, pa i ovi unijati.
Srbi su došli oko Kartata, bar neki deo, jer je bilo i starosedeoca.
Zato me svaka žrtva, novi dan i razaranje rastužuje, jer ljudi iza kulisa na toj patnji, krvi, suzama i znoju EXTRA PROFITIRAJU.
I žele da traje beskonačno dugo.
Do TOTALNE propasti obe države.
Zapad pljačka bar od 1204 i Latinskog carstva u Konstantinopolu...do 1261.ovde niko ne spominje da poslednjih par godina zapad pljacka celu planetu.
stampaju pare i kukuju nemilice sve sto ima da se kupi. zato je i kriza
ne bore se rusi samo sto vole i samo za sebe
ceo svet zavisi od njih i njihove postojanosti i pameti
Nije samo srljanje, prosto je ozbiljno utvrđeno i ne može da se Ugledar opkoli ili bar dotera u poluokruženje bez pada Pavlovke.Evo kod Pavlovke. O tome sam pričao.
Umeju i Ukri sa ruskim brojevima telefona da referišu kanalima pa se prenosi dalje.Izgleda da su Rusi pretrpjeli uzasne gubitke medju novomobiliziranim rezervistima, Rusi pisu na svojim kanalima da su novo mobilizirani rezervisti strasno stradali.
Optuzuju zapovjednistvo da su ih neopremljene i nepripremljene poslali u klanicu.
Moguce da je zbog toga Putin izdao zapovjed da nikome od vojnika koji idu u Ukrajinu ne smije faliti nista i da se nadlezni organi brinu o njihovim obiteljima.
Porobis i opljackas a sve to nazoves kolonijalizam.ovde niko ne spominje da poslednjih par godina zapad pljacka celu planetu.
stampaju pare i kukuju nemilice sve sto ima da se kupi. zato je i kriza
ne bore se rusi samo sto vole i samo za sebe
ceo svet zavisi od njih i njihove postojanosti i pameti
Kad su to Srbi klali Bugare? A tek “Bizantince”? Na srpskom se kaže “Vizantija”, ne “Bizant”, a ti troluješ iz ličnog zadovoljstva. Na hrvatskim forumima izigravaš Srbina, i podbadaš i tamo, jel da?Zapad pljačka bar od 1204 i Latinskog carstva u Konstantinopolu...do 1261.
Dužd Dondolo je bio vođa UZP sa zap križarima. Došao me je jedan iz obitelji Anđelo pretendent cara. Da ga postave i daće im keš.
Pošli su i pre puta POKLALI I OPLJAČKALI Zaru Zadar...katolike Hrv.
Ovi izneli križeve, kao braća smo. Da bi imali inicijalni keš za pohod.
Kada su ga razorili u tom periodu su Srbi
napravili državu. Dandolova u unuka je žena Prvovenčanog...
Srbi nisu više katolici.
1219 je sv. Sava dobio AUTOKEFALNOST.
Dok su bili Bizantinci bez keša o i u Niceji
Dondolu je trebao remetilački JAK čimbenik da bocka katolike.
Nekoć ti Mlečani, Venecijanci, su sada u CITY i opet već od 1903 guraju Srbe u ratove.
Pre toga je stigla papska kruna od Honorija.
Znači IZHEBU papu krune se i za par god uzmu Patrijaršiju....tko Milo u CG zamalo.
Eto od tad bar pljačkaju nas, a i mi nismo cvećke, jer smo klali Bugare i Bizantince.
Povjest sveta je povjest ratova, pljački i ubojstva. Jači tlači vazda bilo.